ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

İnşallah tatlım. İnşallah. Profilindeki kız à da bittim yahu çok şeker . . İnşallah senin de yakın zaman da hamis haberinı alıcazzzz. Başka yolu yok
bi kızım olsun çok istiyorum voronescim
Ama Allahın takdiri, yeter ki olsun ve yeter ki sağlıklı olsun

Ovula die bi marka kullandım. Ama laboquick al derim. Netten paket siparisi yapmak en mantıklısı hadi al da gel burda paylaş hamis ol bu ay[/QUOTE]
İnşallah hayırlısı olsun vorones 8 yaşında bir oğlum var, ilk oğlame evlendikten kısa bir süre sonra hamile kalmıştım, ikinci çocuğu da maddi-manevi sıkıntılardan düşünemedim, çok şükür atlattım, 5-6 aydır ikinci çocuğu istiyorum açıkçası, aslında oğluma kardeş olmasından çok kendim için istiyorum biraz bencilce olacak ama, yalnız kalmak istemiyorum, eşim işine bağlı, yoğun çalışan bir insan, çok ilgili diyemem, oğluma çok düşkünüm, diyorum ki oğlum inşallah 10 yıl sonra üniversiteyi kazanır gider, ben yine yalnız kalırım diye korkuyorum, hayırlısıysa belki diyorum kızım olur, beni tazeler ve yeniler diye düşünüyorum, yaşadığım sıkıntılar beni çok yordu...

Arkadaslar bata 5 gun kaldı fkt benim o adet oncesi malum bas ağrım var hamile kalınca da olur mu acaba yani umudumu kaybedeyim mı yoksa daha cok erken baska bir sebepten mıdır bu agri
Benim bata 10 gün kala başlar belirtilerim.
Depresyon
Asabiyet
Baş dönmesi
Baş ağrısı
Sol göğüse giren ince sızı
Buyuk tuvalete gitme sıklığı
Gaz
Sivilce
Son üç aydır da yumurtlama gunu başlayan göğüs şişkinliği sızısı
Bugun itibariyle 10 gun kaldi bata.
Bilemiyorum canım gebelikte de başağrısı belirtisi yaşayan oluyor.insallah hamişsindir

aaa mesajı yazdıktan sonra farkettim, ilk oğlum demişim, ikinci çocuğumda mı oğlan olacak ne:)
Ay hadi hayırlısı. Kızın olmasını isterim. Yanina yoldas olur. İsteyince veriyor rabbim. . Hem oglusunü da buyutmussun masallahhhhh. Yaş kaç merak ettim

Ayne
Aynen CNm nerdeyse hepsini Bende yasıyorum 5-6 gun kala gecen ay yumurtlama günümde goguslerim Bi sisti ta adete kadar hatta o yuzden bu sefer oldu galiba dedim ama malesef bu sefer hic şişmedi Taki düne kadar umarım hamilelik belirtisidir ya

Hayirlısı olsun canim.olmazsa da bidahaki aya hazirlanicaz:)

Ayyyy hadi inşallah. .kız da erkek de çok şirin ya. Rabbim istediğini versin . Kızın olsun inşallah. Olucak olucak.

vorones yaşım 35, aslında korkuyorum da, doğurmaktan değil de büyütebilir miyim diye?Evliliğimde de biraz sıkıntılar yaşadım, çok şükür iyiyiz şimdi, eşim sık sık gelir yanıma, iyi ki varsın der, rahatlarım biraz, yalnız kalmak istemiyorum, oğluma kayınvalidem baktı, çalışıyorum ben, bakıcı sıkıntım yok, eskisi gibi olmasa da biraz karışır ama boşver diyorum kendime, kızım olursa belki bana arkadaş olur diye düşünüyorum...

Dünya dà. En az iki evladı olmalı yahu insanın. inşallah olur kızın. Ve bence düşüncelerin de çok haklısın. Bak ne güzel. Herkes de destek sana. oh misssssss

Canım dr.gittin mi her ihtimale karşı,hormon testlerini yaptır.6 aydır deniyorsun degil mi?baktır kendine icin rahat etsin.

Canım dr.gittin mi her ihtimale karşı,hormon testlerini yaptır.6 aydır deniyorsun degil mi?baktır kendine icin rahat etsin.

evet canım, 5-6 aydır zaten düşünüyoruz, dün regl oldum, bu ay yumurtlama testi alacağım, yine olmaz sa doktora gideceğim, içki-sigara hiç kullanmadım, gazli içecekler de çok nadir içerim, beslenmeme dikkat etmeye çalışırım herzaman, kilolu de değilim, inşallah hamile kalabilirim diye düşünüorum, olmaz sa doktora gideceğim bu ay sonunda

Biz tersini yaptik once esimi goturdum dr.a.benim onceki evliligimde sonuclanamayan bir gebeligim olmustu.cabuk hamile kalmistim.
Esimde spermiyogram sonuclarini henuz etkilemeyen varikosel varmiş.korkum varikoselin sperm kalitesini bozuyor olması.dr.hamile kalmanda hicbir sorun yok diyor ama 8 ay oldu.iki ay daha bekleyin sonra yine gel demis dr.u.
Inşallah Allahim daha fazla arattırmaz hepimiz hamile kaliriz.

Ovula die bi marka kullandım. Ama laboquick al derim. Netten paket siparisi yapmak en mantıklısı hadi al da gel burda paylaş hamis ol bu ay
İnşallah hayırlısı olsun vorones 8 yaşında bir oğlum var, ilk oğlame evlendikten kısa bir süre sonra hamile kalmıştım, ikinci çocuğu da maddi-manevi sıkıntılardan düşünemedim, çok şükür atlattım, 5-6 aydır ikinci çocuğu istiyorum açıkçası, aslında oğluma kardeş olmasından çok kendim için istiyorum biraz bencilce olacak ama, yalnız kalmak istemiyorum, eşim işine bağlı, yoğun çalışan bir insan, çok ilgili diyemem, oğluma çok düşkünüm, diyorum ki oğlum inşallah 10 yıl sonra üniversiteyi kazanır gider, ben yine yalnız kalırım diye korkuyorum, hayırlısıysa belki diyorum kızım olur, beni tazeler ve yeniler diye düşünüyorum, yaşadığım sıkıntılar beni çok yordu...[/QUOTE]
merhaba canım seni kendime yakın buldum 34 yaşındayım bir oğlum var 7 yaşında 2 çocuk düşünüyorum ve kız olsun çok istiyorum kormasız 5 ayım hormon testi yaptırdım normal, ovülasyonu deneyeceğim ilkinde de 18 ayda hamile kalabilmiştim bir şey yok kenn darısı 2. bebişlere inş.

İnşallah yunus_ciklet inşallah olur, aslında yaş da ilerledi, önceleri düşünmüyordum, son yıllarda beni yalnızlık korkusu aldı, kayınvalidem de bakarım diyor, oğluma da o baktı, bazen de korkuyorum, büyütebilir miyim diye, sonra da düşünüyorum içime attığım, unutamadğım sıkıntılarım var, belki diyorum yeni bir bebişin sayesinde unuturum, beni rahatlatır, yenile diye düşünüyorum:)

Vallahi bende çalışıyorum benimkinede annem baktı.Bir taneyle kalmasın diyorum kızım olsun bende oğluma çook düşkünüm ama kız da bir başka sağlıkla her ay bekliyorum bende inşaallah tez zamanda kavuşuruz bebişlere korunmayı bıraktıktan 6 ay sonra anca olur diyorlar ya bakalım kısmet.

Arkadaşlar bu da bugün kü ovülasyon testim biraz daha koyu sanki ama tam yumurtlamam gelmemiş dimi

Eklentiler

• image.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 73
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…