ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Aynen canım ya bende cok agladm benim dogum geldi bian gözümün önüne ay ben ilk gördüğümde aglamaktan şırkılırım

Sağolasın canim darisi senin basina 2 yildir bekliyodum bu guzel haberi
Canım çok sevindim. Hayırlı olsun. İnşaallah herşey daha güzel olacak. Sabrının meyvesini alacaksın kucagına inşaallah.
Buarada sen klomen kullanmıştım demi? İlk kez mi kullandın canım. Biliyorsun bu ay bende kullandım çarşamba kontrolum var. Banada dua et de bende bu ay alabileyim güzel haberleri :)

Kızlar yetişiiinnnn acayip şeyler oluyor.adetin 6.günü pozitif çıkmıştı test hatırlarsanız...
Sırasıyla 12,13,ve bugün yani 14.günün testlerini paylaşıyorum.
Veee çok ilginç t çizgisi birden şak diye çıktı kopkoyu c çizgisi zar zor çıktı yetişemedi bile t ye şaştım kaldım.

Eklentiler

• 20151123_142621.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 61
3gündür çalışma var çok mu oldubugun yarin oburgun 6 gun ust uste mi calışcaz yani

Kimseler yok muuuu c çizgisi niye öyle gariban kaldı t de neden ilk damlada hemen çıktı hızlıca.lh yüklü bir bombayım bugün kızlar.hiç böyle oldu mu testleriniz?

Yok CNm bana hic. Boyle olmamıştı baya yogun denek ki klomen filan ictin mı bu ay ? Mutlaka değerlendir bence bugun ve yarın testin markası nedir CNm ?

3gündür çalışma var çok mu oldubugun yarin oburgun 6 gun ust uste mi calışcaz yani
Yavrum ben sanà dedim 6 . Gun kı. Yumurtlama değilmiş işte . Asıl şimdiden sonra başlanmalı calismaya.. İnşallah tutar bu ay.. Bugun catlayacak belli ki. .Akıntı ve kasık ağrısı da varsa tamam.

Canim kasiklarinda agri ve akintin varmı
Oturup kalktıkça oluyor batmalar,göğüslerim de bomba gibi oldu ama son iki üç aydır hep böyle...akıntı yok kuzum.
Ben diyorum ki önceki gebeliğimde de o ay sadece adetin 7.ve 14.günü birlikte olmuştum.ben iki kere yumurtladım bence.benim anne tarafı olsun baba tarafı olsun kadınlar inanılmaz doğurgandır.şüphelerim simdiki eşimde yoğunlaşmaya başladı iyice.
Spermiyogram a göre 280 000 000 sayı.dr.değerler cok guzel stres yapmayin dedi ama içim içimi yiyor canım.

Aynen canım ya bende cok agladm benim dogum geldi bian gözümün önüne ay ben ilk gördüğümde aglamaktan şırkılırım
Esra erol Dun doğurmuş bile hatun sabah 10 da. Darısı hepimizin başına . cuma programı bıraktı sabahınà doğurdu. .Ne çalışma aşkı valla ben nisan gelsw de işi bıraksam die bakıom

Oww iyi o zaman üst üste ilski olsun bence özellikle bugün yarın yarın test siliklesecektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…