ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

hamissiiiinnnn. Ay süper haber. Tebrikler. Umutsuz olmamak gerekmis yavrum. .maşallah. Hadi kan sonucuna cuf cuf
Ay abla ya son yazılan mesajlarda seni gördüm bir an bakayım dediiim Maşallah 12 haftalık olmuşsunuuz nasılsın,bebişin nasıl
Bu arada akrep1 Tebrik ederim hayırlı olsun

Ay abla ya son yazılan mesajlarda seni gördüm bir an bakayım dediiim Maşallah 12 haftalık olmuşsunuuz nasılsın,bebişin nasıl
Bu arada akrep1 Tebrik ederim hayırlı olsun
Ayyy kuzum seni görmek ne güzel teşekkür ederim valla zaman geçio. Bebis iyi dir inşallah kilo aldım 3 kilo olsun ama öyle güzel ki bu duygular. Çok özledim sizi . Senjn okul nasıl gidio yazılı haftası malum allah yardimcin olsun

Aman iyi olur ablacıım olsun bebiş gelsin sağlıkla sen verirsiin kilolarıı Bu arada bence senin kızın olucak öyle hissettim şuan İyiyim ben de işte sağolasın ablam ilk sınavlar bitti hep yoğun tempodayız işte. Arada uğra takıma

Ay öyle mı dersin . Ben hep erkek hissettim. Kızım da senin gibi çalışkan olursa çok daha çok isterim tabi 2 3 haftaya cinsiyet öğrenir etiketlerım seni de ay sorma takıma geliyim uğrayım diorum ama utanmak gibi değil de böyle kilo alma aşamasında oralar da gözükmim diorum . Deli gibi yedirio bebis beni malum pek pis boğazdim ben

Arkadaslar benim ovuler asagida bi yorumlar misiniz
Daha koyulasir mi sizce bugun en koyu hali ama hala silik
Dun calisma oldu 2 gunde 1 oluyo, yarin da olacak
Bu aksam olmali mi sizce yoksa daha koyulasir mi acaba haa

Eklentiler

• IMG-20151121-WA0001.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 63
Arkadaslar benim ovuler asagida bi yorumlar misiniz
Daha koyulasir mi sizce bugun en koyu hali ama hala silik
Dun calisma oldu 2 gunde 1 oluyo, yarin da olacak
Bu aksam olmali mi sizce yoksa daha koyulasir mi acaba haa
Kaç günde bir regl oluyorsun canım?pozitif değil ,aynı koyulukta olmalı çizgiler.ama yaklaşıyor sanki koyulaşmaya başlamış.her ihtimale karşı gün aşırı çalışma olsun tabiki:))

Kaç günde bir regl oluyorsun canım?pozitif değil ,aynı koyulukta olmalı çizgiler.ama yaklaşıyor sanki koyulaşmaya başlamış.her ihtimale karşı gün aşırı çalışma olsun tabiki:))
28 gunde bir oluyorum bikac aydır ondan once de 29 30 falan
Evet gun asiri yapicam ama boyle olunca da yumurtlamiyo muyum diye endiselendim
Neyse teste devam tesekkur ederim cevap icin

28 gunde bir oluyorum bikac aydır ondan once de 29 30 falan
Evet gun asiri yapicam ama boyle olunca da yumurtlamiyo muyum diye endiselendim
Neyse teste devam tesekkur ederim cevap icin
Düzenli adetini oluyorsan endişelenme yumurtluyosundur.bir iki güne koyulaşır testin:)rica ederim

Aaa sen yabanellerde misin . . Hadi bakalım. Bariz hamisssin. En geç salı ogreniriz

Ayy canim agzindan bal damliyo ama ben hala inanamiyorum testlere bile guvenmez oldum bi kere test kurbani olmustum da yoğurdu üfleyerek yiyorum kimseyede haber veremiyom sevincim icimde patladi ilk sizinle paylaştım

Ayy canim agzindan bal damliyo ama ben hala inanamiyorum testlere bile guvenmez oldum bi kere test kurbani olmustum da yoğurdu üfleyerek yiyorum kimseyede haber veremiyom sevincim icimde patladi ilk sizinle paylaştım
Yok yok korkma sen. Kesin oldu bu iş. Düşünme kötüyü. Test gayet belli . Ve günün geçmiş zatenn.. eşin de mı bilmio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…