- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
- 373
Uzulme canim önümüzdeki ay insallaharkadaşlar az önce regl oldum
Canım hayırlı olsun saglikla al kucağına insCanım 3 yıllık bir hikayem var.. başta bebek istemedik eşimle.. sonra etraftan baskı geldi sorular sorular hani bebek baskıları... sonra ben hazır olmadığım halde sırf insanlari susturmak adına bebek olsun istedim.. eşim istemiyordu.. Ama bu arada olmuyordu.. Dr gittik ikimizde bi sıkıntımız yoktu.. çoğu kişi tüp bebek yapın dedi ben hic istemedim hep umudum vardi.. icime doguyordu..Son 4 aydir çok istedik eşimle..
Telefona takvim indirdim ona göre hareket ediyordum.. Ama olmuyordu..
Sonra bu ay ilk defa ovulasyon testi aldım ovulasyon testinde adet sirkum e göre 16.gün testi yapmaya başlayın yazıyordu. . Ben ne olur neolmaz diyip 13.gün yapmaya başladım. .14.gün çift çizgiyi gordum..
Telefondaki takvimim de ise yumurtlama 18.gün diyordu.. eğer telefondaki takvime uyusaydım bu ayda kaciricaktim. .
Birde kadınlar kulübünde bir arkadaş iliskiden sonra 20 dk bacakları havaya kaldırıp ardından cenin pozisyonunda yani bacaklarınızı karniniza çekip sağ tarafa yatın dedi bende öyle yaptım.. 2 saat cenin pozisyonunda yattım. .
Biraz uzun oldu ama bunları anlatmak istedim belki bir faydam dokunur diye.. İnşallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürür...
arkadaşlar az önce regl oldum
Canım cok gecmis olsun minik korkutmuş seni annesi. Bende korkuyorum ne olacağını bilmiyorum pazartesiyi bekliyorum ins iyidir gelişmiştir diye dua ediyorumGunaydin canım. .Kahvaltı yaptım. Uzanıyorm öyle ..evde olmak da zor be ya.ama.şükür kanama falan olmadı. Olmasın. .duanı eksik etme.
Ben hatırlamıyorum canım kese boyunu da. Benim de bi hafta geri çıkmıştı. Snra gittigmde arayı kapatmisti minisim. Sorma korkuttu yatıyorum öyle ..yemeği koydum ocağa .Bende Beklemedeyim kızlar sat tarihine gore 7 haftalik olması lazımdı ama gec yumurtladigim icin 6 haftalik gözüktü kese boyuna 12.7 mm dedi Dr. Sizlerde kaçtı kese
Tamam canım. 4 te yapiosun ya. Su içmeden falan yapmış ol. İnşallah seni de hamis gorcez. 16 gün sonraevet bugün 12. günüm saat 4 gibi yapıcam
fotoda çok belli olmuyo diye atmadım
11. gün 10dan daha silik, bu akşam da yapiim 3ünü birden atayım en iyisi
adet döngüm de ortalama 28 gün
Demiştim sana uzulmek yok . Şükretmek var . Şükür ki regl olabiliosun. Sağlıklı yumurtlama oluyor. Önümüzdeki aya inşallaharkadaşlar az önce regl oldum
Tamam canım. 4 te yapiosun ya. Su içmeden falan yapmış ol. İnşallah seni de hamis gorcez. 16 gün sonra
Canım vermedi olabilir dedi 10 gun bekleyelim dedi ama ben Pazartesi kendi Dr gidiyorum şimdiye kadar takip eden Dr ins guzel seyler soylerBen hatırlamıyorum canım kese boyunu da. Benim de bi hafta geri çıkmıştı. Snra gittigmde arayı kapatmisti minisim. Sorma korkuttu yatıyorum öyle ..yemeği koydum ocağa .yemekten vazgeçmem tabı. progestan içio musun . Ben 2 hapı içtim d é mide bulantısı yapio galiba
Zaten önemli olanda reglin düzenli olmasi o sayede yumurta zamaninda catliyoÇok şükür bu ay regl düzene girdi 2 aydir sapıtmıştı
CNm ben Dr kontrolünde içmedim kendi kendime isguzarlik yaptım ictimSelam canim insaallah bu ay melegin gelir karnina konar. Ben de bu ay klomen iciyorum. Adetimin 5. Gunu basladim yarin bitecek dr beni 25 inde kontrole cagirdi. Seni ne zaman cagirdi acaba gecikirmiyim diye korkuyorum. Ovulasyon testlerimde bitti. Ama gecen ay tam 25 inde catlamisti yumurtam acaba ondan mi cagirdi beni ne dersin?
Hihi Kacak seni :) peki kacinci gunu basladin sen 14. Gun erken degil mi catlamasi icin yahu. Zaten ilaci 5 gun ictim reglinin 5 gunu kafadan 10 gun yapti ilactan 4 gun sonra catlar diyorsun bu adam beni acaba nedenvu kadar gec cagiriyor insaallah gec kalmam. İnsaallah hep birliktr guzel haberlr veririz birbirimize.[/QUOTE]TE="dilfeza, post: 43627367, member: 188409"]CNm ben Dr kontrolünde içmedim kendi kendime isguzarlik yaptım ictimbakalım bugun sanırım çatladı yumurtam dun gece ve ondan once ki gece cok ağrım oldu ovulasyon da. aya koyu cikti dun :) bugun 14. Gunum şeffaf akıntım sa baya cok bugun ağrıda biraz azaldı sanırım çatladı allahım ins bu ay guzel haberler vermeyi nasip eder hepimize
Benimki 5+1 günlukken 13mm idi benimde geç yumurtlama olmustu seninkide.normal yani :)Bende Beklemedeyim kızlar sat tarihine gore 7 haftalik olması lazımdı ama gec yumurtladigim icin 6 haftalik gözüktü kese boyuna 12.7 mm dedi Dr. Sizlerde kaçtı kese
Benimki 5+1 günlukken 13mm idi benimde geç yumurtlama olmustu seninkide.normal yani :)Bende Beklemedeyim kızlar sat tarihine gore 7 haftalik olması lazımdı ama gec yumurtladigim icin 6 haftalik gözüktü kese boyuna 12.7 mm dedi Dr. Sizlerde kaçtı kese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?