ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Bak korkulacak hemen kötü ye yoracak bi durum yok bu arada benim hicbir belirtim yok göğüs lerim cok hassas asiri agri var ama benim her adetim yaklaştıginda agri olur
Kac gun kaldı canım bat a. Göğüs hassasiyeti de önemli belirti ama. Ümitli ol

Hosgeldin canım. Umarım senin de bu ay emeklerin boşa çıkmaz. Testin az farklılaşması sıvı alımına bağlı olabilir. Tabiki koyulaşacak. .foto at kızlar yorumlar. Şimdi 11. Gun de falan sin.galiba. 14. Günü koyulasacktir

Teşekkürler canim. Uyarılarını dikkate alıyorm. Hem ne demek biz burda abla kardeşten daha oteyiz. Nelerimizı paylaşıyorz. 2 gun gitmicemm okula iyi olur dinlenirm. Rabbim sana da nasip etsin bebisini tez zamanda aminnnn.

Deme öyle zaten o benden duya duya garibim. Tırt der oldu. Ben hep diodum. Ama rabbim zamanını beklemiş demek. 3. Kala test falan yaptın. Mi. Ovu . Varsa yarin yapsan mı ki

2 yildir her tirt ciktigi icin eve test sokmuyorum artik gunumun gecmesini bekliycem her seferinde yikiliyo insan geri kendini toplamasi zor oluyo sevdabuzer ile dua edip bekliycez

lavinya06 tebrik ederim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
arkadaşlar benim bat 16 kasımdı. 2 gün geçti ama ben hala regl olmadım. Bu sabah tekrar hamilelik testi yaptım, hiç bir şey çıkmadı. Dün öğlen 12 gibi ovulasyon testi yapmıştım; onda da 2. çizgi silik bir şekilde çıktı (Bu da hamilelik belirtisi değil)
Regl olana kadar ümidimin kaybetmek istemiyorum ama hamilelik gibi bir durum olsaydı bu yaptığım testlerden birinde mutlaka çıkmaz mıydı?

Canım teşekkür ederim. Rabbim sana ve diger arkadaşlarima hayırlı zamanda hayirli evlatlar nasip etsin insallah... Bu ay olmasada hiç üzülme Rabbim öyle bir zamanda nasip ediyor ki... Rabbime güven için rahat olsun bebeğin gelecek sana..

2 yildir her tirt ciktigi icin eve test sokmuyorum artik gunumun gecmesini bekliycem her seferinde yikiliyo insan geri kendini toplamasi zor oluyo sevdabuzer ile dua edip bekliycez
İnşallah canim dua ve umidimizi bitirmek yok pes etmekte yok en iyisi adet geçsin ondan sonra test yapmak

2 gün geçince çıkması lazım aslında ama. Sen gene de üzülme belki vardır bebis. Yoksa gelecek ay olucak inşallah

İnşallah canim dua ve umidimizi bitirmek yok pes etmekte yok en iyisi adet geçsin ondan sonra test yapmak
Gunaydin canım. .Kahvaltı yaptım. Uzanıyorm öyle ..evde olmak da zor be ya. ama.şükür kanama falan olmadı. Olmasın. .duanı eksik etme.

Canım kan à gittin mi. Kaç çıktı

Gunaydin canım. .Kahvaltı yaptım. Uzanıyorm öyle ..evde olmak da zor be ya. ama.şükür kanama falan olmadı. Olmasın. .duanı eksik etme.
Günaydın Kuzum afiyet bal şeker olsun :)) bende evdeyim kahvaltiyi hazırladım eşimi bekliyom bende kaynanamla kayinbabamda bizde keyfim yerinde yani.aman kuzum uzan aç tvyi seyret evlilik programlarını ( tam izlenilecek programlar)

Ay Aynennn; ) bişi yapilmio ben de kayınvalide kayinbbaya dun uçak bileti ayarladik inşallah iyi geçer . 10 gün falan sonra gelecekler.

Ay Aynennn; ) bişi yapilmio ben de kayınvalide kayinbbaya dun uçak bileti ayarladik inşallah iyi geçer . 10 gün falan sonra gelecekler.
Kiz valla iyi oluyo bide kaynanam tam kafa dengi :)) esimde teogdan dolayi hergun gece 11e kadar okulda yalnizliktan catliyordum iyi oldu sen dinlen kuzum iş falan yapma

evet bugün 12. günüm saat 4 gibi yapıcam
fotoda çok belli olmuyo diye atmadım
11. gün 10dan daha silik, bu akşam da yapiim 3ünü birden atayım en iyisi
adet döngüm de ortalama 28 gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…