- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
- 373
Kizlar az once yaptim reglim iki gun gecti
Geldım kuzum geldim
Bız kutlamayı yapıyozHala inanamiyorum kuzum once kan testi ondan sonra inanacagim
Darısı sana canım . Senin de haberini alacaz yakındaBız kutlamayı yapıyoz
Aynen canım ya bende cok agladm benim dogum geldi bian gözümün önüne ay ben ilk gördüğümde aglamaktan şırkılırımKorkma tatlım bizim okuldaki hOca da sezeryan olmuş çok rahat geçti diodu. Hem çok acı çekmio sezeryanda millet .. Allaha emanetsiniz. O gün esra Erol veda edio du kız nasıl ağladım tv başında . Çok güzel bi heyecan
Ay biz doğu dà siz de oralarda dikkat edin terör belasına. Allahım hepimizi korusun
Maşallah maşallah tebrıklrr canım
akrep1 CNm hayırlı olsuun resmen hamilesin saglikla kucağına alırsın ins ne zmndir istiyrisun CNm ?
Canım çok sevindim. Hayırlı olsun. İnşaallah herşey daha güzel olacak. Sabrının meyvesini alacaksın kucagına inşaallah.Sağolasın canim darisi senin basina 2 yildir bekliyodum bu guzel haberi
Canim kasiklarinda agri ve akintin varmıKimseler yok muuuu c çizgisi niye öyle gariban kaldı t de neden ilk damlada hemen çıktı hızlıca.lh yüklü bir bombayım bugün kızlar.hiç böyle oldu mu testleriniz?
Yavrum ben sanà dedim 6 . Gun kı. Yumurtlama değilmiş işte . Asıl şimdiden sonra başlanmalı calismaya.. İnşallah tutar bu ay.. Bugun catlayacak belli ki. .Akıntı ve kasık ağrısı da varsa tamam.3gündür çalışma var çok mu oldubugun yarin oburgun 6 gun ust uste mi calışcaz yani
Oturup kalktıkça oluyor batmalar,göğüslerim de bomba gibi oldu ama son iki üç aydır hep böyle...akıntı yok kuzum.Canim kasiklarinda agri ve akintin varmı
Esra erol Dun doğurmuş bile hatun sabah 10 da. Darısı hepimizin başına .Aynen canım ya bende cok agladm benim dogum geldi bian gözümün önüne ay ben ilk gördüğümde aglamaktan şırkılırım
Oww iyi o zaman üst üste ilski olsun bence özellikle bugün yarınOturup kalktıkça oluyor batmalar,göğüslerim de bomba gibi oldu ama son iki üç aydır hep böyle...akıntı yok kuzum.
Ben diyorum ki önceki gebeliğimde de o ay sadece adetin 7.ve 14.günü birlikte olmuştum.ben iki kere yumurtladım bence.benim anne tarafı olsun baba tarafı olsun kadınlar inanılmaz doğurgandır.şüphelerim simdiki eşimde yoğunlaşmaya başladı iyice.
Spermiyogram a göre 280 000 000 sayı.dr.değerler cok guzel stres yapmayin dedi ama içim içimi yiyor canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?