ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Ay kuşum sana yazacaktım hatırlayamadım kaldı öyle mesaj yarım
. Bana 12 de vur iğneyi demişti vurmuştum ama sanrimm 36 saat içinde çatlama oluo . Yanlış hatirlioda olabilirm .o yüzden yanlış yonlendirmeyim dedim

Amin canım

Kıiiiiiz deme öyle benim gibi olsa ne gusel ben çok akıllı tatlı bı kızmisim yahu. Annen der ki ben seni misafirlige goturdugum de kedicik nerde derlerms kedi gibi kenarda usulca dururmusum
Ha ha aannemde bana oyle dıyor senın nasıl buyudugunu hatırlamıyorum dıyor kendı kendıme uyurmuşum

Yerım o mınnoşu kuzucuk benımde normalde cumaydı yumurtlama bugun akşam kasıgım cok agrıyınca test yaptım pozıtıftı sonra tekrar hesapladım bugunmuş :)) .sana gecen ay demıştımya benım hep sol kasıgım agrıyor sağın ağrıdığını hıc gormedım.bugunde sağ kasıgım agrıyor.

Olsun canım anladim gariplik olduğunu :) Dr da öyle dedi yarın akşam olsun dedi işte yumos büyük ya ondan belki erken catlayacagi tutarsa bahtsız bedevi ben olmayacağı varsada olur yanı ama dün olmuştu artık kısmet. Buarada kıza benziyor demiş dr. Sağlıklı hayırlı evlat olur inşaallah sizlere. Nasıl hissediyorsun kendini.

Aynen canım ben Dr dinleyeyim en iyisi yarın artık. Kısmet zaten olacağı varsa gelecektir ama yoksa ne yaşam kafi değil işte sağol canım cvplarin icin. Saglicakla al yavrunu kucağına inş.

Ya kızlar bu çatlatma iğnesi neden yapılıyor,yumurtanız mı çatlamıyor yoksa kendi isteginizle mi gidiyorsunuz?biraz açar mısınız rica etsem
Ya canım aslında ben geçen ay yumurta takibi yaptırdım kendi kendine büyüyüp çatliyor. Sorun yok yanı çok şükür ama pkom var. Dr daha fazla beklemektense klomen ve iğne yapalım dedi kendi söyledi yanı bana. Hatta bugün ben 24 mm olunca ignesizde bugün yarin çatlar zaten dedim olsun yapalım yine dedi. Yanı denemek istiyorsan Dr söyleyeceksin tatlim

vorones hadi bakalım henuz erken ama eger öyleyse kız evladı berekettir hayirdir derler ins Rabbim saglicakla kucağına almayı nasip etsin CNm :) ama senin de dediğin gibi 12. Hafta cok erken değişebilir erkeğin çıkıntısı gec oluşuyor cok arkadasım ilkten kız dendi sonraki ay erkek oldugu öğrendiler :)

Aa öyle mı örnekleri var diosun yani. 12. Hafta bana da cok erken geldi ama hayırlısı. Alıştım bile kız fikrine . Sağlık olsun da..... darısı burdaki tüm arkadaşlara tabi sana da

Çok şükür iyi hissediyorum.kız tahminine şaşkın .. Daha inanmış gibiyim hamisliğime. Darısı size inşallah

O zaman gelsinnnn calismalar teyzosu seviyoruz seni. Bize Arkadaş geleck die mutluyuz

Bu topige gec katildim ama hep yardimci olsunuz Allah razi olsun
Ins bana da ugurlu gelirsiniz kizlar
İnşallah tatlım. İnşallah. Profilindeki kız à da bittim yahu çok şeker . . İnşallah senin de yakın zaman da hamis haberinı alıcazzzz. Başka yolu yok

İnşaallah canım. Ama bu haftalarda erkekte kıza benzermis öyle demişti Dr bana. Seni umutlandirmayayim da. Belli de olmaz hani
Valla umutlanmak değil de . Kime desem . Kız değildir ya.dediler onlar da inanmış benim gibi ben alıştım gibi yahu. Bu kez degisirse die uzulursem dedim artık

Aa öyle mı örnekleri var diosun yani. 12. Hafta bana da cok erken geldi ama hayırlısı. Alıştım bile kız fikrine . Sağlık olsun da..... darısı burdaki tüm arkadaşlara tabi sana da
Amiiin CNm ins artık baya takar oldum kafaya bir sene bitti elde var sıfır

Arkadaslar bata 5 gun kaldı fkt benim o adet oncesi malum bas ağrım var hamile kalınca da olur mu acaba yani umudumu kaybedeyim mı yoksa daha cok erken baska bir sebepten mıdır bu agri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…