Benim annem de demesin mi adetin bitiminde kolay kalıyorum diye mesela:)benden once bir ablam olmus birgun yasamis ölmüş.sonra diyo bir sene olmadi.bir sene sonra sen oldun.ben daha dort aylik bir bebekken de kardesime hamile kalmis.sonrasi corap söküğü:)yine olen bir bebek ve 35 yasinda da diger kardesim oldu.hic belli olmuyor demekki.yaşın gençse bekle canım.stres yapma.evet annemde oldu ama yasamadilar cahillikle legen tasimis ezilmis baslari
eskiler ne rahatmis ben anneme yumurtlama gunu diorum o ne kizim dio
5 dogum yapmis kadin neyse stres olmiycam ben elimden gelenin fazlasini yaptim esimde
adama simdi dedidigimde asker gibi cabaladi bu ay gerisi rabbime kalmis hepimize nasip etsin ins
canim benim kardesim hamile su an kuzenim 10 gunluk dogum yapti bebegi var bende o kadar heves ettimki kariyerimin dorugunda kendim buyuturum diye isi biraktim pesin pesin pazarlik olur mu ne bildim ne zaman tutacaginiAh canim benim bu yazdiklarindan sonra emin oldum karar verdim.ovu.testi kullanmayacağım.saat gibi takır takır adetini olan insanda gerek yok bence teste.günaşırı veya iki gunde bir iliski hatta 3 gunde bir iliskiyle bile tutar normalde.spermler 72 saat hatta 5 gun yasiyor.
Cok hesaba kitaba döktük bu kutsal olayı diye dusunuyorum bazen.Tövbe haşa Allahin isine karisiyoruz.
Bu ay beni de şeytan dürttü adetin 6.gunu test yaptim kopkoyu cikti.iki kere yumurtlamaktı yok erken yumurtlamaktı kafayi yedim.lh hormonu vucutta normalde de hep olan bir hormon.arada sırada oynuyor demekki ve biz de test yaptigimizdan yakaliyoruz bunu.
Tıbbi olarak adetin basladigi gun yeniyumurta seçilir buyümeye başlar yeterli olgunluga erisince de tüplere salınır.bu da 28gunde bir adet olan icin 14 gunu bulur.yani iki adetin tam ortası .diger durumlar da ornegin adetten sonra hamile kalmak vs.ender gorulen durumlar.
Bizim yapacagimiz herseyi oluruna birakmak galiba.neyi zorluyoruz?stres olusacak olan hamileligi de engeller.bizzat dr.soylemis esime.kafamizi dagitmaliyiz.
ne affi canim ya bende sana aglayarak yaziorum adama yalvarir oldumBenim annem de demesin mi adetin bitiminde kolay kalıyorum diye mesela:)benden once bir ablam olmus birgun yasamis ölmüş.sonra diyo bir sene olmadi.bir sene sonra sen oldun.ben daha dort aylik bir bebekken de kardesime hamile kalmis.sonrasi corap söküğü:)yine olen bir bebek ve 35 yasinda da diger kardesim oldu.hic belli olmuyor demekki.yaşın gençse bekle canım.stres yapma.
Dün biz de çalışma yapamadık, cok affına siginarak yaziyorum eşim boşalamadı.yorgun zaten bitti adam
Benim annem de demesin mi adetin bitiminde kolay kalıyorum diye mesela:)benden once bir ablam olmus birgun yasamis ölmüş.sonra diyo bir sene olmadi.bir sene sonra sen oldun.ben daha dort aylik bir bebekken de kardesime hamile kalmis.sonrasi corap söküğü:)yine olen bir bebek ve 35 yasinda da diger kardesim oldu.hic belli olmuyor demekki.yaşın gençse bekle canım.stres yapma.
Dün biz de çalışma yapamadık, cok affına siginarak yaziyorum eşim boşalamadı.yorgun zaten bitti adam
ne affi canim ya bende sana aglayarak yaziorum adama yalvarir oldum
canim zerre istemio ama gunu kacirmamak icin istiyormus gibi hazirlaniyorum erkekler napsin bize kiyamiyolar
esim dioki fabrika gibi uretemiyoruz bizde insaniz ise gidince halsiz oluyorum ama ben baski yapiyorum
sallayalim artik sende takma kafaya belki kismet degildir
disarda anneyim die geze o kadar sacma salak kadin varki insan gorunce dayanamio iste
Ilahi voroness yapmicn dimi kiz oyle biseyay eşime deyim de bi ara biz de yapak
Canim 17si silikleşmiş zatenki...Kızlar size zahmet buna da bakar misiniz
Nihayet silik cikti 3 gundur ust uste calisma yapiyoruz
Bu aksam da olmali mi
Allah iyiligini vermesin ilk denememiydi gecen ay yani.bu da ikinci...bu ne sabirsızlık ne karamsarlık:)en saglikli ciftlerde bile gebelik olma ihtimali her ay yüzde 25,6 ay icinde yuzde 50 60 falan,9.ay yuzde 80 e cikiyor.anlayacagin bir yıl dolmadan erken umitsizlik için.canim benim kardesim hamile su an kuzenim 10 gunluk dogum yapti bebegi var bende o kadar heves ettimki kariyerimin dorugunda kendim buyuturum diye isi biraktim pesin pesin pazarlik olur mu ne bildim ne zaman tutacagini
gecen ay denedim telefondaki takvime gore olmadi bu ay ovu testi aldim bi baktim gecen ayki duruma gore ben gecen ay adetten 1 hafta icinde denedim bu ay ovu testi cok gec tarihleri gosteriyor
su anki durumumu anlatiyimmi sana caresizlik
gecen defa tutmadi cunku yumurtlama gunumu denk getirememisim dedim
bu aysa kirmizi cikan her gun birliktelik oldu bazi gunler sabah aksam
bu ay bu kadar calismaya cikmzsa obur ay nasil bir plan uyglamam lazim bilmiorum
esimede nuzuluyoprum ben bu kadar istiyorum die hep tamam dio maymuna cevirdim adami
bu ay hastalanmaktan cok korkuyorum
mantikla ilerledim ama bu isin mantigi yok surekli kuranda okuyorum allah isteyen herkese versin die
dun gece uyuyamadim
kafayi yiycem artik dusunmekten
Bak bunu deme canım o kadınlara da Allah layik gormüs vermiş biz karisamayiz.aman sakın isyana girmesin sözlerimiz.öyle şak diye olmaz bi denemeyle sakin ol.olumlu düşün,uğraşlar bul,kafanı dağıtne affi canim ya bende sana aglayarak yaziorum adama yalvarir oldum
canim zerre istemio ama gunu kacirmamak icin istiyormus gibi hazirlaniyorum erkekler napsin bize kiyamiyolar
esim dioki fabrika gibi uretemiyoruz bizde insaniz ise gidince halsiz oluyorum ama ben baski yapiyorum
sallayalim artik sende takma kafaya belki kismet degildir
disarda anneyim die geze o kadar sacma salak kadin varki insan gorunce dayanamio iste
Yine biraz koyu ya fotoda daha silik çıkmış.. tabi 16 kadar koyu diil amaIstemesek umursamasak şak diye olacak
Canim 17si silikleşmiş zatenki...
En koyu oldugu zamandan 24 36 saat sonra catliyor.tabi iceride neler oluyor tam bilemeyiz.iceride sperm vardir bulduysa yumurtayi hobaaa hadi inşallah.Yine biraz koyu ya fotoda daha silik çıkmış.. tabi 16 kadar koyu diil ama
Bilemedim asil simdi mi catliyo diye
Gerek yok yani ilişkiye di mi
Ayy o kadar gina geldi ki artikEn koyu oldugu zamandan 24 36 saat sonra catliyor.tabi iceride neler oluyor tam bilemeyiz.iceride sperm vardir bulduysa yumurtayi hobaaa hadi inşallah.
Sana birakiyorum canim ha gayret bugunu de degerlendirsen mi:)
17. Gun catlamis gorunuyor. Iliski olsa bisey kaybetmezsin canim. Yap gitsinKızlar size zahmet buna da bakar misiniz
Nihayet silik cikti 3 gundur ust uste calisma yapiyoruz
Bu aksam da olmali mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?