ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Evet cnm bugünüde değerlendir iyi olur,silikleşince yum çatlamış oluyor normalde beyaz akıntı olur demek olmadı sende
zaten dün ilşki olmuş bugünde olacak geç olmaz yani..
beyaz sivi sekilde geldi ama seffaf uzayan gelmedi canim ya da gece geldi ben anlamadim

Evet cnm bugünüde değerlendir iyi olur,silikleşince yum çatlamış oluyor normalde beyaz akıntı olur demek olmadı sende
zaten dün ilşki olmuş bugünde olacak geç olmaz yani..
bu arada benim adet olmama 7 gun kaldi 25 gunde bir adet oluyorum ama gec yumurtluyorum demekki
simdi ben hamile kalirsam bu hafta adet olmayacajkmiyim tarih cok yakin cunku
en erken ne zman belli olurki gebelik

bu ay cok koyu cizgileri 4 gun ykalamis biri olarak yorum yapiorum sadece yatay olan pozitif

bu arada benim adet olmama 7 gun kaldi 25 gunde bir adet oluyorum ama gec yumurtluyorum demekki

Şeffaf uzayan yum.olduğu gün oluyor cnm çatlayınca beyaza dönüyor yani ,
evet inşallah yum.döllenip gebelik oluştuysa adet olmazsın tabiki ,bekle bakalım adet gününüde bi test yap o gün
durum ne gösterecek az çok belirti verir ..

Evet salı pik yapmış lh çarşamba da çatladı buyuk ihtimalle.sali ve carsambayi degerlendirdin dimi kuzum?
sırayla 14 kasım cmt, 17 kasım salı, 20 kasım cuma ve 22 kasım cmt degerlendirdim
takvimime görede yumurtlama cmt gözüküyo (22 kasım)

yani 18 kasım carsambayı degerlendirmedim salı gecesi calısmalarmız oldu :)

25 gunde bir adet olan bir kadının ovulasyonu 12.gün olur ama be bileyim.adetin kac gun suruyor.döngün kısa adetten hemen sonra iliskiye ve teste başla bence.

Sali gecesi avantaj tabi spermlerin 72 saat yasadigini dusunursek.pzt.sali carsamba uc gun ust uste iyi olurdu her ihtimale karsin.
Aklima takildi takvim 22 kasim diyor.adet dongun kac gun?takvimin dedigi gun test yaptin mi

Sali gecesi avantaj tabi spermlerin 72 saat yasadigini dusunursek.pzt.sali carsamba uc gun ust uste iyi olurdu her ihtimale karsin.
Aklima takildi takvim 22 kasim diyor.adet dongun kac gun?takvimin dedigi gun test yaptin mi
işte bu dikey olan cmt gününe ait bir testti benim adetim cok düzenli 28 günde bir oluyorum yaklasık 7 gün sürüyor ama 7 gün dolu dolu adet yasamıyorum

ins iyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim ben bu ay hicbisey anlamadim benim 12 gun yumurtlamam lazimdi o gun kizardi pozitif cikti ve ertesi gun siliklesti degerlendirdim sonra 15 16 17 18 gun gitgide bastan son gune dogru zift gibi koyulasti dedim 12 de dollendi gebeyim heralde ama bu sabah yine t cizgisi azda olsa siliklesmeye basladi
ben bu ay adetim bittikten sonra 10 gun 15 16 17 ve 18 gun calistim
bu sabah siliklesti bu gecede calisip birakicam iliskiden soguduk resmen
bu arada ben adet olmadan 10 gun once goguslerim siserdi ama su an belirti yok hic sanirim gec yumurtladim die
hicbisey anlamadim anlamakta istemiyorum ama ins burdaki her kadinin bu ay eli bos cevrilmez
kirmizilar kahrediyor ay bopyu cabalayan insni

25 gunde bir adet olan bir kadının ovulasyonu 12.gün olur ama be bileyim.adetin kac gun suruyor.döngün kısa adetten hemen sonra iliskiye ve teste başla bence.
canim adetim 5 gun suruyor 12 sinde kirmizi oldu test ve sonra siliklesti 2 gun sonra tekrar koyulasti daha koyu oldu hpsini degerlendirdim ya iki kez yumurtluyorum ya da gebeyim dicem ama busabah siliklesmeye basladi
agliycam artik anlamiorumda bide ilk ayim ov testi ile yardim edin nolur sorun mu var acaba insan adetten 7 gun once neden yumurtlarki

bu ay adetten hemen sonra basladim 12# 15#16#17#18 sirasiyla hep pozitif ve en koyuya dogru giden gunler
acaba 12 de yumurtladim 13 14 ten sonra tekrarmi yumurtlama olustu annem ikiz bebek geni tasiyor ikiz hamileligi var acaba iki kez mi yumurtluyorum bir ayda

Anladım cnm sen gerekenleri yapmışsım o günlerde stres yapma adet gününe kadar kafanı dinle
adet belirtileriyle gebelik belirtileri birbirine benzer onada takılma, kendini dinleme oldum olacam diye
hayırlısıyla o gün test yaparsın inşallah pozitif olur...

anenndemi ikiz oldu? benm bildigim ücüncü nesile atlıyo yani anneannenin olması gerekiyor sora senin cocuklarına vurabiliyor ikize hamile kalabiliyosun yani benmde anneannem ikiz dogurmus tabi vefat etmisler dogumdan sonra erken dogum oldugu icin

evet annemde oldu ama yasamadilar cahillikle legen tasimis ezilmis baslari
eskiler ne rahatmis ben anneme yumurtlama gunu diorum o ne kizim dio
5 dogum yapmis kadin neyse stres olmiycam ben elimden gelenin fazlasini yaptim esimde
adama simdi dedidigimde asker gibi cabaladi bu ay gerisi rabbime kalmis hepimize nasip etsin ins

Ah canim benim bu yazdiklarindan sonra emin oldum karar verdim.ovu.testi kullanmayacağım.saat gibi takır takır adetini olan insanda gerek yok bence teste.günaşırı veya iki gunde bir iliski hatta 3 gunde bir iliskiyle bile tutar normalde.spermler 72 saat hatta 5 gun yasiyor.
Cok hesaba kitaba döktük bu kutsal olayı diye dusunuyorum bazen.Tövbe haşa Allahin isine karisiyoruz.
Bu ay beni de şeytan dürttü adetin 6.gunu test yaptim kopkoyu cikti.iki kere yumurtlamaktı yok erken yumurtlamaktı kafayi yedim.lh hormonu vucutta normalde de hep olan bir hormon.arada sırada oynuyor demekki ve biz de test yaptigimizdan yakaliyoruz bunu.
Tıbbi olarak adetin basladigi gun yeniyumurta seçilir buyümeye başlar yeterli olgunluga erisince de tüplere salınır.bu da 28gunde bir adet olan icin 14 gunu bulur.yani iki adetin tam ortası .diger durumlar da ornegin adetten sonra hamile kalmak vs.ender gorulen durumlar.
Bizim yapacagimiz herseyi oluruna birakmak galiba.neyi zorluyoruz?stres olusacak olan hamileligi de engeller.bizzat dr.soylemis esime.kafamizi dagitmaliyiz.

Işte bu ilk test adetin 5.günü yaptigim test.sirayla oburlerini de paylasicam.

Eklentiler

• 20151113_121001.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 68
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…