ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Şimdi bide ovulasyon testi yaptım hamileysen iki koyu çizgi çıkar diye okumuştum burda.. İnşallah hamileyimdir...
Canimmm yaa. Ay hamisssin sen bence .. Ay inşallah. . Ovu. Testi tamamdir.yarın bi da hcg yap. Ya da direk kan à mi gitsen.

Canimmm yaa. Ay hamisssin sen bence .. Ay inşallah. . Ovu. Testi tamamdir.yarın bi da hcg yap. Ya da direk kan à mi gitsen.
Ayyyyyy canım inşallah okadar çok istiyorum ki... Yarın sabah idrar testi yaparım.. Kan testine daha cesaretim yok :)

Canım günaydın şimdi idrar testi yaptım foto atıyorum yine çok silik ama düne göre biraz belli

Eklentiler

• 2015-11-16 09.39.13.webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 57
  • 20151116_095016-1.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 68
Canım günaydın şimdi idrar testi yaptım foto atıyorum yine çok silik ama düne göre biraz belli
Ay var var var ay hadi inşallah. Kan testine ne zaman gideceksin. Gitsen 50 falan çıkar bence . DaHa önce boyle bi durum yasamis miydin peki.

Ay var var var ay hadi inşallah. Kan testine ne zaman gideceksin. Gitsen 50 falan çıkar bence . DaHa önce boyle bi durum yasamis miydin peki.
Canım kam testine ikinci cizgi iyice koyulasinca gidicem..BAT 17 yada 18 Kasım biraz daha bekleyim.. ilk defa böyle oldu canım testi yapar yapmaz ikinci cizgi hafif belirdi.. Daha önce adetim 1 gün geçince yapardım saatlerce beklerdim ışıkların altına tutardım hayali çizgiler görüp kendimi kaptırıp heveslenirdim... şuan çok heyecanımı bastiriyorum inşallah daha da koyulasir Rabbim ben dahil isteyen herkese nasip eder inşallah..

Evet bende gördüm hadi insallah degerinde guzel cikar bizde bu ay ikinci talihli kim diyorduk :)) tebrikler canim

Seni iyi anlıyorum tıpkı ben aynı ben 18 ı kan à gitceksin ama söz. . hadi hadi gözünaydın. Bebis olmasa çizgi cikmas

Ne biliyim insanlar 10 gun onceden silikte olsa gebeliklerini ogreniyolar. Benim 5 gun kaldi golgesi bile yok hemde erken gebelik testi

Kız el kadar bebeye oda olsa ne olur hep seninle olcak zaten. Bende basta oda alcm diyrdm ve hatta tam takim daha uygun oluyor ama sonraları fikrim degisti :)

Kız el kadar bebeye oda olsa ne olur hep seninle olcak zaten. Bende basta oda alcm diyrdm ve hatta tam takim daha uygun oluyor ama sonraları fikrim degisti :)
Çok hoşsun yahu . Bilmem değişir belki fikrim . Ya bi de ben bebeği değil de çoğu zaman kendimi düşünüyorum. odaya girince ben mutlu oliyim die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…