Kizlar selam ben Dr geliyorum. Klomen kullanmistim. Yumurtam 24 mm olmuş. Ovitre mi ne iğne verdi yaptirdim. Yarin gece ilişki olsun cuma gel dedi. Ya yumurta bu gece catlarsa ne bilim saat felen veriliyormus iğneden sonra bu Dr öyle birşey demedi. Daha önce çatlama iğnesi olan var mi? Bir yardim etsin bana
Üzülmeyin şimdiden lütfen,sabırlı olun.bir arkadasim da ikinci bebek icin bir yil bekledi.tam dr.a gideceklerken bebeği olduğunu öğrendi:))merhaba hanımlar, hamile olanlarınıza Rabbim hayırlısıyla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin İnşallah, isteyenlere de Rabbim en kısa zamanda hamile kalabilmeyi nasip etsin inşallah, benim de 8 yaşında bir oğlum var, oğluma evlendikten kısa bir süre sonra hamile kaldım, 2.bebeği de açıksaçı 5-6 aydır istiyoruz, ama hamile kalamıyorum maalesef, geçim derdi, maddi-manevi sıkıntılar derken 2,bebeği düşünemedim önceleri, şimdi de 5-6 aydır istiyorum, dün regl oldum. canım baya sıkkın, hayırlısı olsun İnşallah...
Sevgili Berenay hiçbir sorun yokken de yapılabiliyor mu bu çatlatma.?duzenli regl olan bir kadinda zaten catlıyor.kac ayBen bu ay catlatma iğnesi yaptirdim igneyi yaptirdigim gun iliski oldu bir gun ara verdik ertesi gun yine iliski oldu sen en son ne zamn ilskiye girdin
24 gun dongude 12.gun olur tahmini yumurtlama.yani 29 kasım.döngün kısa bugun yarin kapida da olabilir gün aşırı çalış derim.Arkadaşlar merhaba sırasıyla son 2 ovülasyon testlerim. Adet döngüm 24 günde bir. Son adet tarihim 17 Kasım yorumlayan arkadaşlar olursa çok sevinirim
Adet 3 gün sürüyor bittiğinden beri 1 boş 1 dolu değerlendirdik bakalım bu ay durum ne olacakSevgili Berenay hiçbir sorun yokken de yapılabiliyor mu bu çatlatma.?duzenli regl olan bir kadinda zaten catlıyor.kac ay
24 gun dongude 12.gun olur tahmini yumurtlama.yani 29 kasım.döngün kısa bugun yarin kapida da olabilir gün aşırı çalış derim.
ne güzel adetmiş o vallaAdet 3 gün sürüyor bittiğinden beri 1 boş 1 dolu değerlendirdik bakalım bu ay durum ne olacak
Benim yıllardır 3 gün sürer adetim ve kanamam çokça çok az olur ben bile şaşırıyorum bünyeden bünyeye değişiyorne güzel adetmiş o valla
benim sökülene kadar kanla karışık koyu akıntı sonra dolu dolu regl, sonrasında da yine kanla karışık koyu akıntı derken 8 günü buluyo
çok sinir bozucu
Adetinizin başladığı gün esas alınıyor.24 ü ilk günüyse 6-7aralıktır takvime göre.yani adetin 12.ve 13.günü büyük ihtimalle.ovu.testi kullandiniz mi hic?Benim son adet tarihim 24/11/2015 yani dün du 25-26 günde bir oluyorum onul ayin yumurtlama tarihim ne olur sizce
Canım en son dun ilişki oldu. Bugün yumurtam 24 mm olmuş iğneyi yaptırdım. Yumurta buyukluğu fazla olduğu için acaba iğne hemen etki eder mi diye düşünüyorum. Yani eğer öyle olursa ve ben dr dediği gibi yarın ilişki olursa çatladığı günü kaçırmış olurum diye korkuyorum. Sence ne yapmalıyım? Bugün ve yarında olsun mu yoksa yarın mı yapayım? Cuma tekrar kontrole gidicem. Buarada inşaallah bende bu iğneden sonra senin gibi hamile haberimi alabilirim. benim için dua et lütfen.Ben bu ay catlatma iğnesi yaptirdim igneyi yaptirdigim gun iliski oldu bir gun ara verdik ertesi gun yine iliski oldu sen en son ne zamn ilskiye girdin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?