ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Doktorda demişti bunu 1milyonla hamile kalan birsuru hastam oldu tek yapman gereken stresten uzak durman demişti eşime.ama eşim stresin kucagina atliyor aşırı plancilik titizlik ve obsesiflikten :)

Yağdan ve şekerden uzak duracak mesela.bol sebze,c vitamini,e vitamini,hergün muhakkak ceviz,fındık,fıstık.
Proxed plus ,evicap var sperm sayisi kalitesi artirici.derleyip toplayip programa sokalım eniştemizi.huyu suyu nasıldır,yemesi içmesi söz dinler mi?

Kür yapabilir değil mi,yaptınız mı hiç?keçiboynuzu süper ,havuç ta öyle.çakşır suyu, kırk kilit otu.sperm sayisi ve hizi icin cok güzel ve neticeler veren kürler ve beslenme programlari var.
Kanserle savasirken bir kür söylemiş doktor o kurle vucudu dinç tutmaya direnc göstermeye yararlaymış birkac ay önce hazırladık tekrardan aktarda demişti sperm sayısını arttirir bu diye

İtaatkardir canım dizginliyorum birkac aydir kilo vermesi icin 191 cm boyunda 135 kiloydu 126ya düşürdüm sadece ekmegi ve mendebur kolayı biraktirarak ama hap hayatta icmez

Kanserle savasirken bir kür söylemiş doktor o kurle vucudu dinç tutmaya direnc göstermeye yararlaymış birkac ay önce hazırladık tekrardan aktarda demişti sperm sayısını arttirir bu diye
Keçiboynuzunu yapsana canım.koyu renkli ve kırık olmayanlardan al.hergün iki bucuk bardak kaynamis suyun icine 6 7 adet kucuk kucuk kirarak at 3 dk kaynat.20 dk.dinlensin.ilk hafta sabah ve aksam yatarken icecek.daha sonra aksamlari icecek sadece.3 ay yapacak bunu.lütfen deneyin enfeksiyon iltihap durumu yoksa tabi.
Ben yaptim benimkine bilmiyordum spermiyogram sonucunu daha yaptirmamistik.ilkinde 138milyondu 280 milyona o cikardi belki de.ibrahim saraçoğlu şiddetle öneriyor bu kürü

15.gün yine pozitif offfff napayım ben kızlar yoruldum valla çalış çalış

Eklentiler

• 20151124_124456.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 58
Kızlar bi yorumlar mısınız
Düne gore cok az daha silik dun daha koyu cikmisti
Catliyo mu sizce yoksa hala yumurtluyom mu

Eklentiler

• IMG-20151123-WA0008.webp
    8 KB · Görüntüleme: 48
Senin dr benim gibi birkaç gün pozitifi göreceksin galiba.lh düzeyin hala yüksek.bugün çatlar ya da yarın gibi.aman boş geçme:)
Bu arada yumurtlama ve çatlama aynı şeymiş.yumurta folukulden serbest birakiliyor tüplere olay bu

Aaa bilmiyodum bak.. ben de hep pozitif gorursek acaba catlayamiyo mu yumurta acaba diye düşünüyodum
Umarim yarin siliklesir
Koyulasmayacak diye korktum simdi de siliklesmeyecek diye korkuyom :)

Mens siklusun 28 gün mü senin de?eger oyleyse 14.gunu bos gecme.ben 14.gunle gebe kalmistim kucağıma alamadım
Aaa bilmiyodum bak.. ben de hep pozitif gorursek acaba catlayamiyo mu yumurta acaba diye düşünüyodum
Umarim yarin siliklesir
Koyulasmayacak diye korktum simdi de siliklesmeyecek diye korkuyom :)
Reglin ilk günü yeni yumurtamız büyümeye başlıyor olgunlaşıyor bu da adet siklusu 28 gun olanlarda 14 gunu buluyor.olgunlasiyor ve saliniyor tuplere.etrafta sperm varsa dolleniyor.saglikli spermler 3gun yasiyor hatta 5 gun yasayanlar var.yani yumurtlama oncesi iliski cok onemli

Son aylarda 28.. öncesinde 30 gundu
Bugun zaten adetin 17. Gunu.. benim once kanla karisik koyu akintilar geliyo
Sokulmem 3 4 hatta 5 gunu buluyo bazen
Ben adetin ilk gunu olarak o ilk lekenin geldigi gunu sayıyorum
O nedenle lekeye gore 17 tam sokulmeye gore 14 falan sanirim

Sag kasigimda agri var baya
Korkuyorum yumurta catlayamicak da kist olcak diye
Hep kotuyu neden düşünüyorum bilmiyorum

Sag kasigimda agri var baya
Korkuyorum yumurta catlayamicak da kist olcak diye
Hep kotuyu neden düşünüyorum bilmiyorum
Onceden dikkat etmiyor ve kendi vucudumuzu dinlemiyorduk, farkinda olmuyorduk belki de.Ben de planlı gebelik denedigimden beri kasik agrisi cekiyorum.dün hep ağrıdı.bugün geçti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…