ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Perşembe randevu yokmuş .yarına randevu aldım. . Bakalım insallah iyidir bebis. Erkek kız tahmini var mı die sorcam.bakalım. bu doktor güler bana kesin de . Olsun ben sorim. 12+1 olmuş olacak
Benimki 14 haftalikken kabak gibi acmisti bacaklarini gordukk :))

Adet bitiminden başladım bugün koyulaşmaya başladığını gördüm her gün düzenli yapıyorum bakalım iki koyu çizgi görecek miyim
görürsün görürsün
ben de görebilecek miyim acaba diye endişelendim çok şükür gördüm
sonra da silikleşecek mi acaba diye endişelendim o da oldu
senin de olacaktır az kalmış gibi hergün yapmaya devam

Ay hadi inşallah gecen ay Bebek işine karar verdik olmadı bu ay garantiye alalım dedik bakalım 2. Ay olur inşallah ben aslında erken diyorum ama eşim gecen ay kandırdı ikna etti beni fakat ilk aydan hamile kalırım sanmıştım baktım yok olmuyor ne zormuş ya

Resmen ayniyiz
Ben de ilk gecen ay denedim ve takvim programına gore sıkı calistim
Baya baya hamile hissettim kendimi belirtiler yaşadım olmayinca buyuk hayal kırıklığı
Ben de bu ay ovu teste başladım çalışmalar sona erdi adeti beklicem artik
Sanki yine olmadı gibi hissediyorum ama kismet

Al benden de Okadar takvime göre çalıştım hiç göğüslerim şişti bayagı hamile hissettim gittim kan testi yaptırdım beklenen adetten 1 hafta önce kafaya taktım iyice bu ay da olmazsa naparız bilmem

Oyy canlarım beniiiim yerim sizi Ben oglumda 7. Ayda simdi ikinci de 14. Ay bu ay herseyim tertemiz sorunda yok ama spermle benim nazli yumurtalar bulaşamadi bir turlu Daha yılın başındakin relax olun bakım gelir ins yakında müjdeli haberler yaslarınız kac ben 28 :)

Bir hafta kaldı bata.başladı sancılar,ince ince kasık batmaları,gaz,baş dönmeleri,meşhur sol göğsüme giren sızı.yatak odasına kapandım ağladım.Allah'ım sabır ver

Bir hafta kaldı bata.başladı sancılar,ince ince kasık batmaları,gaz,baş dönmeleri,meşhur sol göğsüme giren sızı.yatak odasına kapandım ağladım.Allah'ım sabır ver
Yaa CNm ağlama dicem ama inan kelin ilacı olsa Sadece umudunu kaybetme diyebilirim olacak ins rabbimin merhameti Cook dualarimİzi kabul edecek ins .. 1 Yada 2 Aralık'ta da benim bat iki gundur bas ağrım var goguslerim sisti gaz sivilce butun adet belirtilerim var fkt bunlar aynı zmnda gebelik belirtisi umut fakirin ekmegi iste belki de bu ay oldu demekten baska çarem yok

27 Bir buçuk yıllık evliyim

Canım psikoloji cok önemli ama böyle yaparsan çıkmaza girersin vücudun da bu gerginliği hisseder daha cok gecikir hamilelik canım benim cok zor biliyorum ama her şey bizlerin elinde kafaya cok takmayacağız ne Zaman kafaya takmazsak o Zaman başardığımızın resmidir.takıntı haline getirdikçe kendimize zorlaştırıyoruz sakin arkadasım ağlamak yok neşeli olacağız

Sağol canım.bende de esimde de sorun yok olur diyor dr.lar.bu 8.ay.ben normalde de depresyon hastasıyım.majör depresyon da geçirdim iki yıl önce.8 aydir tedavimi biraktim ilaclarimi icmiyorum.o da vuruyor beni.

Merhaba arkadaşlar
sanıyorum h.sonu sitede bir sorun vardı ve size ulaşamadım
arkadaşlar ben 25-27 günde bir regl oluyorum
yumurtalama günlerim 11,12,13.cü günlerdi bu güne kadar
bu ay ovulasyon testini 8.günden beri yapıyorum
ama dün 12.gün olarak yaptığımda dahi en ufak bir t çizgisi görünmedi
nasıl olur böyle bişey anlamadım,
acaba geç yumurtlama denilen bişey mi yaşıyorum
yardımcı olursanız çok sevinirim....

cnm hangi duayı okudun söyler misin bu arada hamileliğin hayırlı olsun rabbim kucagına almayı nasip etsin inş darısı bizlere olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…