ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Kuz maşallah bu ay hamile üstüne hamile allah bereketi arttirsin batmi sen soyleyince baktım 11 aralik tahminimce bu cuma yumurtlama günü ama benden umit yok cuma gezmeye gidecez bugun müdür yardimcisi elinizi cabuk tutun dedi ya sanki bedava veriyorlarda

Sikinti etme bukadar bazen duzen şaşıyor ben mesela adetin icinde yumurtlama oldu bir sonraki ay rayına oturdu belkide bu ay 2 defa yumurtladın inşallahta tutar

Bizim kız olabileceğini 12+4 de söylemişti drum En geç ama 16. haftanızda belli olur canım. Biz epey büyüdük teyzesi, 11 aralıkta geliyor kızım nasipse. Geri sayım başladı Bora sabırsız bekleyemiyor artık. İnşallah Allah senin de kalbine göre verir. İsteyen herkes evlat sahibi olur inşallah

Kizkardesimin de 11 aralık hayirla saglikla bir avazda kurtulun insallah

Kizlar selam ben Dr geliyorum. Klomen kullanmistim. Yumurtam 24 mm olmuş. Ovitre mi ne iğne verdi yaptirdim. Yarin gece ilişki olsun cuma gel dedi. Ya yumurta bu gece catlarsa ne bilim saat felen veriliyormus iğneden sonra bu Dr öyle birşey demedi. Daha önce çatlama iğnesi olan var mi? Bir yardim etsin bana

normalde iğneden 36 saat sonra çatlıyor yumurta ve 36. saat ilişki öneriyo doktorlar. ama senin yumurta boyun baya fazla cıkmıs iğne hemen etkisini gösterip çatlayabilir.bugunu ve yarını degerlendır bence

Prensinin_prensesi, post: 43737334, member: 655665"]normalde iğneden 36 saat sonra çatlıyor yumurta ve 36. saat ilişki öneriyo doktorlar. ama senin yumurta boyun baya fazla cıkmıs iğne hemen etkisini gösterip çatlayabilir.bugunu ve yarını degerlendır bence[/QUOTE]
Tesekkurler cvp için. Zaten benim yumurtalarim kendi catliyor anlamadim niye iğne verdiğini de. Dediğin gibi yapmak daha mantikli. İnşaallah bu kadar ugrasin sonucunu alirim Allahim

Tesekkurler cvp için. Zaten benim yumurtalarim kendi catliyor anlamadim niye iğne verdiğini de. Dediğin gibi yapmak daha mantikli. İnşaallah bu kadar ugrasin sonucunu alirim Allahim[/QUOTE]
sen kendını garantıye al bugun yarın hatta öbür gün bile degerlendirebilirsiniz eşinin sperminde bi sıkıntı yoksa. bnde ilac kullandım bu ay cuma kontrolum var heycanla beklıyorum :)

kizlar dun gece siliklesmeye basladi pozitif olan test ve akinti geldi uzayan akinti yumurtanin catladiginin bvelirtisi mi birde bu akintidan ne kadar zaman sonra ve ne siklikta ilski olmali bilen varsa yardim

rensinin_prensesi, post: 43737502, member: 655665"]Tesekkurler cvp için. Zaten benim yumurtalarim kendi catliyor anlamadim niye iğne verdiğini de. Dediğin gibi yapmak daha mantikli. İnşaallah bu kadar ugrasin sonucunu alirim Allahim[/QUOTE]
sen kendını garantıye al bugun yarın hatta öbür gün bile degerlendirebilirsiniz eşinin sperminde bi sıkıntı yoksa. bnde ilac kullandım bu ay cuma kontrolum var heycanla beklıyorum :)[/QUOTE]
İnsaallah olur canim seninde. Yani eşime test yapmadik hic. Bir kimyasal gebelik birde 27 haftalik erken doğumla kaybettiğimiz bir bebeğim var ondan Dr suanlik test yapmadi eşime. İçimin acisini yeni bir bebek söndürür biliyorum ondan inşaallah nasip olur isteyen herkese banada

[/QUOTE]
İnsaallah olur canim seninde. Yani eşime test yapmadik hic. Bir kimyasal gebelik birde 27 haftalik erken doğumla kaybettiğimiz bir bebeğim var ondan Dr suanlik test yapmadi eşime. İçimin acisini yeni bir bebek söndürür biliyorum ondan inşaallah nasip olur isteyen herkese banada[/QUOTE]
canım ya allah bır daha yasatmasın o acıları uzuldum benımde agustos ayında bı kımyasal gebelıgım oldu. 10 aydır denıyoruz sonuca varamadık ilaca basladık.insallah pozitif sonuclar elde ederiz.

İnsaallah olur canim seninde. Yani eşime test yapmadik hic. Bir kimyasal gebelik birde 27 haftalik erken doğumla kaybettiğimiz bir bebeğim var ondan Dr suanlik test yapmadi eşime. İçimin acisini yeni bir bebek söndürür biliyorum ondan inşaallah nasip olur isteyen herkese banada[/QUOTE]
canım ya allah bır daha yasatmasın o acıları uzuldum benımde agustos ayında bı kımyasal gebelıgım oldu. 10 aydır denıyoruz sonuca varamadık ilaca basladık.insallah pozitif sonuclar elde ederiz.[/QUOTE]
Amin canim insaallah. İnsaallah sende pozitif sonuclar alirsin. Ben kimyasaldan 1 ay sonra hamile kalmistim. Cabuk hamile kalinir diyorlar ama insaallah bu ay gelir bebegin

canım ya allah bır daha yasatmasın o acıları uzuldum benımde agustos ayında bı kımyasal gebelıgım oldu. 10 aydır denıyoruz sonuca varamadık ilaca basladık.insallah pozitif sonuclar elde ederiz.[/QUOTE]
Amin canim insaallah. İnsaallah sende pozitif sonuclar alirsin. Ben kimyasaldan 1 ay sonra hamile kalmistim. Cabuk hamile kalinir diyorlar ama insaallah bu ay gelir bebegin[/QUOTE]

ınsallah canım isteyen herkese nasıp etsın Rabbım

kizlar dun gece siliklesmeye basladi pozitif olan test ve akinti geldi uzayan akinti yumurtanin catladiginin bvelirtisi mi birde bu akintidan ne kadar zaman sonra ve ne siklikta ilski olmali bilen varsa yardim
Evet yumurtan catlamis bugunu degerlendir bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…