ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Kızlar doktordan geliorum alttan baktı yatış verdi durmak istemedimm. 3 günlk rapor yazdı . Ev istirahati dedi. Kanamaalani göremedim. Dedi
Progestan verdi inşallah. İyi olur .

Bak korkulacak hemen kötü ye yoracak bi durum yok bu arada benim hicbir belirtim yok göğüs lerim cok hassas asiri agri var ama benim her adetim yaklaştıginda agri olur

Kızlar doktordan geliorum alttan baktı yatış verdi durmak istemedimm. 3 günlk rapor yazdı . Ev istirahati dedi. Kanamaalani göremedim. Dedi
Sen hic uzulme benim 3 ay tehlikem vardi. Protestan vermiştir Dr onu kullan sürekli uzanve ayaklarini yuksek tut. Ayiptir ssöylemesi ilişki felen de olmasin samimiyetini güvenerekbu uyariyi yyapiyorum. Okulda da yorma kendini su 3 ayi bir atlatin inşaallah hiçbirşey olmaz az kaldi zaten biraz sk dişini. Allaha emanet olun minik yavrunla

Selam canim insaallah bu ay melegin gelir karnina konar. Ben de bu ay klomen iciyorum. Adetimin 5. Gunu basladim yarin bitecek dr beni 25 inde kontrole cagirdi. Seni ne zaman cagirdi acaba gecikirmiyim diye korkuyorum. Ovulasyon testlerimde bitti. Ama gecen ay tam 25 inde catlamisti yumurtam acaba ondan mi cagirdi beni ne dersin?

Merhaba arkadaslar ben de dun ilk kez başladım ovulasyom testine
Dun adetimin 10. Gunu idi cok silik bi cizgi cikti
Bugun az daha silik cikti
Periyodum ortalama 28 gun
Sokulmem uzun suruyo bu nedenle adetim toplamda nerdeyse 8 9 gun suruyo
Demem o ki c.tesi adetim bitti ptesi cok silik çıktı ovulasyon testim
Henuz cok erken ve elbey koyulasacak degil mi
Bi de bugun dunden az daha silik çıktı bu bi sorun mu

Kızlar sizinle mutluluğumu paylaşmak istedim.
İlk defa ovulasyon testi kullanmıştım ve hamileyimMmm mm Rabbim hepinize nasip etsin inşallah dualarimdasin iz

Eklentiler

• 2015-11-17 18.31.37.webp
    4 KB · Görüntüleme: 113
[/QUOTE="lavinya06, post: 43600929, member: 129190"]Kızlar sizinle mutluluğumu paylaşmak istedim.
İlk defa ovulasyon testi kullanmıştım ve hamileyimMmm mm Rabbim hepinize nasip etsin inşallah dualarimdasin iz[/QUOTE]
Cok sevindim. Saglikla kucagina da alirsin inşaallah. Hamilelerin duasi kabul olurmuş bizede dua et olur mu :)

Canım sağolasın teşekkürler. Allah razı olsun. Sana da bu ay nasip etsin inşallah bebis. Bu ay ki çalisma sıkı gibi inşallah tutacak

Canım ya kusura bakma yeni gördüm... dinlen canım bişeyin yoktur emin ol içini hep ferah tut benim arkadaşlarımda oldu dinlediler bi sıkıntı olmadı hiç. . Seninde öyledir. . Rahat ol canım. .

Kızlar sizinle mutluluğumu paylaşmak istedim.
İlk defa ovulasyon testi kullanmıştım ve hamileyimMmm mm Rabbim hepinize nasip etsin inşallah dualarimdasin iz

Kasim ayinin Üçüncü şans li ismi de belli oldu tebrik ederim canim darisi bizlerin basina kac aydir bekliyodun

Canım 3 yıllık bir hikayem var.. başta bebek istemedik eşimle.. sonra etraftan baskı geldi sorular sorular hani bebek baskıları... sonra ben hazır olmadığım halde sırf insanlari susturmak adına bebek olsun istedim.. eşim istemiyordu.. Ama bu arada olmuyordu.. Dr gittik ikimizde bi sıkıntımız yoktu.. çoğu kişi tüp bebek yapın dedi ben hic istemedim hep umudum vardi.. icime doguyordu..Son 4 aydir çok istedik eşimle..
Telefona takvim indirdim ona göre hareket ediyordum.. Ama olmuyordu..
Sonra bu ay ilk defa ovulasyon testi aldım ovulasyon testinde adet sirkum e göre 16.gün testi yapmaya başlayın yazıyordu. . Ben ne olur neolmaz diyip 13.gün yapmaya başladım. .14.gün çift çizgiyi gordum..
Telefondaki takvimim de ise yumurtlama 18.gün diyordu.. eğer telefondaki takvime uyusaydım bu ayda kaciricaktim. .
Birde kadınlar kulübünde bir arkadaş iliskiden sonra 20 dk bacakları havaya kaldırıp ardından cenin pozisyonunda yani bacaklarınızı karniniza çekip sağ tarafa yatın dedi bende öyle yaptım.. 2 saat cenin pozisyonunda yattım. .
Biraz uzun oldu ama bunları anlatmak istedim belki bir faydam dokunur diye.. İnşallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürür...

Herkesden yeni bir bilgi ediniyoruz canim allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin yas kac bu arada

Canım sağolasın teşekkürler. Allah razı olsun. Sana da bu ay nasip etsin inşallah bebis. Bu ay ki çalisma sıkı gibi inşallah tutacak
Cnmm bende bu aydan coooook umutluyum Allahım ins yaa nazli yavrum gelsin bu ay :)

Ne guzel CNm ya sonu mutlu biten bir hikaye daha rabbim saglikla kucağına almayı da nasip etsin insaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…