ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Canım inşaallah tutmuştur. Sen yumurtan kaç mm iğne yaptırdın?

Ovulasyon testi hic

Ovulasyon testi hiç kullanmadım ama inşallah bu ay kullanacağım onereceginiz bir marka var mi="Bilgem80, post: 43747147, member: 718784"]Ovulasyon testi hic[/QUOTE]
Ovulas

Ovulasyon testi hiç kullanmadım ama inşallah bu ay kullanacağım onereceginiz bir marka var mi="Bilgem80, post: 43747147, member: 718784"]Ovulasyon testi hic
Ovulas[/QUOTE]
ben gittigidiyor dan laboquick marka aldım 3o ovü 5 gebelik testi 22 tl
hem uygun hem güzel bi test bence

Hmm anladım. Bugün bende iğne yaptırdım. 24 mm iken. Yarın ilişki olsun dedi ama ya bu gece çatlarsa diye de endişeleniyorum.
Benin bakılmadı son haline

Ama eger hislerim doğruysa Benim 45. Saat çatladi
36 saat sonra ilişki oldu gece 11 de
Ama sabah sumuksu beyaz şeffaf akıntı geldi eğer o bir işaret se yumurta 45. Saatte çatadı

Ama iğne yapılınca böyle sapmasi mümkünmü bilmiyorum

Hmm anladım. Bugün bende iğne yaptırdım. 24 mm iken. Yarın ilişki olsun dedi ama ya bu gece çatlarsa diye de endişeleniyorum.
Ya kızlar bu çatlatma iğnesi neden yapılıyor,yumurtanız mı çatlamıyor yoksa kendi isteginizle mi gidiyorsunuz?biraz açar mısınız rica etsem

Canim ben ignenin yapıldığı gun ilişkiye girdim çünkü ignenin yapıldığı gunden 3 gun once girmistim o yuzden o gunu degerlendirip spermi yenilemek gerekiyordu zaten icindeki sperm 36 saat ve daha fazla yaşayabilir bence dun girdiysen bugun ara ver doktorunu dinle üst üste iliski olunca sperm sayisi azaliyo hepiniz icin dua ediyorum allahim isteyen herkese versin

Canım hoşgeldin ıyıyız sukur gecmış olsun canım sımdı nasılsın

Gözün aydin canim senden bi tane daha esine sabir versin
Kıiiiiiz deme öyle benim gibi olsa ne gusel ben çok akıllı tatlı bı kızmisim yahu. Annen der ki ben seni misafirlige goturdugum de kedicik nerde derlerms kedi gibi kenarda usulca dururmusum

Aaaaa ne guzel ama ıcımde hala erkekmış gıbı hıs var
Ay çaktırma sevdambuzerim ben de öyle hissediyorum hala. Onca belirti hurafe miydi ki. Bi de bu doğudaki doktorların özel ı ne olacak ki cihazım iyi degil demedi gi kaldı doktorun . Biraz da okudum. Ettim.12.hafta içinde çıkıntı olusuomus ben daha 12+1 im . Bakalım bakalım . ama kızıma isim bile buldum yolda gelirken

Takvimi yerim senin temmuz belki de ağustos annesi oluceksin

Ovulasyon testi hiç kullanmadım ama inşallah bu ay kullanacağım onereceginiz bir marka var mi="Bilgem80, post: 43747147, member: 718784"]Ovulasyon testi hic
Ovulas[/QUOTE]
Ovula die bi marka kullandım. Ama laboquick al derim. Netten paket siparisi yapmak en mantıklısı hadi al da gel burda paylaş hamis ol bu ay

Gece 12 de yapınca sabah
Benim son adet tarihim 24/11/2015 yani dün du 25-26 günde bir oluyorum onul ayin yumurtlama tarihim ne olur sizce
Tahminen 5 aralık ya da 6 aralık diorum. Tabi testle takip en dogrusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…