ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Yavrum ben sanà dedim 6 . Gun kı. Yumurtlama değilmiş işte . Asıl şimdiden sonra başlanmalı calismaya.. İnşallah tutar bu ay.. Bugun catlayacak belli ki. .Akıntı ve kasık ağrısı da varsa tamam.
Benim yumurtlama akıntım hiç olmaz vorones biliyor musun?sevdabuzere de yazdım hamile kaldigim ay iki gun birlikteligim olmustu.7.ve 14.gün

oy maşallah hadi ınşallah sende hamıle kalacaksın sperm sayısı 280 mılyonmu eşiminki 7 mılyon

nıyeyse içime hamıleymışşın gbi doğuyor haydı hayırlısı

oy maşallah hadi ınşallah sende hamıle kalacaksın sperm sayısı 280 mılyonmu eşiminki 7 mılyon
Erkek infertilite bölümünü hatmettim nerdeyse.hele bir topik var 2 milyondan 76 milyona yolculuğumuz topiğin adı.1000ci sayfalardayım.sayı 2000000 morfoloji 1lerle 2lerle hamile kaldı cok arkadaş,ama ne azim ne savaş...şimdi ikinciye uğraşıyor çoğu:))

Başta sevdabuzer olmak üzere bu topikteki arkadaşlar ve tüm anne olmak isteyen kardeşlerime:
Hasbiyallahu la ilahe illa hu aleyhi tevekkeltü ve hüve rabbil arşil azim.

Esra erol Dun doğurmuş bile hatun sabah 10 da. Darısı hepimizin başına . cuma programı bıraktı sabahınà doğurdu. .Ne çalışma aşkı valla ben nisan gelsw de işi bıraksam die bakıom
Aklıma ne geldi anneme yapmıştı komşular hamileyken,iki tane yastık aldilar birinin altina bicak oburunun altina makas koydular.sen gormuyorsun tabi.sonra sen yastiklardan seçtigine oturuyorsun.makas olan yastiga oturursan kiz bicak olana oturursan erkekmiş:))

Canim bu benim dördüncü klomenim ama ilk üçünde doktor yumurta gelisimini kontrol etmedi klomeni yazip yazip gonderdi 3 ayin sonunda doktoru değiştirdim yeni doktorum yumurtayi takip etti 20 cm ye ulasincada catlatma ignesi yapti

ay eşime deyim de bi ara biz de yapak

Hareket ve hıza ıyi demişti doktor ileri hareketli %52 varikosel yok canimda tek testis diğeri alındı kanserden
Kür yapabilir değil mi,yaptınız mı hiç?keçiboynuzu süper ,havuç ta öyle.çakşır suyu, kırk kilit otu.sperm sayisi ve hizi icin cok güzel ve neticeler veren kürler ve beslenme programlari var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…