ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Ben bu ay catlatma iğnesi yaptirdim igneyi yaptirdigim gun iliski oldu bir gun ara verdik ertesi gun yine iliski oldu sen en son ne zamn ilskiye girdin

Kızlar herkese merabalar 1 haftadır giremedim cunku 7 24 mide bulantim var serum yiyordum ama Dr akapunktura yönlendirdi cok sukur daha 2. Seansta azaldı mide bulantilarim bu arada bebis 6+3 dedi Dr kalp atışını gösterdi sesini 10 gun sonra duyarsın dedi ins sizlerde iyisinizdir

merhaba hanımlar, hamile olanlarınıza Rabbim hayırlısıyla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin İnşallah, isteyenlere de Rabbim en kısa zamanda hamile kalabilmeyi nasip etsin inşallah, benim de 8 yaşında bir oğlum var, oğluma evlendikten kısa bir süre sonra hamile kaldım, 2.bebeği de açıksaçı 5-6 aydır istiyoruz, ama hamile kalamıyorum maalesef, geçim derdi, maddi-manevi sıkıntılar derken 2,bebeği düşünemedim önceleri, şimdi de 5-6 aydır istiyorum, dün regl oldum. canım baya sıkkın, hayırlısı olsun İnşallah...

Üzülmeyin şimdiden lütfen,sabırlı olun.bir arkadasim da ikinci bebek icin bir yil bekledi.tam dr.a gideceklerken bebeği olduğunu öğrendi:))

arkadaşlar merhaba,
bilenlerden bu konuda beni aydınlatmalarını rica ediyorum

19.11 de çatlatma iğnesi yaptım sabah 11 de
20.11 de cuma akşamı saat 11 de ilişki dedi doktor..
1,5 gün sonra pazar sabahı bidaha oldu .

ama ben cumartesi sabahı 9 da şeffaf temiz sümüksü akıntı gördüm 1 saat kadar devam etti

pazar gününden beri çok yoğun şekilde sol yumurtalıkta batma vardı... ve dünden beri hala inanılmaz gaz sancısı var ...sadece bu kadar .. arada bir de belim aşağı çekilir gibi oluyor ve üst baldırıma ağrı giriyor sol tarafa

benim sol da çiko kist var .. ve yumurtam sol da oluştu bu ay ..
emin değilim döllenmeden dolayımı değilmi bilemiyorum bu batmalar ...

ama şunu çok merak ediyorum ???????
çatlatma iğnesi yapınca yumurta kesin olarak 36. saat çatlarmı..????????????????????????????.
çünkü eğer 36. saat çatlamadıysa bu batmalar geç çatlama ile ilgili olabilir..
44. saatte gördüğüm sümüksü akıntı ne olabilir ???????????????????

ama eğer ilaç etki etmeyecekse gerçekten iğneden 36 saat sonra çatlamayacaksa yumurta neden o kadar verilir ..

yani eğer herşey yolunda gitti ve yumurtam cuma gece 11 de (iğneden 36 saat sonra) çatladı ise biz doktorun dediğine uyduk.
tam verdiği saatte ilişki oldu ..
ve birde pazar

ayyy karışık olmadı umarım teşekkrüler
bugün o kadar çok kişiye sordumki başım döndü
kusura bakmayın

.

Arkadaşlar merhaba sırasıyla son 2 ovülasyon testlerim. Adet döngüm 24 günde bir. Son adet tarihim 17 Kasım yorumlayan arkadaşlar olursa çok sevinirim

Eklentiler

• image.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 45
  • image.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 51
Bence yumurtlama gününüz henüz gelmemiş, T olan bölge soluk, oranın koyu renkte olması gerekiyor diye biliyorum, yanlış mı biliyorum acaba, ben de o testlerden alacağım

evet t nin c ile aynı koyulukta olması lazım
henüz yumurtlamaya var
kaçırmamak için her gün aynı saatte yapmaya çalışın ama en az 2 saattir sıvı almamış olun bi de sabah 10 akşam 8 arası olması lazım yesil_ela

Ben bu ay catlatma iğnesi yaptirdim igneyi yaptirdigim gun iliski oldu bir gun ara verdik ertesi gun yine iliski oldu sen en son ne zamn ilskiye girdin
Sevgili Berenay hiçbir sorun yokken de yapılabiliyor mu bu çatlatma.?duzenli regl olan bir kadinda zaten catlıyor.kac ay
Arkadaşlar merhaba sırasıyla son 2 ovülasyon testlerim. Adet döngüm 24 günde bir. Son adet tarihim 17 Kasım yorumlayan arkadaşlar olursa çok sevinirim
24 gun dongude 12.gun olur tahmini yumurtlama.yani 29 kasım.döngün kısa bugun yarin kapida da olabilir gün aşırı çalış derim.

Adet 3 gün sürüyor bittiğinden beri 1 boş 1 dolu değerlendirdik bakalım bu ay durum ne olacak

ne güzel adetmiş o valla
benim sökülene kadar kanla karışık koyu akıntı sonra dolu dolu regl, sonrasında da yine kanla karışık koyu akıntı derken 8 günü buluyo
çok sinir bozucu
Benim yıllardır 3 gün sürer adetim ve kanamam çokça çok az olur ben bile şaşırıyorum bünyeden bünyeye değişiyor

Benim son adet tarihim 24/11/2015 yani dün du 25-26 günde bir oluyorum onul ayin yumurtlama tarihim ne olur sizce

Benim son adet tarihim 24/11/2015 yani dün du 25-26 günde bir oluyorum onul ayin yumurtlama tarihim ne olur sizce
Adetinizin başladığı gün esas alınıyor.24 ü ilk günüyse 6-7aralıktır takvime göre.yani adetin 12.ve 13.günü büyük ihtimalle.ovu.testi kullandiniz mi hic?
Bir iki gün erken yada bir iki gün geçte olabiliyor

Döngüsü 28 ve altı olanların 15.günü geçmez yumurtlaması.ama istisnai durumlar da olabiliyordur belki.

Canım en son dun ilişki oldu. Bugün yumurtam 24 mm olmuş iğneyi yaptırdım. Yumurta buyukluğu fazla olduğu için acaba iğne hemen etki eder mi diye düşünüyorum. Yani eğer öyle olursa ve ben dr dediği gibi yarın ilişki olursa çatladığı günü kaçırmış olurum diye korkuyorum. Sence ne yapmalıyım? Bugün ve yarında olsun mu yoksa yarın mı yapayım? Cuma tekrar kontrole gidicem. Buarada inşaallah bende bu iğneden sonra senin gibi hamile haberimi alabilirim. benim için dua et lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…