Ben de 27 gunde bir olurum.koyu cizgiyi de 12 13 14 te görürüm.27 gun icin 13 14 normal bence.bir iki gun oynasa 15 16 bile olur demekkiMerhaba arkadaşlar
sanıyorum h.sonu sitede bir sorun vardı ve size ulaşamadım
arkadaşlar ben 25-27 günde bir regl oluyorum
yumurtalama günlerim 11,12,13.cü günlerdi bu güne kadar
bu ay ovulasyon testini 8.günden beri yapıyorum
ama dün 12.gün olarak yaptığımda dahi en ufak bir t çizgisi görünmedi
nasıl olur böyle bişey anlamadım,
acaba geç yumurtlama denilen bişey mi yaşıyorum
yardımcı olursanız çok sevinirim....
Can'ım benim kader arkadaşı sayılırız bende ağır panik atak anksiyete hastasıyım.cok zor ama ben 3.yılın sonunda yönetebiliyorum ama zor bizim elimizde eşlerin de rolü büyük iyi olmamızda önce sağlık sağlık sorunsuz oldu mu her şey düzelir önce inan arkadaşımSağol canım.bende de esimde de sorun yok olur diyor dr.lar.bu 8.ay.ben normalde de depresyon hastasıyım.majör depresyon da geçirdim iki yıl önce.8 aydir tedavimi biraktim ilaclarimi icmiyorum.o da vuruyor beni.
MerhabaArkadaşlar 13.gün ve 14. Gün yani bugün kü ovülasyon testlerim ikinci çizgi cok koyu değil sanki.24 günde bir adet oluyorum bugün koyulaştı hem adet döngüm kısa hem geç mi yumurtluyorum anlamadım yardımcı olur musunuz
Canım kafanı karıştırmak istemem ama en başından beri bu topicteyim kızlar bilirler bende hiç iki çizgi tam koyu olmadı,hep t çizgisi daha açıktı herkesin vücudundaki lh düzeyi aynı olmuyor yani iki çizgide kesinlikle eşit olacak o zaman pozitif diye düşünme diğer günlere göre en koyu olan gününü degerlendir ama test yapmaya devam et silikleşmeyi bekle iki çizginin de eşit olmasını beklerken kaçırma yumurtlama gününüArkadaşlar 13.gün ve 14. Gün yani bugün kü ovülasyon testlerim ikinci çizgi cok koyu değil sanki.24 günde bir adet oluyorum bugün koyulaştı hem adet döngüm kısa hem geç mi yumurtluyorum anlamadım yardımcı olur musunuz
büyük ıhtımalle bugun yumurtlarsın ve değerlendır bugunu hayır kaçırmadınHanımlar soruma cvp versin lütfen bilenler
Ben tahminimce bugün yumurtlama gunumdeyim yani koyu yoğun bir akintim var ve kasık ağrım mevcut şimdi bugün mü birlikte olmak gerekiyor yoksa vakti geçti mi
büyük ıhtımalle bugun yumurtlarsın ve değerlendır bugunu hayır kaçırmadın
Aynen ya.hem adet döngüm kısa hem gec yumurtluyorum 10 gün sonra adet günüm normal şartlarda hala yumurtlamadım testim koyu gün aşırı değerlendiriyoruz ama hem adet döngüsü kısa hem gec yumurtluyorum adete 1 hafta kala yumurtlayacağım sanırım gecen ay takvim yöntemine göre hamile kalamamıstım demek yumurtlamam gec oluyormus öğrenmiş oldum.bak sende de durum aynıMerhabayesil_ela bende aynı sıkıntıyı yaşıyorum
25-27 günde bir adet oluyorum ve 12.13.14 günlerin koyu çıkması gerekiyor
ama benim dün 13.günüm olmasına rağmen çok hafif bir çizgi çıktı
senin de bu tarihlerde daha koyu çıkması gerekiyor
ancak; sende benim gibi bu ay geç yumurtluyorsun sanıyorum
Takip ediyorum Canım gec yumurtladıgımı anladımCanım kafanı karıştırmak istemem ama en başından beri bu topicteyim kızlar bilirler bende hiç iki çizgi tam koyu olmadı,hep t çizgisi daha açıktı herkesin vücudundaki lh düzeyi aynı olmuyor yani iki çizgide kesinlikle eşit olacak o zaman pozitif diye düşünme diğer günlere göre en koyu olan gününü degerlendir ama test yapmaya devam et silikleşmeyi bekle iki çizginin de eşit olmasını beklerken kaçırma yumurtlama gününü
Canım kafanı karıştırmak istemem ama en başından beri bu topicteyim kızlar bilirler bende hiç iki çizgi tam koyu olmadı,hep t çizgisi daha açıktı herkesin vücudundaki lh düzeyi aynı olmuyor yani iki çizgide kesinlikle eşit olacak o zaman pozitif diye düşünme diğer günlere göre en koyu olan gününü degerlendir ama test yapmaya devam et silikleşmeyi bekle iki çizginin de eşit olmasını beklerken kaçırma yumurtlama gunu
Anlamadinizki siz ben yum gunu takibi yaptim ve ogunleri degerlendirdim.ov gunu uzerinden tekrar 11 gun gecti oylesinebyapayim dedim 10 gun silik 11 gun sabah ilk idrarda silik aksam cizgi koyu.Ben bunu anlamiuorum.Kindirci zlar yanlis yere yazdim pardon
Bende seni soracaktim nasilsin canim :)) karmi ayyyyy deme deme hayatta en cok korktugum seyHU HU KIZLAR HERKES İYİDİR UMARIM BURALARA KAR YAĞDI GRİP OLUYORUM GALİBA BOL DUA EDELİM İSTEYEN HAMİŞ OLSUN İSTEYN BEBİŞİNE KAVUŞSUN
Genelde böyle çıkar benim de,malum lh hormonu vucutta hep var.Kizlar yardimci olurmusunuz 24 kasim ov gunumun uzerinden 11 gin gecti merak eip tekrar yaptim yorumlayailirmisiniz bat 8/12
vardır da çift çizgi koyu olması normal mi yumurtlama günü dışında. bat yakın normalde fotoda az bile çıkmış.Genelde böyle çıkar benim de,malum lh hormonu vucutta hep var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?