- 15 Kasım 2014
- 890
- 1.126
- 113
Canım inşaallah tutmuştur. Sen yumurtan kaç mm iğne yaptırdın?arkadaşlar merhaba,
bilenlerden bu konuda beni aydınlatmalarını rica ediyorum
19.11 de çatlatma iğnesi yaptım sabah 11 de
20.11 de cuma akşamı saat 11 de ilişki dedi doktor..
1,5 gün sonra pazar sabahı bidaha oldu .
ama ben cumartesi sabahı 9 da şeffaf temiz sümüksü akıntı gördüm 1 saat kadar devam etti
pazar gününden beri çok yoğun şekilde sol yumurtalıkta batma vardı... ve dünden beri hala inanılmaz gaz sancısı var ...sadece bu kadar .. arada bir de belim aşağı çekilir gibi oluyor ve üst baldırıma ağrı giriyor sol tarafa
benim sol da çiko kist var .. ve yumurtam sol da oluştu bu ay ..
emin değilim döllenmeden dolayımı değilmi bilemiyorum bu batmalar ...
ama şunu çok merak ediyorum ???????
çatlatma iğnesi yapınca yumurta kesin olarak 36. saat çatlarmı..????????????????????????????.
çünkü eğer 36. saat çatlamadıysa bu batmalar geç çatlama ile ilgili olabilir..
44. saatte gördüğüm sümüksü akıntı ne olabilir ???????????????????
ama eğer ilaç etki etmeyecekse gerçekten iğneden 36 saat sonra çatlamayacaksa yumurta neden o kadar verilir ..
yani eğer herşey yolunda gitti ve yumurtam cuma gece 11 de (iğneden 36 saat sonra) çatladı ise biz doktorun dediğine uyduk.
tam verdiği saatte ilişki oldu ..
ve birde pazar
ayyy karışık olmadı umarım teşekkrüler
bugün o kadar çok kişiye sordumki başım döndü
kusura bakmayın
.
Amin hayirliysa arkadaşımCanım inşaallah tutmuştur. Sen yumurtan kaç mm iğne yaptırdın?
Hmm anladım. Bugün bende iğne yaptırdım. 24 mm iken. Yarın ilişki olsun dedi ama ya bu gece çatlarsa diye de endişeleniyorum.Amin hayirliysa arkadaşım
Benim yumurta salı 15 mm di
Doktor perşembe iğne yaptırdı ama perşembe bakilmadi zaten kendim yaptım iğneyi ilk defa idi
Ovulasyon testi hicm.beautyhiç kuost: 43746322 .!.:Adetinizin başladığı gün esas alınıyor.24 ü ilk günüyse 6-7aralıktır takvime göre.yani adetin 12.ve 13.günü büyük ihtimalle.ovu.testi kullandiniz mi hic?
Bir iki gün erken yada bir iki gün geçte olabiliyor
Döngüsü 28 ve altı olanların 15.günü geçmez yumurtlaması.ama istisnai durumlar da olabiliyordur belki.
Ovulas[/QUOTE]Ovulasyon testi hiç kullanmadım ama inşallah bu ay kullanacağım onereceginiz bir marka var mi="Bilgem80, post: 43747147, member: 718784"]Ovulasyon testi hic
Benin bakılmadı son halineHmm anladım. Bugün bende iğne yaptırdım. 24 mm iken. Yarın ilişki olsun dedi ama ya bu gece çatlarsa diye de endişeleniyorum.
Ayy hadi hayırlısı heyecanlandımKızlar doktordan geldim . Cinsiyet için erken ama kız gibi dedi
Ya kızlar bu çatlatma iğnesi neden yapılıyor,yumurtanız mı çatlamıyor yoksa kendi isteginizle mi gidiyorsunuz?biraz açar mısınız rica etsemHmm anladım. Bugün bende iğne yaptırdım. 24 mm iken. Yarın ilişki olsun dedi ama ya bu gece çatlarsa diye de endişeleniyorum.
Canım en son dun ilişki oldu. Bugün yumurtam 24 mm olmuş iğneyi yaptırdım. Yumurta buyukluğu fazla olduğu için acaba iğne hemen etki eder mi diye düşünüyorum. Yani eğer öyle olursa ve ben dr dediği gibi yarın ilişki olursa çatladığı günü kaçırmış olurum diye korkuyorum. Sence ne yapmalıyım? Bugün ve yarında olsun mu yoksa yarın mı yapayım? Cuma tekrar kontrole gidicem. Buarada inşaallah bende bu iğneden sonra senin gibi hamile haberimi alabilirim. benim için dua et lütfen.
Kızlar doktordan geldim . Cinsiyet için erken ama kız gibi dedi
Canım hoşgeldin ıyıyız sukur gecmış olsun canım sımdı nasılsınKızlar herkese merabalar 1 haftadır giremedim cunku 7 24 mide bulantim var serum yiyordum ama Dr akapunktura yönlendirdi cok sukur daha 2. Seansta azaldı mide bulantilarim bu arada bebis 6+3 dedi Dr kalp atışını gösterdi sesini 10 gun sonra duyarsın dedi ins sizlerde iyisinizdir
Aaaaa ne guzelKızlar doktordan geldim . Cinsiyet için erken ama kız gibi dedi
Kıiiiiiz deme öyle benim gibi olsa ne gusel ben çok akıllı tatlı bı kızmisim yahu. Annen der ki ben seni misafirlige goturdugum de kedicik nerde derlerms kedi gibi kenarda usulca dururmusumGözün aydin canim senden bi tane daha esine sabir versin
Ay çaktırma sevdambuzerimAaaaa ne guzelama ıcımde hala erkekmış gıbı hıs var
Takvimi yerim seninCanim ben ignenin yapıldığı gun ilişkiye girdim çünkü ignenin yapıldığı gunden 3 gun once girmistim o yuzden o gunu degerlendirip spermi yenilemek gerekiyordu zaten icindeki sperm 36 saat ve daha fazla yaşayabilir bence dun girdiysen bugun ara ver doktorunu dinle üst üste iliski olunca sperm sayisi azaliyo hepiniz icin dua ediyorum allahim isteyen herkese versin
Ovulas[/QUOTE]Ovulasyon testi hiç kullanmadım ama inşallah bu ay kullanacağım onereceginiz bir marka var mi="Bilgem80, post: 43747147, member: 718784"]Ovulasyon testi hic
Gece 12 de yapınca sabahHmm anladım. Bugün bende iğne yaptırdım. 24 mm iken. Yarın ilişki olsun dedi ama ya bu gece çatlarsa diye de endişeleniyorum.
Tahminen 5 aralık ya da 6 aralık diorum. Tabi testle takip en dogrusuBenim son adet tarihim 24/11/2015 yani dün du 25-26 günde bir oluyorum onul ayin yumurtlama tarihim ne olur sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?