beyaz sivi sekilde geldi ama seffaf uzayan gelmedi canim ya da gece geldi ben anlamadimEvet cnm bugünüde değerlendir iyi olur,silikleşince yum çatlamış oluyor normalde beyaz akıntı olur demek olmadı sende
zaten dün ilşki olmuş bugünde olacak geç olmaz yani..
bu arada benim adet olmama 7 gun kaldi 25 gunde bir adet oluyorum ama gec yumurtluyorum demekkiEvet cnm bugünüde değerlendir iyi olur,silikleşince yum çatlamış oluyor normalde beyaz akıntı olur demek olmadı sende
zaten dün ilşki olmuş bugünde olacak geç olmaz yani..
bu ay cok koyu cizgileri 4 gun ykalamis biri olarak yorum yapiorum sadece yatay olan pozitifkizlarr merhaba benm yumrtlama günüm 21 kasim cmt olarak gözüküyor bi hafta öncesindende ovu testi kullanmaya baslamistim sali günü cift cizgiyi gördüm ve cuma gece test yaptigimdada cift cizgiyi gördüm ve bu günleride degerlendirdim. sanirim
iki kez yumurtlamis oldum bu arada bazi bayanlar birden fazla yumurtlarmis ayda bunu yabanci forumlarda okudum ve bu sekildede cift yumurta ikizleri olabilirmis hakkimizda hayirlisi bunlarda sali ve cmt Ait testlerim
Evet salı pik yapmış lh çarşamba da çatladı buyuk ihtimalle.sali ve carsambayi degerlendirdin dimi kuzum?bu carsamba cnm
Yumurtladigin donemdeki iliskide dollenme olduysa 11 gun sonra kanda cikiyorbu arada benim adet olmama 7 gun kaldi 25 gunde bir adet oluyorum ama gec yumurtluyorum demekki
simdi ben hamile kalirsam bu hafta adet olmayacajkmiyim tarih cok yakin cunku
en erken ne zman belli olurki gebelik
bu arada benim adet olmama 7 gun kaldi 25 gunde bir adet oluyorum ama gec yumurtluyorum demekki
sırayla 14 kasım cmt, 17 kasım salı, 20 kasım cuma ve 22 kasım cmt degerlendirdimEvet salı pik yapmış lh çarşamba da çatladı buyuk ihtimalle.sali ve carsambayi degerlendirdin dimi kuzum?
negatif maalesef/buda pazartesi olan testim budami negatif?
25 gunde bir adet olan bir kadının ovulasyonu 12.gün olur ama be bileyim.adetin kac gun suruyor.döngün kısa adetten hemen sonra iliskiye ve teste başla bence.bu arada benim adet olmama 7 gun kaldi 25 gunde bir adet oluyorum ama gec yumurtluyorum demekki
Sali gecesi avantaj tabi spermlerin 72 saat yasadigini dusunursek.pzt.sali carsamba uc gun ust uste iyi olurdu her ihtimale karsin.sırayla 14 kasım cmt, 17 kasım salı, 20 kasım cuma ve 22 kasım cmt degerlendirdim
takvimime görede yumurtlama cmt gözüküyo (22 kasım)
yani 18 kasım carsambayı degerlendirmedim salı gecesi calısmalarmız oldu :)
işte bu dikey olan cmt gününe ait bir testti benim adetim cok düzenli 28 günde bir oluyorum yaklasık 7 gün sürüyor ama 7 gün dolu dolu adet yasamıyorumSali gecesi avantaj tabi spermlerin 72 saat yasadigini dusunursek.pzt.sali carsamba uc gun ust uste iyi olurdu her ihtimale karsin.
Aklima takildi takvim 22 kasim diyor.adet dongun kac gun?takvimin dedigi gun test yaptin mi
ins iyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim ben bu ay hicbisey anlamadim benim 12 gun yumurtlamam lazimdi o gun kizardi pozitif cikti ve ertesi gun siliklesti degerlendirdim sonra 15 16 17 18 gun gitgide bastan son gune dogru zift gibi koyulasti dedim 12 de dollendi gebeyim heralde ama bu sabah yine t cizgisi azda olsa siliklesmeye basladiŞeffaf uzayan yum.olduğu gün oluyor cnm çatlayınca beyaza dönüyor yani ,
evet inşallah yum.döllenip gebelik oluştuysa adet olmazsın tabiki ,bekle bakalım adet gününüde bi test yap o gün
durum ne gösterecek az çok belirti verir ..
canim adetim 5 gun suruyor 12 sinde kirmizi oldu test ve sonra siliklesti 2 gun sonra tekrar koyulasti daha koyu oldu hpsini degerlendirdim ya iki kez yumurtluyorum ya da gebeyim dicem ama busabah siliklesmeye basladi25 gunde bir adet olan bir kadının ovulasyonu 12.gün olur ama be bileyim.adetin kac gun suruyor.döngün kısa adetten hemen sonra iliskiye ve teste başla bence.
ins iyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim ben bu ay hicbisey anlamadim benim 12 gun yumurtlamam lazimdi o gun kizardi pozitif cikti ve ertesi gun siliklesti degerlendirdim sonra 15 16 17 18 gun gitgide bastan son gune dogru zift gibi koyulasti dedim 12 de dollendi gebeyim heralde ama bu sabah yine t cizgisi azda olsa siliklesmeye basladi
ben bu ay adetim bittikten sonra 10 gun 15 16 17 ve 18 gun calistim
bu sabah siliklesti bu gecede calisip birakicam iliskiden soguduk resmen
bu arada ben adet olmadan 10 gun once goguslerim siserdi ama su an belirti yok hic sanirim gec yumurtladim die
hicbisey anlamadim anlamakta istemiyorum ama ins burdaki her kadinin bu ay eli bos cevrilmez
kirmizilar kahrediyor ay bopyu cabalayan insni
anenndemi ikiz oldu? benm bildigim ücüncü nesile atlıyo yani anneannenin olması gerekiyor sora senin cocuklarına vurabiliyor ikize hamile kalabiliyosun yani benmde anneannem ikiz dogurmus tabi vefat etmisler dogumdan sonra erken dogum oldugu icinbu ay adetten hemen sonra basladim 12# 15#16#17#18 sirasiyla hep pozitif ve en koyuya dogru giden gunler
acaba 12 de yumurtladim 13 14 ten sonra tekrarmi yumurtlama olustu annem ikiz bebek geni tasiyor ikiz hamileligi var acaba iki kez mi yumurtluyorum bir ayda
Ah canim benim bu yazdiklarindan sonra emin oldum karar verdim.ovu.testi kullanmayacağım.saat gibi takır takır adetini olan insanda gerek yok bence teste.günaşırı veya iki gunde bir iliski hatta 3 gunde bir iliskiyle bile tutar normalde.spermler 72 saat hatta 5 gun yasiyor.canim adetim 5 gun suruyor 12 sinde kirmizi oldu test ve sonra siliklesti 2 gun sonra tekrar koyulasti daha koyu oldu hpsini degerlendirdim ya iki kez yumurtluyorum ya da gebeyim dicem ama busabah siliklesmeye basladi
agliycam artik anlamiorumda bide ilk ayim ov testi ile yardim edin nolur sorun mu var acaba insan adetten 7 gun once neden yumurtlarki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?