- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
- 373
değilmi ay şükür ya ılk ay 10 gun geçen ay 16 gun surmuştuZaten önemli olanda reglin düzenli olmasi o sayede yumurta zamaninda catliyo
değilmi ay şükür ya ılk ay 10 gun geçen ay 16 gun surmuştu
bır an düşündüm klomen yumurtlama için değilmiydi jeton köşeli oluncaSeni anliyorum canim benimkide 20 gun sürmüştü de kafayi yiyecektim aslinda kendi halime biraksalar yine duzensiz benim reglim klomen duzenliyo simdilik
[QU, post: 43636884, member: 639518"]Hihi Kacak seni :) peki kacinci gunu basladin sen 14. Gun erken degil mi catlamasi icin yahu. Zaten ilaci 5 gun ictim reglinin 5 gunu kafadan 10 gun yapti ilactan 4 gun sonra catlar diyorsun bu adam beni acaba nedenvu kadar gec cagiriyor insaallah gec kalmam. İnsaallah hep birliktr guzel haberlr veririz birbirimize.
Ayy bunları duyunca bir nebze rahatlıyorum ins canım bu sefer gittiğimde guzel seyler duyarım ins minigin kalbini insssssBenimki 5+1 günlukken 13mm idi benimde geç yumurtlama olmustu seninkide.normal yani :)
Insallah canim benim :)Ayy bunları duyunca bir nebze rahatlıyorum ins canım bu sefer gittiğimde guzel seyler duyarım ins minigin kalbini insssss
Canım sen ya erken yumurtladın hamilesin yada ıkıncı kez yumurtluyorsun gebelık testı yapsana bıBugünkü testin ıslağı kurumadan çektim resmi valla:))
Cesaret edemem ki kuzum.yumurtluyorum bence bugün yarın.göğüslerim acıyor son 3 aydir ordan anliyorum.sol göğsüme de derinden bir sızı geldi mi anlıyorum ki hasta olacağım.Canım sen ya erken yumurtladın hamilesin yada ıkıncı kez yumurtluyorsun gebelık testı yapsana bı
Canimm yanlış mı anladım ki adetin.12 .13..Günü yumurtlama günün demek ki bugün çalışma olmalı. Diyorum benKızlar hatırlar mısınız reglin 5 ya da 6.günü pozitif çıkmıştı test.dün 12.gün bugün 13.gün.bugün de pozitif cikti gibi.ne oluyor ayol?
Canimmmm nasılsın . Ay çok güzel sen de esra Erol gibiInsallah canim benim :)
Ay evet denk geldik esra erollaCanimmmm nasılsın . Ay çok güzel sen de esra Erol gibidoğum heyecanındasindir. 2 hafta kaldı galiba. Rabbim saglikla doğum yapıp. Kızişini kucağına almak nasip etsin
Çok heyecanlandım hadi hayırlısı kabak gibi çıkmış çizgi ayol:)))Kizlar az once yaptim reglim iki gun gecti
Kizlar az once yaptim reglim iki gun gecti
Çok heyecanlandım hadi hayırlısı kabak gibi çıkmış çizgi ayol:)))
Korkma tatlım bizim okuldaki hOca da sezeryan olmuş çok rahat geçti diodu. Hem çok acı çekmio sezeryanda millet .. Allaha emanetsiniz. O gün esra Erol veda edio du kız nasıl ağladım tv başında . Çok güzel bi heyecanAy evet denk geldik esra erollabenim de önümüzdeki hafta olabilir sezeryan karari aldi doktorlar fıtıktan supheleniyolar cok korkuyorum dua edin canm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?