- 9 Kasım 2015
- 5.511
- 5.536
- 198
- 44
benim d. günüm 08.06 ikizler olacak nasipse hadi hayırlısı yaz bebeğiHU HU KIZLAR HERKES İYİDİR UMARIM BURALARA KAR YAĞDI GRİP OLUYORUM GALİBA BOL DUA EDELİM İSTEYEN HAMİŞ OLSUN İSTEYN BEBİŞİNE KAVUŞSUN
Canım eşit koyulukta değil gibi gözüküyor burdan:)vardır da çift çizgi koyu olması normal mi yumurtlama günü dışında. bat yakın normalde fotoda az bile çıkmış.
anladım canım benim birtane 7 yaşında oğlum var ilkinde 18 ayda kalabilmiştim ve regl günümde bile hcg çook silikti. kısmet işte kafa yoruyozCanım eşit koyulukta değil gibi gözüküyor burdan:)
Benim regl 3 gun suruyor.5.gunu oylesine yapayim dedim ikinci cizgi kopkoyu cikmasinmi?
12,13 ve 14.gunler de koyu cikti bildigin.
Hicbirini bos gecmedik.
8 aydir hic gecmedik:)
5 aralik bat ve kirmizilar yine gelecek gibi,tum belirtiler var.
Artik test yapmayacagim canim ben.
Adetim duzenli yumurtlama da oyle.Demek ki Allah biliyor isterse veriyor.olmadi mi olmuyor
Allah bağışlasın:)anladım canım benim birtane 7 yaşında oğlum var ilkinde 18 ayda kalabilmiştim ve regl günümde bile hcg çook silikti. kısmet işte kafa yoruyoz
evet eşimdede bende hiç sorun yoktu bütün tetkikler yapıdı tüplere bakıldı hormon diğer tüm tetkikler bekleyeceksiniz dedi sadece bir dönem enfeksiyon vardı o etkilemiş olabilir belki fikrim yok.şimdi de 5 ayım bakalım hormonlara tekrar baktırdım çünkü 34 yaşındayım normal çıktıAllah bağışlasın:)
Hicbir sorun yokken mi 18 ayda kaldin?
benim d. günüm 08.06 ikizler olacak nasipse hadi hayırlısı yaz bebeği
Icin rahat eder en azından, sanmıyorum birşey çıkacağını Allahın izniyle.m.beauty evlendikten 1 yıl geçtikten sonra kesin dr kontrolü şart. 35 yaşından sonra ise yumurtlık rezervi azaldığı için tekrar 6. aydan sonra olmuyorsa kontrol şart. 6. ayımı bekliyorum amh yapılmamıştı baktıracağım.
Boğazım falan aciyo yahu geçer insallah. Bugün de çok yorucuydu 8 saat ders vardıBende seni soracaktim nasilsin canim :)) karmi ayyyyy deme deme hayatta en cok korktugum sey
Canimmmm sen nasılsın. .bat ne zamandıIcin rahat eder en azından, sanmıyorum birşey çıkacağını Allahın izniyle.
Bat 5 aralık vorones,tüm adet belirtilerim fazlasıyla var canım.metanetli olmaya çalışıyorum.Allahım ne olur isyan etmeme izin verme diye dua ediyorum.Canimmmm sen nasılsın. .bat ne zamandı
İyiyim canim bos gunumdu temizlikle uğraştım.hafta sonundada gelip arabama vurdular biraz ona canim sikildi..aman canimiz sagolsun.hayatim dikkat et kendine faranjit falan yok demi sendeBoğazım falan aciyo yahu geçer insallah. Bugün de çok yorucuydu 8 saat ders vardıiyi diyelim iyi olalım. . Sen de iyisindir inşallah.
Dur hele daha 3 gun var adetine hemen umidimizi kesmeyelimBat 5 aralık vorones,tüm adet belirtilerim fazlasıyla var canım.metanetli olmaya çalışıyorum.Allahım ne olur isyan etmeme izin verme diye dua ediyorum.
Tesekkur ederim.cok sagol iyi dileklerin icin.Icin rahat eder en azından, sanmıyorum birşey çıkacağını Allahın izniyle.
Hamile kalmak o kadar kolay degil, keske olsa bizler icin :)Merhaba arkadaşlar.. kasım ayının başında regl olmam gerekirken olmadım. Şuan aralık ve hala regl olmam gerekirken olmadım. Erkek arkadaşımla hiçbir vajinal temas olmadı. Gelen zevk suyuyla hamilelik riski var mı? İçim rahat etmediği için bugün test yaptırdım ve sonuçları sizlerle paylaşıyorum yorum yapabilirseniz sevinirim.
Olduğum test, certain adındaydı.
Resmi ekledim.
Olduğum test güvenilir midir? C harfi altında çizgi olması haricinde diğer kısımlara pembe renktemi numune hafiften göründüğü için panikledim. Değerli yorumlarınızı bekliyorum.
Durum nedir, tekrarlamam gereken bir durum, şüphelenmem gereken bir durum veya yaptırmamı tavsiye ettiğiniz ek bir test var mı?
İlgili ilgisiz herkese şimdiden teşekkür ederim. Sağlıklı günler dilerim.
Eki Görüntüle 1706140
Bu arada testi yapar yapmaz cekmissin sanirim cunku idrar kurumamisMerhaba arkadaşlar.. kasım ayının başında regl olmam gerekirken olmadım. Şuan aralık ve hala regl olmam gerekirken olmadım. Erkek arkadaşımla hiçbir vajinal temas olmadı. Gelen zevk suyuyla hamilelik riski var mı? İçim rahat etmediği için bugün test yaptırdım ve sonuçları sizlerle paylaşıyorum yorum yapabilirseniz sevinirim.
Resmi ekledim.
Olduğum test güvenilir midir? C harfi altında çizgi olması haricinde diğer kısımlara pembe renktemi numune hafiften göründüğü için panikledim. Değerli yorumlarınızı bekliyorum.
Durum nedir, tekrarlamam gereken bir durum, şüphelenmem gereken bir durum veya yaptırmamı tavsiye ettiğiniz ek bir test var mı?
Eki Görüntüle 1706140
Testi tekrarlamanı öneririm.benim bir akraba kızı 17 yasindayken bu yolla hamile kaldi.sadece surtunmeyle yani.lutfen dikkat..gonul isterki bu hatalari hic yapma demek ama karisamam tabiMerhaba arkadaşlar.. kasım ayının başında regl olmam gerekirken olmadım. Şuan aralık ve hala regl olmam gerekirken olmadım. Erkek arkadaşımla hiçbir vajinal temas olmadı. Gelen zevk suyuyla hamilelik riski var mı? İçim rahat etmediği için bugün test yaptırdım ve sonuçları sizlerle paylaşıyorum yorum yapabilirseniz sevinirim.
Resmi ekledim.
Eki Görüntüle 1706140
Gebelik var ise 8 haftaya tekabül ediyor.mide bulantısı,kasık batmaları,göğüslerde dolgunluk ve sızı ,alt karın şişkinliği hiçbiri olmadı tek şüphen adet gecikmesi sanırım.içini daha da rahatlatmak istersen kan testi yaptır.Merhaba arkadaşlar.. kasım ayının başında regl olmam gerekirken olmadım. Şuan aralık ve hala regl olmam gerekirken olmadım. Erkek arkadaşımla hiçbir vajinal temas olmadı. Gelen zevk suyuyla hamilelik riski var mı? İçim rahat etmediği için bugün test yaptırdım ve sonuçları sizlerle paylaşıyorum yorum yapabilirseniz sevinirim.
Resmi ekledim.
Eki Görüntüle 1706140
Canım olsa mucize olur benim için.o kadar şahsıma münhasır adet belirtilerim vardır ki benim.ayın onbeş günü adet öncesi sendromu yaşarım ben.Dur hele daha 3 gun var adetine hemen umidimizi kesmeyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?