Ay kuşum sana yazacaktım hatırlayamadım kaldı öyle mesaj yarımCanım en son dun ilişki oldu. Bugün yumurtam 24 mm olmuş iğneyi yaptırdım. Yumurta buyukluğu fazla olduğu için acaba iğne hemen etki eder mi diye düşünüyorum. Yani eğer öyle olursa ve ben dr dediği gibi yarın ilişki olursa çatladığı günü kaçırmış olurum diye korkuyorum. Sence ne yapmalıyım? Bugün ve yarında olsun mu yoksa yarın mı yapayım? Cuma tekrar kontrole gidicem. Buarada inşaallah bende bu iğneden sonra senin gibi hamile haberimi alabilirim. benim için dua et lütfen.
Amin canımCanim ben ignenin yapıldığı gun ilişkiye girdim çünkü ignenin yapıldığı gunden 3 gun once girmistim o yuzden o gunu degerlendirip spermi yenilemek gerekiyordu zaten icindeki sperm 36 saat ve daha fazla yaşayabilir bence dun girdiysen bugun ara ver doktorunu dinle üst üste iliski olunca sperm sayisi azaliyo hepiniz icin dua ediyorum allahim isteyen herkese versin
Kıiiiiiz deme öyle benim gibi olsa ne gusel ben çok akıllı tatlı bı kızmisim yahu. Annen der ki ben seni misafirlige goturdugum de kedicik nerde derlerms kedi gibi kenarda usulca dururmusum
Yerım o mınnoşu kuzucuk benımde normalde cumaydı yumurtlama bugun akşam kasıgım cok agrıyınca test yaptım pozıtıftı sonra tekrar hesapladım bugunmuş :)) .sana gecen ay demıştımya benım hep sol kasıgım agrıyor sağın ağrıdığını hıc gormedım.bugunde sağ kasıgım agrıyor.Ay çaktırma sevdambuzerimben de öyle hissediyorum hala. Onca belirti hurafe miydi ki. Bi de bu doğudaki doktorların özel ı ne olacak ki cihazım iyi degil demedi gi kaldı doktorun . Biraz da okudum. Ettim.12.hafta içinde çıkıntı olusuomus ben daha 12+1 im . Bakalım bakalım . ama kızıma isim bile buldum yolda gelirken
Olsun canım anladim gariplik olduğunu :) Dr da öyle dedi yarın akşam olsun dedi işte yumos büyük ya ondan belki erken catlayacagi tutarsa bahtsız bedevi ben olmayacağı varsada olur yanıAy kuşum sana yazacaktım hatırlayamadım kaldı öyle mesaj yarım
. Bana 12 de vur iğneyi demişti vurmuştum ama sanrimm 36 saat içinde çatlama oluo . Yanlış hatirlioda olabilirm .o yüzden yanlış yonlendirmeyim dedim
Aynen canım ben Dr dinleyeyim en iyisi yarın artık. Kısmet zaten olacağı varsa gelecektir ama yoksa ne yaşam kafi değil işteCanim ben ignenin yapıldığı gun ilişkiye girdim çünkü ignenin yapıldığı gunden 3 gun once girmistim o yuzden o gunu degerlendirip spermi yenilemek gerekiyordu zaten icindeki sperm 36 saat ve daha fazla yaşayabilir bence dun girdiysen bugun ara ver doktorunu dinle üst üste iliski olunca sperm sayisi azaliyo hepiniz icin dua ediyorum allahim isteyen herkese versin
Ya canım aslında ben geçen ay yumurta takibi yaptırdım kendi kendine büyüyüp çatliyor. Sorun yok yanı çok şükür ama pkom var. Dr daha fazla beklemektense klomen ve iğne yapalım dedi kendi söyledi yanı bana. Hatta bugün ben 24 mm olunca ignesizde bugün yarin çatlar zaten dedim olsun yapalım yine dedi. Yanı denemek istiyorsan Dr söyleyeceksin tatlimYa kızlar bu çatlatma iğnesi neden yapılıyor,yumurtanız mı çatlamıyor yoksa kendi isteginizle mi gidiyorsunuz?biraz açar mısınız rica etsem
Aa öyle mı örnekleri var diosun yani. 12. Hafta bana da cok erken geldi ama hayırlısı. Alıştım bile kız fikrine . Sağlık olsun da..... darısı burdaki tüm arkadaşlara tabi sana davorones hadi bakalım henuz erken ama eger öyleyse kız evladı berekettir hayirdir derler ins Rabbim saglicakla kucağına almayı nasip etsin CNm :) ama senin de dediğin gibi 12. Hafta cok erken değişebilir erkeğin çıkıntısı gec oluşuyor cok arkadasım ilkten kız dendi sonraki ay erkek oldugu öğrendiler :)
Çok şükür iyi hissediyorum.kız tahminine şaşkın ..Olsun canım anladim gariplik olduğunu :) Dr da öyle dedi yarın akşam olsun dedi işte yumos büyük ya ondan belki erken catlayacagi tutarsa bahtsız bedevi ben olmayacağı varsada olur yanıama dün olmuştu artık kısmet. Buarada kıza benziyor demiş dr. Sağlıklı hayırlı evlat olur inşaallah sizlere. Nasıl hissediyorsun kendini.
O zaman gelsinnnn calismalarYerım o mınnoşu kuzucuk benımde normalde cumaydı yumurtlama bugun akşam kasıgım cok agrıyınca test yaptım pozıtıftı sonra tekrar hesapladım bugunmuş :)) .sana gecen ay demıştımya benım hep sol kasıgım agrıyor sağın ağrıdığını hıc gormedım.bugunde sağ kasıgım agrıyor.
İnşaallah canım. Ama bu haftalarda erkekte kıza benzermis öyle demişti Dr bana. Seni umutlandirmayayim da. Belli de olmaz haniÇok şükür iyi hissediyorum.kız tahminine şaşkın ..Daha inanmış gibiyim hamisliğime. Darısı size inşallah
İnşaallah canım. Ama bu haftalarda erkekte kıza benzermis öyle demişti Dr bana. Seni umutlandirmayayim da. Belli de olmaz haniÇok şükür iyi hissediyorum.kız tahminine şaşkın ..Daha inanmış gibiyim hamisliğime. Darısı size inşallah
İnşallah tatlım. İnşallah. Profilindeki kız à da bittim yahu çok şeker . . İnşallah senin de yakın zaman da hamis haberinı alıcazzzz. Başka yolu yokBu topige gec katildim ama hep yardimci olsunuz Allah razi olsun
Ins bana da ugurlu gelirsiniz kizlar
Valla umutlanmak değil de . Kime desem . Kız değildir ya.dediler onlar da inanmış benim gibiİnşaallah canım. Ama bu haftalarda erkekte kıza benzermis öyle demişti Dr bana. Seni umutlandirmayayim da. Belli de olmaz hani
Bende sizi çok seviyorum teyzesi onun poposunu isirsinO zaman gelsinnnn calismalarteyzosu seviyoruz seni. Bize Arkadaş geleck die mutluyuz
Takvimi yerim senintemmuz belki de ağustos annesi oluceksin
Amiiin CNm ins artık baya takar oldum kafaya bir sene bittiAa öyle mı örnekleri var diosun yani. 12. Hafta bana da cok erken geldi ama hayırlısı. Alıştım bile kız fikrine . Sağlık olsun da..... darısı burdaki tüm arkadaşlara tabi sana da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?