- 26 Haziran 2014
- 1.077
- 1.361
- 128
Mutlu oldum bi an. Öyle gelecek ay falan deyince_meLinDa_ afra tafra m.beauty sevdabuzer @sevgi8788 kızlar bu ay en gec geleck ay rabbim bize sizden bebis haberi almak nasip etsin inşallah. Senlensin buralar. . Bat larıniz ı bilsek de ona göre mi beklesekk
Heyecanlandım amiiinnnn._meLinDa_ afra tafra m.beauty sevdabuzer @sevgi8788 kızlar bu ay en gec geleck ay rabbim bize sizden bebis haberi almak nasip etsin inşallah. Senlensin buralar. . Bat larıniz ı bilsek de ona göre mi beklesekk
Kuz maşallah bu ay hamile üstüne hamile allah bereketi arttirsin_meLinDa_ afra tafra m.beauty sevdabuzer @sevgi8788 kızlar bu ay en gec geleck ay rabbim bize sizden bebis haberi almak nasip etsin inşallah. Senlensin buralar. . Bat larıniz ı bilsek de ona göre mi beklesekk
Sikinti etme bukadar bazen duzen şaşıyor ben mesela adetin icinde yumurtlama oldu bir sonraki ay rayına oturdu belkide bu ay 2 defa yumurtladın inşallahta tutarcanim adetim 5 gun suruyor 12 sinde kirmizi oldu test ve sonra siliklesti 2 gun sonra tekrar koyulasti daha koyu oldu hpsini degerlendirdim ya iki kez yumurtluyorum ya da gebeyim dicem ama busabah siliklesmeye basladi
agliycam artik anlamiorumda bide ilk ayim ov testi ile yardim edin nolur sorun mu var acaba insan adetten 7 gun once neden yumurtlarki
canımmmm inşallah ağzın bal yesin_meLinDa_ afra tafra m.beauty sevdabuzer @sevgi8788 kızlar bu ay en gec geleck ay rabbim bize sizden bebis haberi almak nasip etsin inşallah. Senlensin buralar. . Bat larıniz ı bilsek de ona göre mi beklesekk
Benim de 5 aralıkcanımmmm inşallah ağzın bal yesin
5 aralık benim batım
Bizim kız olabileceğini 12+4 de söylemişti drumAy canımmmmmiyi şükür .bi sikintm yok rabbime sükür. YArın 12+1 olucam.acaba cinsiyet belli olur mu ki. Arada gelMen çok güzel . Ay sana çok dert yanmistim ben. Nekadar da çaresiz dim. Bugünlere şükürler olsun.. Senin nasıl minis. Büyümüştür iyice . Oy Bora abi olucam die nasıl da tatlıdır. . Ay ağzın bal yesin senjn oglusn gibi bi oğlum olması baştaki duam di..kız sa sasircam galiba. Ben de alıştım bu fikre. . Ama tabi sağlık en önemlisi kız da çok çok severim..
beraber bekleyeceğiz ne güzelBenim de 5 aralık
Kizkardesimin de 11 aralık hayirla saglikla bir avazda kurtulun insallahBizim kız olabileceğini 12+4 de söylemişti drumEn geç ama 16. haftanızda belli olur canım. Biz epey büyüdük teyzesi, 11 aralıkta geliyor kızım nasipse. Geri sayım başladı Bora sabırsız bekleyemiyor artık. İnşallah Allah senin de kalbine göre verir. İsteyen herkes evlat sahibi olur inşallah
normalde iğneden 36 saat sonra çatlıyor yumurta ve 36. saat ilişki öneriyo doktorlar. ama senin yumurta boyun baya fazla cıkmıs iğne hemen etkisini gösterip çatlayabilir.bugunu ve yarını degerlendır benceKizlar selam ben Dr geliyorum. Klomen kullanmistim. Yumurtam 24 mm olmuş. Ovitre mi ne iğne verdi yaptirdim. Yarin gece ilişki olsun cuma gel dedi. Ya yumurta bu gece catlarsa ne bilim saat felen veriliyormus iğneden sonra bu Dr öyle birşey demedi. Daha önce çatlama iğnesi olan var mi? Bir yardim etsin bana
Tesekkurler cvp için. Zaten benim yumurtalarim kendi catliyor anlamadim niye iğne verdiğini de. Dediğin gibi yapmak daha mantikli. İnşaallah bu kadar ugrasin sonucunu alirim Allahim[/QUOTE]Prensinin_prensesi, post: 43737334, member: 655665"]normalde iğneden 36 saat sonra çatlıyor yumurta ve 36. saat ilişki öneriyo doktorlar. ama senin yumurta boyun baya fazla cıkmıs iğne hemen etkisini gösterip çatlayabilir.bugunu ve yarını degerlendır bence
canım ya allah bır daha yasatmasın o acıları uzuldumİnsaallah olur canim seninde. Yani eşime test yapmadik hic. Bir kimyasal gebelik birde 27 haftalik erken doğumla kaybettiğimiz bir bebeğim varondan Dr suanlik test yapmadi eşime. İçimin acisini yeni bir bebek söndürür biliyorum ondan inşaallah nasip olur isteyen herkese banada
Evet yumurtan catlamis bugunu degerlendir bencekizlar dun gece siliklesmeye basladi pozitif olan test ve akinti geldi uzayan akinti yumurtanin catladiginin bvelirtisi mi birde bu akintidan ne kadar zaman sonra ve ne siklikta ilski olmali bilen varsa yardim
dun gece geldi akinti dun gece akinti geldikten sonra degerlendirdik bugun gerek var mi ki tekrarEvet yumurtan catlamis bugunu degerlendir bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?