Benim yumurtlama akıntım hiç olmaz vorones biliyor musun?sevdabuzere de yazdım hamile kaldigim ay iki gun birlikteligim olmustu.7.ve 14.günYavrum ben sanà dedim 6 . Gun kı. Yumurtlama değilmiş işte . Asıl şimdiden sonra başlanmalı calismaya.. İnşallah tutar bu ay.. Bugun catlayacak belli ki. .Akıntı ve kasık ağrısı da varsa tamam.
Hatları karistirdim iyice sana yazmışım ayol ahahahaBenim yumurtlama akıntım hiç olmaz vorones biliyor musun?sevdabuzere de yazdım hamile kaldigim ay iki gun birlikteligim olmustu.7.ve 14.gün
Yok canım bişey kullanmadım.testin markası laboquikYok CNm bana hic. Boyle olmamıştı baya yogun denek ki klomen filan ictin mı bu ay ? Mutlaka değerlendir bence bugun ve yarın testin markası nedir CNm ?
Uç gündür calisiyoruz ,bugun yarin etti beş ahahahshahaOww iyi o zaman üst üste ilski olsun bence özellikle bugün yarınyarın test siliklesecektir
Tamam 14. Gun deki tutmuştur bence .bugün de tutacak inşallahBenim yumurtlama akıntım hiç olmaz vorones biliyor musun?sevdabuzere de yazdım hamile kaldigim ay iki gun birlikteligim olmustu.7.ve 14.gün
Ay inşallah kuzum inşallahTamam 14. Gun deki tutmuştur bence .bugün de tutacak inşallah
oy maşallah hadi ınşallah sende hamıle kalacaksın sperm sayısı 280 mılyonmuOturup kalktıkça oluyor batmalar,göğüslerim de bomba gibi oldu ama son iki üç aydır hep böyle...akıntı yok kuzum.
Ben diyorum ki önceki gebeliğimde de o ay sadece adetin 7.ve 14.günü birlikte olmuştum.ben iki kere yumurtladım bence.benim anne tarafı olsun baba tarafı olsun kadınlar inanılmaz doğurgandır.şüphelerim simdiki eşimde yoğunlaşmaya başladı iyice.
Spermiyogram a göre 280 000 000 sayı.dr.değerler cok guzel stres yapmayin dedi ama içim içimi yiyor canım.
nıyeyse içime hamıleymışşın gbi doğuyor haydı hayırlısıOturup kalktıkça oluyor batmalar,göğüslerim de bomba gibi oldu ama son iki üç aydır hep böyle...akıntı yok kuzum.
Ben diyorum ki önceki gebeliğimde de o ay sadece adetin 7.ve 14.günü birlikte olmuştum.ben iki kere yumurtladım bence.benim anne tarafı olsun baba tarafı olsun kadınlar inanılmaz doğurgandır.şüphelerim simdiki eşimde yoğunlaşmaya başladı iyice.
Spermiyogram a göre 280 000 000 sayı.dr.değerler cok guzel stres yapmayin dedi ama içim içimi yiyor canım.
allah güç kuvvet versinUç gündür calisiyoruz ,bugun yarin etti beş ahahahshaha
Hareket ve morfoloji nasıl?varikosel var mı?tedavi oldu mu,oluyor mu?oy maşallah hadi ınşallah sende hamıle kalacaksın sperm sayısı 280 mılyonmueşiminki 7 mılyon
Bunları okumak görmek dahi güzel,senin icin meryem suresi okuyacağim,iyi niyetli temiz kalpli arkadaşım.nıyeyse içime hamıleymışşın gbi doğuyor haydı hayırlısı
Erkek infertilite bölümünü hatmettim nerdeyse.hele bir topik var 2 milyondan 76 milyona yolculuğumuz topiğin adı.1000ci sayfalardayım.sayı 2000000 morfoloji 1lerle 2lerle hamile kaldı cok arkadaş,ama ne azim ne savaş...şimdi ikinciye uğraşıyor çoğu:))oy maşallah hadi ınşallah sende hamıle kalacaksın sperm sayısı 280 mılyonmueşiminki 7 mılyon
Aklıma ne geldi anneme yapmıştı komşular hamileyken,iki tane yastık aldilar birinin altina bicak oburunun altina makas koydular.sen gormuyorsun tabi.sonra sen yastiklardan seçtigine oturuyorsun.makas olan yastiga oturursan kiz bicak olana oturursan erkekmiş:))Esra erol Dun doğurmuş bile hatun sabah 10 da. Darısı hepimizin başına .cuma programı bıraktı sabahınà doğurdu. .Ne çalışma aşkı valla ben nisan gelsw de işi bıraksam die bakıom
Canım çok sevindim. Hayırlı olsun. İnşaallah herşey daha güzel olacak. Sabrının meyvesini alacaksın kucagına inşaallah.
Buarada sen klomen kullanmıştım demi? İlk kez mi kullandın canım. Biliyorsun bu ay bende kullandım çarşamba kontrolum var. Banada dua et de bende bu ay alabileyim güzel haberleri :)
Benim yumurtlama akıntım hiç olmaz vorones biliyor musun?sevdabuzere de yazdım hamile kaldigim ay iki gun birlikteligim olmustu.7.ve 14.gün
Aklıma ne geldi anneme yapmıştı komşular hamileyken,iki tane yastık aldilar birinin altina bicak oburunun altina makas koydular.sen gormuyorsun tabi.sonra sen yastiklardan seçtigine oturuyorsun.makas olan yastiga oturursan kiz bicak olana oturursan erkekmiş:))
Hareket ve hıza ıyi demişti doktor ileri hareketli %52 varikosel yok canimda tek testis diğeri alındı kanserdenHareket ve morfoloji nasıl?varikosel var mı?tedavi oldu mu,oluyor mu?
Sagolasin canım icime öyle doguyor ne bilim :))Bunları okumak görmek dahi güzel,senin icin meryem suresi okuyacağim,iyi niyetli temiz kalpli arkadaşım.
Kür yapabilir değil mi,yaptınız mı hiç?keçiboynuzu süper ,havuç ta öyle.çakşır suyu, kırk kilit otu.sperm sayisi ve hizi icin cok güzel ve neticeler veren kürler ve beslenme programlari var.Hareket ve hıza ıyi demişti doktor ileri hareketli %52 varikosel yok canimda tek testis diğeri alındı kanserden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?