ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Örnek olur belki diyerek bir onceki sonuçlanamayan gebeligimin nasil oldugunu yazayim.bu kadar ustune dusmesem de tarihler aklimdaydi hep.
5 mart son adet tarihimdi.12 mart ve 19 mart iliski olmustu sadece.ve hamile kalmistim.19 mart tam 14.gune denk geliyordu.ayda sadece iki iliskiyle hamile kalmistim anlayacaginiz ve plan projeyle degildi.

gerçekten çok plan program yapıyoruz ilişki de keyfli olmuyo böyle
kendi adıma sıkıldım vallahi
bu akşam artık silik görmek istiyorum çizgiyi

Benim annem de demesin mi adetin bitiminde kolay kalıyorum diye mesela:)benden once bir ablam olmus birgun yasamis ölmüş.sonra diyo bir sene olmadi.bir sene sonra sen oldun.ben daha dort aylik bir bebekken de kardesime hamile kalmis.sonrasi corap söküğü:)yine olen bir bebek ve 35 yasinda da diger kardesim oldu.hic belli olmuyor demekki.yaşın gençse bekle canım.stres yapma.
Dün biz de çalışma yapamadık, cok affına siginarak yaziyorum eşim boşalamadı.yorgun zaten bitti adam

canim benim kardesim hamile su an kuzenim 10 gunluk dogum yapti bebegi var bende o kadar heves ettimki kariyerimin dorugunda kendim buyuturum diye isi biraktim pesin pesin pazarlik olur mu ne bildim ne zaman tutacagini
gecen ay denedim telefondaki takvime gore olmadi bu ay ovu testi aldim bi baktim gecen ayki duruma gore ben gecen ay adetten 1 hafta icinde denedim bu ay ovu testi cok gec tarihleri gosteriyor
su anki durumumu anlatiyimmi sana caresizlik
gecen defa tutmadi cunku yumurtlama gunumu denk getirememisim dedim
bu aysa kirmizi cikan her gun birliktelik oldu bazi gunler sabah aksam
bu ay bu kadar calismaya cikmzsa obur ay nasil bir plan uyglamam lazim bilmiorum
esimede nuzuluyoprum ben bu kadar istiyorum die hep tamam dio maymuna cevirdim adami
bu ay hastalanmaktan cok korkuyorum
mantikla ilerledim ama bu isin mantigi yok surekli kuranda okuyorum allah isteyen herkese versin die
dun gece uyuyamadim
kafayi yiycem artik dusunmekten

ne affi canim ya bende sana aglayarak yaziorum adama yalvarir oldum
canim zerre istemio ama gunu kacirmamak icin istiyormus gibi hazirlaniyorum erkekler napsin bize kiyamiyolar
esim dioki fabrika gibi uretemiyoruz bizde insaniz ise gidince halsiz oluyorum ama ben baski yapiyorum
sallayalim artik sende takma kafaya belki kismet degildir
disarda anneyim die geze o kadar sacma salak kadin varki insan gorunce dayanamio iste

arkadaşlar bende bu dertten muzdaribim ama sanalda olsa buraya yazmaktan çekiniyorum
Eşim fabrikada çok yoğun olarak çalışıyor. hem beden hem fiziksel olarak yoruluyor
akşam eve gelince her gün yada iki günde bir olmuyor. Bunun olması için siz neler yapıyorsunuz yani kendinizi nasıl hazırlıyorsunuz
bunları yazdığım için lütfen kusura bakmayın ama sanala bile yazarken bu kadar zorlanan ben, en yakın arkadaşlarıma dahi böyle bir şey soramam
yumurtlama günlerim geliyor, regl sonrası günaşırı ilişki deniyor ama bizim için çok zor
eşime kendimizi hazırlamak için film vs. izlesek mi demek istiyorum ama tepkisinden çekiniyorum

Arkadaşlar yazdiklarinizin hepsini okudum bende sizin gibi bunalimlara cok girdim hatta bosanmayi bile düşündüm niye benim yüzümden esimde bu guzel duygudan mahrum kalsin dedim ama esim kabul etmedi sabirla bekledim her ay umutlandim 3 ay klomen kullandim doktor her seferinde bu kez kesin olacak diyodu her sefrinde ümitleniyordum ama olmuyordu doktorumu degistirdim rahim filmi cektirmek istiyorum dedim kesin tüpler kapali diyordum tmm bu ay hem klomen kullan hemde rahim filmi cekelim hemde catlatma ignesi yapalim dedi klomeni kullandim rahim filmi icin randevu almaya gittim doktor izinliymis bi sonraki aya kaldi 14. Gün catlatma ignesi yapti ama ben hala tüplerin kapali oldugunu düşünüyordum bu ayda olmayacak dedim bildigim bi dua vardi onu okudum daha oncede okudugumda rabbim duami kabul etmisti inanarak okudum ve bekledim kurban oldugum rabbim duami kabul etti ve hamileyim suan bu 2 yillik bi süreç ve artik pes etme durumuna gelmistim ama şükürler olsun duam kabul oldu pes etmeyin arkadaşlar

Kızlar size zahmet buna da bakar misiniz
Nihayet silik cikti 3 gundur ust uste calisma yapiyoruz
Bu aksam da olmali mi

Eklentiler

• IMG-20151124-WA0006.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 78
Allah iyiligini vermesin ilk denememiydi gecen ay yani.bu da ikinci...bu ne sabirsızlık ne karamsarlık:)en saglikli ciftlerde bile gebelik olma ihtimali her ay yüzde 25,6 ay icinde yuzde 50 60 falan,9.ay yuzde 80 e cikiyor.anlayacagin bir yıl dolmadan erken umitsizlik için.

Bak bunu deme canım o kadınlara da Allah layik gormüs vermiş biz karisamayiz.aman sakın isyana girmesin sözlerimiz.öyle şak diye olmaz bi denemeyle sakin ol.olumlu düşün,uğraşlar bul,kafanı dağıt

Yine biraz koyu ya fotoda daha silik çıkmış.. tabi 16 kadar koyu diil ama
Bilemedim asil simdi mi catliyo diye
Gerek yok yani ilişkiye di mi
En koyu oldugu zamandan 24 36 saat sonra catliyor.tabi iceride neler oluyor tam bilemeyiz.iceride sperm vardir bulduysa yumurtayi hobaaa hadi inşallah.
Sana birakiyorum canim ha gayret bugunu de degerlendirsen mi:)

En koyu oldugu zamandan 24 36 saat sonra catliyor.tabi iceride neler oluyor tam bilemeyiz.iceride sperm vardir bulduysa yumurtayi hobaaa hadi inşallah.
Sana birakiyorum canim ha gayret bugunu de degerlendirsen mi:)
Ayy o kadar gina geldi ki artik
Bi de eşim gec gelicek bugun ve uykusuz yorgun
Adam da bıktı artik
Bakalim Allah bilir olmazsa da ins içerde yeteri kadar sperm vardir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…