- 9 Kasım 2015
- 5.511
- 5.536
- 198
- 44
benim testim de böyleydi ama ben kaçırmışım yumt çatladıktan sonra yaptım seri şekilde 10. günden başlayıp yum günüe kadar takip edeceksin.Arkadaşlar bu da bugün kü ovülasyon testim biraz daha koyu sanki ama tam yumurtlamam gelmemiş dimi
Sagol cnmYok canım negatif bu.aynı koyulukta olmalı çizgiler.
Adet bitiminden başladım bugün koyulaşmaya başladığını gördüm her gün düzenli yapıyorum bakalım iki koyu çizgi görecek miyimbenim testim de böyleydi ama ben kaçırmışım yumt çatladıktan sonra yaptım seri şekilde 10. günden başlayıp yum günüe kadar takip edeceksin.
Daha var canimArkadaşlar bu da bugün kü ovülasyon testim biraz daha koyu sanki ama tam yumurtlamam gelmemiş dimi
Benimki 14 haftalikken kabak gibi acmisti bacaklarini gordukk :))Perşembe randevu yokmuş .yarına randevu aldım. . Bakalım insallah iyidir bebis. Erkek kız tahmini var mı die sorcam.bakalım. bu doktor güler bana kesin de . Olsun ben sorim.12+1 olmuş olacak
Bana da kız tahmini yaptı doktor ama değişme durumu da var .Benimki 14 haftalikken kabak gibi acmisti bacaklarini gordukk :))
görürsün görürsünAdet bitiminden başladım bugün koyulaşmaya başladığını gördüm her gün düzenli yapıyorum bakalım iki koyu çizgi görecek miyim
Ay hadi inşallah gecen ay Bebek işine karar verdik olmadı bu ay garantiye alalım dedik bakalım 2. Ay olur inşallah ben aslında erken diyorum ama eşim gecen ay kandırdı ikna etti beni fakat ilk aydan hamile kalırım sanmıştım baktım yok olmuyor ne zormuş yagörürsün görürsün
ben de görebilecek miyim acaba diye endişelendim çok şükür gördüm
sonra da silikleşecek mi acaba diye endişelendim o da oldu
senin de olacaktır az kalmış gibi hergün yapmaya devam
Resmen ayniyizAy hadi inşallah gecen ay Bebek işine karar verdik olmadı bu ay garantiye alalım dedik bakalım 2. Ay olur inşallah ben aslında erken diyorum ama eşim gecen ay kandırdı ikna etti beni fakat ilk aydan hamile kalırım sanmıştım baktım yok olmuyor ne zormuş ya
Al benden de Okadar takvime göre çalıştım hiç göğüslerim şişti bayagı hamile hissettim gittim kan testi yaptırdım beklenen adetten 1 hafta önce kafaya taktım iyice bu ay da olmazsa naparız bilmemResmen ayniyiz
Ben de ilk gecen ay denedim ve takvim programına gore sıkı calistim
Baya baya hamile hissettim kendimi belirtiler yaşadım olmayinca buyuk hayal kırıklığı
Ben de bu ay ovu teste başladım çalışmalar sona erdi adeti beklicem artik
Sanki yine olmadı gibi hissediyorum ama kismet
Hayırlısı olsun inşallah :))Bana da kız tahmini yaptı doktor ama değişme durumu da var .ben 1 ay sonra gitcem
Ay hadi inşallah gecen ay Bebek işine karar verdik olmadı bu ay garantiye alalım dedik bakalım 2. Ay olur inşallah ben aslında erken diyorum ama eşim gecen ay kandırdı ikna etti beni fakat ilk aydan hamile kalırım sanmıştım baktım yok olmuyor ne zormuş ya
Oyy canlarım beniiiim yerim siziResmen ayniyiz
Ben de ilk gecen ay denedim ve takvim programına gore sıkı calistim
Baya baya hamile hissettim kendimi belirtiler yaşadım olmayinca buyuk hayal kırıklığı
Ben de bu ay ovu teste başladım çalışmalar sona erdi adeti beklicem artik
Sanki yine olmadı gibi hissediyorum ama kismet
Bir hafta kaldı bata.başladı sancılar,ince ince kasık batmaları,gaz,baş dönmeleri,meşhur sol göğsüme giren sızı.yatak odasına kapandım ağladım.Allah'ım sabır verAyne
Aynen CNm nerdeyse hepsini Bende yasıyorum 5-6 gun kala gecen ay yumurtlama günümde goguslerim Bi sisti ta adete kadar hatta o yuzden bu sefer oldu galiba dedim ama malesef bu sefer hic şişmedi Taki düne kadarumarım hamilelik belirtisidir ya
Yaa CNm ağlama dicem ama inan kelin ilacı olsaBir hafta kaldı bata.başladı sancılar,ince ince kasık batmaları,gaz,baş dönmeleri,meşhur sol göğsüme giren sızı.yatak odasına kapandım ağladım.Allah'ım sabır ver
27Oyy canlarım beniiiim yerim siziBen oglumda 7. Ayda simdi ikinci de 14. Ay bu ay herseyim tertemiz sorunda yok ama spermle benim nazli yumurtalar bulaşamadi bir turlu Daha yılın başındakin relax olun bakım gelir ins yakında müjdeli haberler yaslarınız kac ben 28 :)
Canım psikoloji cok önemli ama böyle yaparsan çıkmaza girersin vücudun da bu gerginliği hisseder daha cok gecikir hamilelik canım benim cok zor biliyorum ama her şey bizlerin elinde kafaya cok takmayacağız ne Zaman kafaya takmazsak o Zaman başardığımızın resmidir.takıntı haline getirdikçe kendimize zorlaştırıyoruz sakin arkadasım ağlamak yok neşeli olacağızBir hafta kaldı bata.başladı sancılar,ince ince kasık batmaları,gaz,baş dönmeleri,meşhur sol göğsüme giren sızı.yatak odasına kapandım ağladım.Allah'ım sabır ver
Sağol canım.bende de esimde de sorun yok olur diyor dr.lar.bu 8.ay.ben normalde de depresyon hastasıyım.majör depresyon da geçirdim iki yıl önce.8 aydir tedavimi biraktim ilaclarimi icmiyorum.o da vuruyor beni.Canım psikoloji cok önemli ama böyle yaparsan çıkmaza girersin vücudun da bu gerginliği hisseder daha cok gecikir hamilelik canım benim cok zor biliyorum ama her şey bizlerin elinde kafaya cok takmayacağız ne Zaman kafaya takmazsak o Zaman başardığımızın resmidir.takıntı haline getirdikçe kendimize zorlaştırıyoruz sakin arkadasım ağlamak yok neşeli olacağız
cnm hangi duayı okudun söyler misin bu arada hamileliğin hayırlı olsun rabbim kucagına almayı nasip etsin inş darısı bizlere olsunArkadaşlar yazdiklarinizin hepsini okudum bende sizin gibi bunalimlara cok girdim hatta bosanmayi bile düşündüm niye benim yüzümden esimde bu guzel duygudan mahrum kalsin dedim ama esim kabul etmedi sabirla bekledim her ay umutlandim 3 ay klomen kullandim doktor her seferinde bu kez kesin olacak diyodu her sefrinde ümitleniyordum ama olmuyordu doktorumu degistirdim rahim filmi cektirmek istiyorum dedim kesin tüpler kapali diyordum tmm bu ay hem klomen kullan hemde rahim filmi cekelim hemde catlatma ignesi yapalim dedi klomeni kullandim rahim filmi icin randevu almaya gittim doktor izinliymis bi sonraki aya kaldi 14. Gün catlatma ignesi yapti ama ben hala tüplerin kapali oldugunu düşünüyordum bu ayda olmayacak dedim bildigim bi dua vardi onu okudum daha oncede okudugumda rabbim duami kabul etmisti inanarak okudum ve bekledim kurban oldugum rabbim duami kabul etti ve hamileyim suan bu 2 yillik bi süreç ve artik pes etme durumuna gelmistim ama şükürler olsun duam kabul oldu pes etmeyin arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?