ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Çok hoşsun yahu . Bilmem değişir belki fikrim . Ya bi de ben bebeği değil de çoğu zaman kendimi düşünüyorum. odaya girince ben mutlu oliyim die
Ay hic sorma ayni ben yaaa ama insanin gözü alisiyor bi süre sonra :))

Kızlar haftaya Pazartesi randevu aldım kendi doktoruma daha cok var diye yarın evin yakınındaki tip merkezinden randevu aldım en azından hersey iyimi merak ediyorum keseyi görürüz ins ne olur dua edin canlar

Kızlar az önce wc de normal akıntı içinde kıl gibi kırmızı kan gördüm . Çok korkuyorum. Hiç boyle bişey yaşamadım. Yardım edin . Napiyim

Yarın için randevu aldım. Allahım lütfen bebisimé birsey olmasın . .. bu gece nasıl geçer ya. Ya artarsa. Dua edin lütfen.

vorones lutfen aklina kotu seyler getirip kendini uzme
Surekli olan bir durum degil sonucta
Olabilir, su ada vucutun kendini annelige hazirliyor
Dualarim seninle...

Yarın için randevu aldım. Allahım lütfen bebisimé birsey olmasın . .. bu gece nasıl geçer ya. Ya artarsa. Dua edin lütfen.

canim kotu dusunme hemen belki normal biseydir niye hemen kotuye yoruyosun allah yardimcin olsun isallah yarin guzel haberi yazacaksin buraya

Dualarimiz seninle kuzum ne olur rahat ol sikinti etme onemli birsey yoktur inşallah

Hemen yaz buraya bak merak ediyorum korkma kuzucum allahin izniyle birsey yok

Hemen yaz buraya bak merak ediyorum korkma kuzucum allahin izniyle birsey yok
Gunaydin canımm . Geceden beri bişey gelmedi şükür . Burfa hastaneye gitmek çok sıkıntı . Eşimin de işi falan. Sıkıntı olmasın dedim.. Topic ler de kızlar normal bişi olmaz dediler biraz rahatladım. Devamı gelmeyince.şimdi okula geldim.2 saat dersim var. Bitsin gidip eve dinleneyim . Geçer diolar. İnşallah iyidir bebişim. Duanızi eksik etmeyin . Nasıl bir korku bu aman yarabbi..allahm kimseyi sınamasin

canim kotu dusunme hemen belki normal biseydir niye hemen kotuye yoruyosun allah yardimcin olsun isallah yarin guzel haberi yazacaksin buraya
Öyle düşündüm. Yani fazlaca kotü düşündüm die. Rahatlattım.kendimi. devamı gelmesin inşallah. Nasıl korkuyorum adet olacakmsim gibi . Ödüm kopuyor wc ye gidince

Kızlar doktordan geliorum alttan baktı yatış verdi durmak istemedimm. 3 günlk rapor yazdı . Ev istirahati dedi. Kanamaalani göremedim. Dedi
Progestan verdi inşallah. İyi olur .

Kızlar doktordan geliorum alttan baktı yatış verdi durmak istemedimm. 3 günlk rapor yazdı . Ev istirahati dedi. Kanamaalani göremedim. Dedi
canım geçmiş olsun devamı gelmedi değilmi önlemini almışsın evde de uzan dinlen bişi yoktur inşallah olabiliyormuş böyle canım bebiş büyüyo ya yeraçarken kendine olabilirmiş hafif kanamalar

İcim rahatladi iyi cok şükür

Kızlar 5 bucuk 6 haftalik dedi keseyi gördük kucuk dedi normalde 7 haftalik olması lazım dedi benimki adet olmadan 1 hafta once yumurtladim biliyorum beni korkuttu bu Dr etrafında hafif kanama var dedi ama bu gec döllenmeden olan yada yeni olusan gebelikten olabilir Yada dusuk olacağı zaman olabilir bekleyip gircez 10 gun sonra gel dedi keske gitmeseydim Pazartesi gunu kendi doktoruma gidicem ona güveniyorum ins kotu birsey olmaz ne olur dua edin

Canimm. Kalbini ferah tut. Ama işte diyene bak. Bugün nasıl ağladım doktoru n kapısında. Rabbim korusun bebislerimizi. Ben de bi ön gün sonra gitcem de nasıl geçer bu on gün

canım geçmiş olsun devamı gelmedi değilmi önlemini almışsın evde de uzan dinlen bişi yoktur inşallah olabiliyormuş böyle canım bebiş büyüyo ya yeraçarken kendine olabilirmiş hafif kanamalar
Raporu okula vermeye geldim. Dinlenmek gerek bakalım. Henüz okuldayim gene koştur koştur yordum kendimi yazılı haftası malum

Gecmis olsun canım icini ferah tut iyi düşün kendinide bebeginide strese sokma bol bol dinlen bisey olmaz Allah'ın izniyle

Ya ben böyle olumsuz düşünen birden fazla secenek sunan ve insanlari strese sokan doktorlara uyuz oluyorm ne uzatiysn dikkat et dinlen stres yapma de dimi

Ovulasyon testlerim kızlar :) vorones CNm dikkat et dinlen ama uzme kendini sonucta devamı gelmemiş ztn saglicakla alırsın ins guzel yavrunu .. berenay06 ya bende cok sınır oluyorum boyle Drlara kendi Drun güzelce anlatır CNm sana ama kesesi oluşmuş demek ki gelişiyor kotu seyler getirmeyin aklınıza Benimde adet biteli 12.gunum bugun ovu baya koyu cikti bu ay klomen icmistim bakalım sonuc ne olacak Dr gidicem takip icin ins bu ay gelir nazli bebisim 14 ay oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…