ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Canım hayırlı olsun saglikla al kucağına ins

Bende Beklemedeyim kızlar sat tarihine gore 7 haftalik olması lazımdı ama gec yumurtladigim icin 6 haftalik gözüktü kese boyuna 12.7 mm dedi Dr. Sizlerde kaçtı kese

Gunaydin canım. .Kahvaltı yaptım. Uzanıyorm öyle ..evde olmak da zor be ya. ama.şükür kanama falan olmadı. Olmasın. .duanı eksik etme.
Canım cok gecmis olsun minik korkutmuş seni annesi. Bende korkuyorum ne olacağını bilmiyorum pazartesiyi bekliyorum ins iyidir gelişmiştir diye dua ediyorum

Bende Beklemedeyim kızlar sat tarihine gore 7 haftalik olması lazımdı ama gec yumurtladigim icin 6 haftalik gözüktü kese boyuna 12.7 mm dedi Dr. Sizlerde kaçtı kese
Ben hatırlamıyorum canım kese boyunu da. Benim de bi hafta geri çıkmıştı. Snra gittigmde arayı kapatmisti minisim. Sorma korkuttu yatıyorum öyle ..yemeği koydum ocağa . yemekten vazgeçmem tabı. progestan içio musun . Ben 2 hapı içtim d é mide bulantısı yapio galiba

evet bugün 12. günüm saat 4 gibi yapıcam
fotoda çok belli olmuyo diye atmadım
11. gün 10dan daha silik, bu akşam da yapiim 3ünü birden atayım en iyisi
adet döngüm de ortalama 28 gün
Tamam canım. 4 te yapiosun ya. Su içmeden falan yapmış ol. İnşallah seni de hamis gorcez. 16 gün sonra

teşekkürler desteğiniz için şu an daha iyiyim
inşallah Allah herkese istediği zaman da hayırlı evlatlar nasip etsin
yaklaşık 7 yıllık evliyim ve son bi kaç aydır bebek istiyoruz
acaba beklemekle hata mı yaptık?

evet bunlar benim testlerim
10 silik 11 daha da silik (çok belli olmamış) 12 biraz daha nt
geliyo sanırım yumurtlama inşllah
bu akşam çalışma yapıp 2 günde 1 devam edelim diyorum ama

Tamam canım. 4 te yapiosun ya. Su içmeden falan yapmış ol. İnşallah seni de hamis gorcez. 16 gün sonra

Eklentiler

• 12272548_10201130987912525_417405981_n.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 48
Canım vermedi olabilir dedi 10 gun bekleyelim dedi ama ben Pazartesi kendi Dr gidiyorum şimdiye kadar takip eden Dr ins guzel seyler soyler

Çok şükür bu ay regl düzene girdi 2 aydir sapıtmıştı

CNm ben Dr kontrolünde içmedim kendi kendime isguzarlik yaptım ictim bakalım bugun sanırım çatladı yumurtam dun gece ve ondan once ki gece cok ağrım oldu ovulasyon da baya koyu cikti dun :) bugun 14. Gunum şeffaf akıntım sa baya cok bugun ağrıda biraz azaldı sanırım çatladı allahım ins bu ay guzel haberler vermeyi nasip eder hepimize

TE="dilfeza, post: 43627367, member: 188409"]CNm ben Dr kontrolünde içmedim kendi kendime isguzarlik yaptım ictim bakalım bugun sanırım çatladı yumurtam dun gece ve ondan once ki gece cok ağrım oldu ovulasyon da. aya koyu cikti dun :) bugun 14. Gunum şeffaf akıntım sa baya cok bugun ağrıda biraz azaldı sanırım çatladı allahım ins bu ay guzel haberler vermeyi nasip eder hepimize [/QUOTE]
Hihi Kacak seni :) peki kacinci gunu basladin sen 14. Gun erken degil mi catlamasi icin yahu. Zaten ilaci 5 gun ictim reglinin 5 gunu kafadan 10 gun yapti ilactan 4 gun sonra catlar diyorsun bu adam beni acaba nedenvu kadar gec cagiriyor insaallah gec kalmam. İnsaallah hep birliktr guzel haberlr veririz birbirimize.

Hihi Kacak seni :) peki kacinci gunu basladin sen 14. Gun erken degil mi catlamasi icin yahu. Zaten ilaci 5 gun ictim reglinin 5 gunu kafadan 10 gun yapti ilactan 4 gun sonra catlar diyorsun bu adam beni acaba nedenvu kadar gec cagiriyor insaallah gec kalmam. İnsaallah hep birliktr guzel haberlr veririz birbirimize.[/QUOTE]

Klomene normalde reglin 3. günü baslatir doktorlar seni ne zamana cagirdi doktor ve klomeni gunde kac tane aldin

Benimki 5+1 günlukken 13mm idi benimde geç yumurtlama olmustu seninkide.normal yani :)

Benimki 5+1 günlukken 13mm idi benimde geç yumurtlama olmustu seninkide.normal yani :)

[/QUOTE]
Hihi Kacak seni :) peki kacinci gunu basladin sen 14. Gun erken degil mi catlamasi icin yahu. Zaten ilaci 5 gun ictim reglinin 5 gunu kafadan 10 gun yapti ilactan 4 gun sonra catlar diyorsun bu adam beni acaba nedenvu kadar gec cagiriyor insaallah gec kalmam. İnsaallah hep birliktr guzel haberlr veririz birbirimize.[/QUOTE] hahaha aynen kacak isler yaptım CNm ben adetimin 3. Gunü gunde bir defa 5 gun ictim 9. Gunde. Itibaren ovulasyon testi yaptım 13. Gun ovulasyon en koyu gundu eve felaket kasık ağrım oldu ztn oradan anladım yumurtladigimj o gun iliski oldu ertsi gun yani dünde yaptım ovulasyon sanırım çatladı silik cikti cizgi bügünde baya silik bakalım bu ay ins mucize olurda 14 aydır isteisgim ikinci bebegim gelir artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…