- 13 Ekim 2014
- 91
- 55
- 98
- 40
Bence sen hamilesin, testler sürekli pozitif çıkıyor. Gebelik testi yapsana, hatta kanında baktır. Bi arkadaşımın adetinin 13. Gününden itibaren lh testi pozitif çıkmıştı, meğer bi önceki adetinin 27. Günü hamile kalmış15.gün yine pozitif offfff napayım ben kızlar yoruldum valla çalış çalış
Sabah sağlık ocağına git kan testi yaptır, bişi kaybetmezsin kiOnceden dikkat etmiyor ve kendi vucudumuzu dinlemiyorduk, farkinda olmuyorduk belki de.Ben de planlı gebelik denedigimden beri kasik agrisi cekiyorum.dün hep ağrıdı.bugün geçti.
Kuzucuğum ağzından bal damlıyor ama tam günümde saatimde oldum adetimi.baş dönmeleri öğürmeler oluyor kasık batması var ama psikolojik sanıyorum.Bence sen hamilesin, testler sürekli pozitif çıkıyor. Gebelik testi yapsana, hatta kanında baktır. Bi arkadaşımın adetinin 13. Gününden itibaren lh testi pozitif çıkmıştı, meğer bi önceki adetinin 27. Günü hamile kalmış
Denemelerin 3.ya da 4.ayıydı.test yaptim silik cizgi cikti 3gun kala.hic gecikmeyen adet sen iki gun gecik.tamam dedik hamileyim.2gun sonra lekelenme basladi.yo yo dedim olamaz.dogru acile gittik.dr.dedi tamam adetini oluyorsun işte.yo yo dedim düşük mü olacak kan testi yapin.yaptirdik.1 saat sonra pozitifse arariz gelirsiniz dediler.aradilar koştuk.bu arada kan biraz cogaldi.deger 14 cikti.2 gun sonra yenile testi dedi.2 gun mal gibi yattim düşük yapiyorum diye.2 gun sonra koca bir sifir cikti degerim.Sabah sağlık ocağına git kan testi yaptır, bişi kaybetmezsin ki
Bence sen ozaman da düşük yapmışsın, kimyasal gebelik mi ne deniyor ona. Test olayından korkma 3 sene her ay negatifi gördüm ben, yine de pes etmedim, tabi sen nası rahat olacaksan öyle yap. Hamile kaldığım ay adetime 5 gün varken ilişkiye girdiğimizde canım çok acımıştı, ertesi gün test yaptırdım pozitif çıktı. İlişkiye girmedim sonrasında. Hani belki senin de canın acıyodur ilişkide. Garantiye al, ona göre davranır önlemini alırsın diye söylüyorum tabi sen bilirsin canım. Hayırlısı olsun benim şuanki görüşüm hamile olduğun yönünde. Arkadaşım üstüne adet görmüştü işte, lh testleri sürekli pozitif çıkınca kanda baktırmıştıDenemelerin 3.ya da 4.ayıydı.test yaptim silik cizgi cikti 3gun kala.hic gecikmeyen adet sen iki gun gecik.tamam dedik hamileyim.2gun sonra lekelenme basladi.yo yo dedim olamaz.dogru acile gittik.dr.dedi tamam adetini oluyorsun işte.yo yo dedim düşük mü olacak kan testi yapin.yaptirdik.1 saat sonra pozitifse arariz gelirsiniz dediler.aradilar koştuk.bu arada kan biraz cogaldi.deger 14 cikti.2 gun sonra yenile testi dedi.2 gun mal gibi yattim düşük yapiyorum diye.2 gun sonra koca bir sifir cikti degerim.
O kadar istedim ve kendimi kandirdim ki adetim gecikti ve bir pedi zor doldurdum.
O gunden beri tovbeliyim.ne idrar ne kan regl gecene kadar
Kizlar selam benimde ovu testlerim 15,16,17,18 hep koyu cikiyo
Takvime gore 25 gunde bir reglinoldugum icin 12. Gunde yumurtlamam bekleniyor ama ben 18 de mi yumurtladim anlamadim testleride ekledim bi bakar misiniz
Adet olmama 7 gun kaldı
Gec dollenme olursa me zaman anlarım gebelıgımı
Bırde adetten 1 hafta sonra her gece ılıskı oldu
Kısmet artık
Testlere göre 17-18 gün yum.olmuş görünüyor sanırım o günleride değerlendirmişsiniz ,inşallah tutmuşturKizlar selam benimde ovu testlerim 15,16,17,18 hep koyu cikiyo
Takvime gore 25 gunde bir reglinoldugum icin 12. Gunde yumurtlamam bekleniyor ama ben 18 de mi yumurtladim anlamadim testleride ekledim bi bakar misiniz
Adet olmama 7 gun kaldı
Gec dollenme olursa me zaman anlarım gebelıgımı
Bırde adetten 1 hafta sonra her gece ılıskı oldu
Kısmet artık
16. Ve 18.günü degerlendirdik ama bugunde silinmeye basladı acaba bugunude mi degerlendirmek lazımTestlere göre 17-18 gün yum.olmuş görünüyor sanırım o günleride değerlendirmişsiniz ,inşallah tutmuştur
döllendikten 9-10 gün sonra genelde çıkar hcg testinde en sağlamı adetin biriki gün geçmesini beklemek,hayırlısı olsun..
Ilgin icin cookkk tesekkur ederim canim.sağ salim al kucağına bebeğini inşallah.Bence sen ozaman da düşük yapmışsın, kimyasal gebelik mi ne deniyor ona. Test olayından korkma 3 sene her ay negatifi gördüm ben, yine de pes etmedim, tabi sen nası rahat olacaksan öyle yap. Hamile kaldığım ay adetime 5 gün varken ilişkiye girdiğimizde canım çok acımıştı, ertesi gün test yaptırdım pozitif çıktı. İlişkiye girmedim sonrasında. Hani belki senin de canın acıyodur ilişkide. Garantiye al, ona göre davranır önlemini alırsın diye söylüyorum tabi sen bilirsin canım. Hayırlısı olsun benim şuanki görüşüm hamile olduğun yönünde. Arkadaşım üstüne adet görmüştü işte, lh testleri sürekli pozitif çıkınca kanda baktırmıştı
Ikinci test pozitif değil canım.iki cizgi aynı koyulukta olmalı.ilk testin pozitif gozukuyor.kizlarr merhaba benm yumrtlama günüm 21 kasim cmt olarak gözüküyor bi hafta öncesindende ovu testi kullanmaya baslamistim sali günü cift cizgiyi gördüm ve cuma gece test yaptigimdada cift cizgiyi gördüm ve bu günleride degerlendirdim. sanirim
iki kez yumurtlamis oldum bu arada bazi bayanlar birden fazla yumurtlarmis ayda bunu yabanci forumlarda okudum ve bu sekildede cift yumurta ikizleri olabilirmis hakkimizda hayirlisi bunlarda sali ve cmt Ait testlerim
16. Ve 18.günü degerlendirdik ama bugunde silinmeye basladı acaba bugunude mi degerlendirmek lazım
Hiç akıntı belirtisi olmadı bu arada bende
Silikleşince yumurta rahime düşmüş mü oluyor
Bu sabah 10 :00 da silikleşti bu gece calısma olsa gec kalmıs olurmuyum yumurta canlılıgını yitirmiş olur mu acaba
kizlarr merhaba benm yumrtlama günüm 21 kasim cmt olarak gözüküyor bi hafta öncesindende ovu testi kullanmaya baslamistim sali günü cift cizgiyi gördüm ve cuma gece test yaptigimdada cift cizgiyi gördüm ve bu günleride degerlendirdim. sanirim
iki kez yumurtlamis oldum bu arada bazi bayanlar birden fazla yumurtlarmis ayda bunu yabanci forumlarda okudum ve bu sekildede cift yumurta ikizleri olabilirmis hakkimizda hayirlisi bunlarda sali ve cmt Ait testlerim
Ikinci test pozitif değil canım.iki cizgi aynı koyulukta olmalı.ilk testin pozitif gozukuyor.
Reglin geciksin test yap tatlim kafa karişiyor boyle.Kızlar adetime 7 gun var ovulasyon yaptım coook silik cikti t çizgisi bu ayda mı olmadı acaba hamile olunca ovulasyon hep koyu cikar dıyorlar ya sizce olmadı bu ayda yoksa ovulasyonda cift cizgi çıkmasa da hamile olma ihtimali var mı onemli olan hgc testi mı
Evet canım sali ya da çrş.yumurtladın buyük ihtimalle senbuda pazartesi olan testim budami negatif?
Çarsamba gunu test yaptin mikizlarr merhaba benm yumrtlama günüm 21 kasim cmt olarak gözüküyor bi hafta öncesindende ovu testi kullanmaya baslamistim sali günü cift cizgiyi gördüm ve cuma gece test yaptigimdada cift cizgiyi gördüm ve bu günleride degerlendirdim. sanirim
carsamba silikti baya pazartesi ve sali en koyu olanlarıydıÇarsamba gunu test yaptin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?