ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Seni anliyorum canim benimkide 20 gun sürmüştü de kafayi yiyecektim aslinda kendi halime biraksalar yine duzensiz benim reglim klomen duzenliyo simdilik
bır an düşündüm klomen yumurtlama için değilmiydi jeton köşeli olunca yumurtlama varsa adette düzenli

[QU, post: 43636884, member: 639518"]Hihi Kacak seni :) peki kacinci gunu basladin sen 14. Gun erken degil mi catlamasi icin yahu. Zaten ilaci 5 gun ictim reglinin 5 gunu kafadan 10 gun yapti ilactan 4 gun sonra catlar diyorsun bu adam beni acaba nedenvu kadar gec cagiriyor insaallah gec kalmam. İnsaallah hep birliktr guzel haberlr veririz birbirimize.[/QUOTE]

Klomene normalde reglin 3. günü baslatir doktorlar seni ne zamana cagirdi doktor ve klomeni gunde kac tane aldin[/QUOTE]
Dr kontrolunde kullanıyorum adetinin 5 günü basladim gun de 1 tane 5 gün. Dun bitti ilaç Bende pko var acaba ondan mi ggeç cagirdi anlamadim. 25 kasimda cagirdi yani 18. Günü oluyor

Klomene normalde reglin 3. günü baslatir doktorlar seni ne zamana cagirdi doktor ve klomeni gunde kac tane aldin[/QUOTE]
Dr kontrolunde kullanıyorum adetinin 5 günü basladim gun de 1 tane 5 gün. Dun bitti ilaç Bende pko var acaba ondan mi ggeç cagirdi anlamadim. 25 kasimda cagirdi yani 18. Günü oluyor[/QUOTE]

Benide 14. Gun cagirip catlatma ignesi yapti senin dongun kac gunde oluyoki 18. Gune çağırıyor

akrep1 canim dongum 32 gün. Pkom var ondan geç yumurtluyorum zaten bakalim kismette varsa illa olacak yoksa elden birşey gelmiyor malasef

Kızlar hatırlar mısınız reglin 5 ya da 6.günü pozitif çıkmıştı test.dün 12.gün bugün 13.gün.bugün de pozitif cikti gibi.ne oluyor ayol?

Eklentiler

• 20151113_121001.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 64
  • 20151122_122846.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 57
Canım sen ya erken yumurtladın hamilesin yada ıkıncı kez yumurtluyorsun gebelık testı yapsana bı
Cesaret edemem ki kuzum.yumurtluyorum bence bugün yarın.göğüslerim acıyor son 3 aydir ordan anliyorum.sol göğsüme de derinden bir sızı geldi mi anlıyorum ki hasta olacağım.

Kızlar hatırlar mısınız reglin 5 ya da 6.günü pozitif çıkmıştı test.dün 12.gün bugün 13.gün.bugün de pozitif cikti gibi.ne oluyor ayol?
Canimm yanlış mı anladım ki adetin.12 .13..Günü yumurtlama günün demek ki bugün çalışma olmalı. Diyorum ben

Canimmmm nasılsın . Ay çok güzel sen de esra Erol gibi doğum heyecanındasindir. 2 hafta kaldı galiba. Rabbim saglikla doğum yapıp. Kızişini kucağına almak nasip etsin
Ay evet denk geldik esra erolla benim de önümüzdeki hafta olabilir sezeryan karari aldi doktorlar fıtıktan supheleniyolar cok korkuyorum dua edin canm..

Ay evet denk geldik esra erolla benim de önümüzdeki hafta olabilir sezeryan karari aldi doktorlar fıtıktan supheleniyolar cok korkuyorum dua edin canm..
Korkma tatlım bizim okuldaki hOca da sezeryan olmuş çok rahat geçti diodu. Hem çok acı çekmio sezeryanda millet .. Allaha emanetsiniz. O gün esra Erol veda edio du kız nasıl ağladım tv başında . Çok güzel bi heyecan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…