Ay abla ya son yazılan mesajlarda seni gördüm bir an bakayım dediiimhamissiiiinnnn. Ay süper haber. Tebrikler. Umutsuz olmamak gerekmis yavrum. .maşallah. Hadi kan sonucuna cuf cuf
hamissiiiinnnn. Ay süper haber. Tebrikler. Umutsuz olmamak gerekmis yavrum. .maşallah. Hadi kan sonucuna cuf cuf
Nasil ugurlu bi topik actiysan gelen hamile kaliyor
Ayyy kuzum seni görmek ne güzelAy abla ya son yazılan mesajlarda seni gördüm bir an bakayım dediiimMaşallah 12 haftalık olmuşsunuuz nasılsın,bebişin nasıl
Bu aradaakrep1 Tebrik ederim hayırlı olsun
Rabbimin bereketi . Bir de burda kalpler bir oluyor. Çok güzel İNSANLARsiniz duanın gücüNasil ugurlu bi topik actiysan gelen hamile kaliyor
Aman iyi olur ablacıım olsun bebiş gelsin sağlıkla sen verirsiin kilolarııAyyy kuzum seni görmek ne güzelteşekkür ederim valla zaman geçio. Bebis iyi dir inşallah kilo aldım 3 kilo olsun ama öyle güzel ki bu duygular. Çok özledim sizi . Senjn okul nasıl gidio yazılı haftası malum allah yardimcin olsun
Kan testine ne zaman gitceksin. Bi 200 300 ckar bence . Haber ver emiNasil ugurlu bi topik actiysan gelen hamile kaliyor
Ay öyle mı dersin . Ben hep erkek hissettim. Kızım da senin gibi çalışkan olursa çok daha çok isterim tabiAman iyi olur ablacıım olsun bebiş gelsin sağlıkla sen verirsiin kilolarııBu arada bence senin kızın olucak öyle hissettim şuan İyiyim ben de işte sağolasın ablam ilk sınavlar bitti hep yoğun tempodayız işte. Arada uğra takıma
Kan testine ne zaman gitceksin. Bi 200 300 ckar bence . Haber ver emi
Kaç günde bir regl oluyorsun canım?pozitif değil ,aynı koyulukta olmalı çizgiler.ama yaklaşıyor sanki koyulaşmaya başlamış.her ihtimale karşı gün aşırı çalışma olsun tabiki:))Arkadaslar benim ovuler asagida bi yorumlar misiniz
Daha koyulasir mi sizce bugun en koyu hali ama hala silik
Dun calisma oldu 2 gunde 1 oluyo, yarin da olacak
Bu aksam olmali mi sizce yoksa daha koyulasir mi acaba haa
Sen ülke dışında mısın neresi Akrep?Haber veririm canim ancak pazartesi gidebilirim ama burasi turkiye gibi hemen vermiyo
28 gunde bir oluyorum bikac aydır ondan once de 29 30 falanKaç günde bir regl oluyorsun canım?pozitif değil ,aynı koyulukta olmalı çizgiler.ama yaklaşıyor sanki koyulaşmaya başlamış.her ihtimale karşı gün aşırı çalışma olsun tabiki:))
Aaa sen yabanellerde misin . . Hadi bakalım. Bariz hamisssin. En geç salı ogrenirizHaber veririm canim ancak pazartesi gidebilirim ama burasi turkiye gibi hemen vermiyo
Düzenli adetini oluyorsan endişelenme yumurtluyosundur.bir iki güne koyulaşır testin:)rica ederim28 gunde bir oluyorum bikac aydır ondan once de 29 30 falan
Evet gun asiri yapicam ama boyle olunca da yumurtlamiyo muyum diye endiselendim
Neyse teste devam tesekkur ederim cevap icin
Sen ülke dışında mısın neresi Akrep?
Aaa sen yabanellerde misin . . Hadi bakalım. Bariz hamisssin. En geç salı ogreniriz
Yok yok korkma sen. Kesin oldu bu iş. Düşünme kötüyü. Test gayet belli . Ve günün geçmiş zatenn.. eşin de mı bilmioAyy canim agzindan bal damliyo ama ben hala inanamiyorum testlere bile guvenmez oldum bi kere test kurbani olmustum da yoğurdu üfleyerek yiyorum kimseyede haber veremiyom sevincim icimde patladi ilk sizinle paylaştım
Ay biz doğu dà siz de oralarda dikkat edin terör belasına. Allahım hepimizi korusunBelçika canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?