ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Balimmmm takvim yapıver yahu. Ben de bugun kardeşim dediğim arkadaşımın hamis olduğunu öğrendim. .. O da benden bi ay sonra doğum yapacak nasipse.

Ay bilirim ben o durumları. Kıyamam eşim de hiç uzmeden beni. Niyetimı anlardı. Ama inanın böyle böyle adamlar ı da strese sokuyorz. Siz onlara günler öncesinde . Su günler yum . Günleri deyin .bi boş bi dolu calisacaginizi bilsin . Sizin bişi yapmanız gerekmio çok daa . Kendi evmideyken aylarca kaç takla attım gelmedi bebis.. Ankarada annemin evinde oluverdi.. zordur bilirsiniz. . Ama pes etmedim.. 3 ay da orda yum. Günleri için fırsat kolladım. Öf aman ne stresler ne stresler.. en dogrusu şu ki rabbim vereceği zamanı bilio . Israrla isteyin kızlar

vorones canım nasılsın, meleğin nasıl ? Ara ara bakıyorum cinsiyetiniz belli oldu mu diye Oğlun olacakmış gibi doğuyor benim içime.

Wuuuu 1000 . Sayfa olmuşuz. . Öğretmenler günümuz kutlu olsunnn. Nice güzel öğretmenler gününe inşallah.
Anam yazayım yazayım dedim unutmuşum.kardeşim de öğretmen benim şu anda da 38.haftaya girmek üzere hamile:)canım öğretmenlerim iyi ki varsınız

canım film olayına falan girme gecelik giy çoraplı jartiyer gibi şeyler o zaman daha kolay oluyor is:)

Ilahi voroness yapmicn dimi kiz oyle bisey bisey kalmamis cinsiyeti ogrenmeye 3 haftaya ogrenirsn inşallah hem bak erkek bebegin daha cabuk belli oluyorms
Perşembe randevu yokmuş .yarına randevu aldım. . Bakalım insallah iyidir bebis. Erkek kız tahmini var mı die sorcam.bakalım. bu doktor güler bana kesin de . Olsun ben sorim. 12+1 olmuş olacak

vorones canım nasılsın, meleğin nasıl ? Ara ara bakıyorum cinsiyetiniz belli oldu mu diye Oğlun olacakmış gibi doğuyor benim içime.
Ay canımmmmmiyi şükür .bi sikintm yok rabbime sükür. YArın 12+1 olucam.acaba cinsiyet belli olur mu ki. Arada gelMen çok güzel . Ay sana çok dert yanmistim ben. Nekadar da çaresiz dim. Bugünlere şükürler olsun.. Senin nasıl minis. Büyümüştür iyice . Oy Bora abi olucam die nasıl da tatlıdır. . Ay ağzın bal yesin senjn oglusn gibi bi oğlum olması baştaki duam di..kız sa sasircam galiba. Ben de alıştım bu fikre. . Ama tabi sağlık en önemlisi kız da çok çok severim..

Canım bazıları ilk kullanım da kaldı. .mesela ben .11. Ay da falan
Hayırlı olsun canım hamileliğin. Allah sağ salim kavuştursun. Gebelik süresini kısaltıp kısaltmadığı nı tam bilsem ona göre belki çatlatma iğnesi yaptırırım. Ben ilk çocuğuma biran önce kardeş gelmesini istiyorum. O yüzden vakit önemli. 11. Ay derken yumurtlama takibi yaptığın süre mi bu?

Valla subatti sanırım. Bu topic ı açtım. Ovu. Testi ile takipteydim. Ama öncesinde aralıkta istemeye başlamıştım. 10 ay falan galiba
peki voronesçim ovu kullanmana rağmen neden süreç uzamış doktora falan gitmiş miydin?
çok güvenilmemeli mi acaba bu testlere?

peki voronesçim ovu kullanmana rağmen neden süreç uzamış doktora falan gitmiş miydin?
çok güvenilmemeli mi acaba bu testlere?
Yok testler güvenilir yani ovu . Gününü yakalaman à kesinlikle yardimci . Bi çok tahlil neyin yaptirdik . Aşılama. Bile denedim.olmadı . Olmayınca olmuyor. . Sonra hsg rahim filmi çektirdim. . O ay klomen kullandim.ben ve eşim de . Gene umitsiz vakayim.derken . Minisim geldi. İnatciydi teyzesi anlayacağın. . Ama zamanini beklior muş. His ümitsizliğe kapilmamak gerekmis. ..

Evet canim... 1 . Sayfaya baktım. .19 Subat baslamisim testlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…