ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

vardır da çift çizgi koyu olması normal mi yumurtlama günü dışında. bat yakın normalde fotoda az bile çıkmış.
Canım eşit koyulukta değil gibi gözüküyor burdan:)
Benim regl 3 gun suruyor.5.gunu oylesine yapayim dedim ikinci cizgi kopkoyu cikmasinmi?
12,13 ve 14.gunler de koyu cikti bildigin.
Hicbirini bos gecmedik.
8 aydir hic gecmedik:)
5 aralik bat ve kirmizilar yine gelecek gibi,tum belirtiler var.
Artik test yapmayacagim canim ben.
Adetim duzenli yumurtlama da oyle.Demek ki Allah biliyor isterse veriyor.olmadi mi olmuyor

anladım canım benim birtane 7 yaşında oğlum var ilkinde 18 ayda kalabilmiştim ve regl günümde bile hcg çook silikti. kısmet işte kafa yoruyoz

Allah bağışlasın:)
Hicbir sorun yokken mi 18 ayda kaldin?
evet eşimdede bende hiç sorun yoktu bütün tetkikler yapıdı tüplere bakıldı hormon diğer tüm tetkikler bekleyeceksiniz dedi sadece bir dönem enfeksiyon vardı o etkilemiş olabilir belki fikrim yok.şimdi de 5 ayım bakalım hormonlara tekrar baktırdım çünkü 34 yaşındayım normal çıktı

m.beauty evlendikten 1 yıl geçtikten sonra kesin dr kontrolü şart. 35 yaşından sonra ise yumurtlık rezervi azaldığı için tekrar 6. aydan sonra olmuyorsa kontrol şart. 6. ayımı bekliyorum amh yapılmamıştı baktıracağım.

Icin rahat eder en azından, sanmıyorum birşey çıkacağını Allahın izniyle.

Bende seni soracaktim nasilsin canim :)) karmi ayyyyy deme deme hayatta en cok korktugum sey
Boğazım falan aciyo yahu geçer insallah. Bugün de çok yorucuydu 8 saat ders vardı iyi diyelim iyi olalım. . Sen de iyisindir inşallah.

Boğazım falan aciyo yahu geçer insallah. Bugün de çok yorucuydu 8 saat ders vardı iyi diyelim iyi olalım. . Sen de iyisindir inşallah.
İyiyim canim bos gunumdu temizlikle uğraştım.hafta sonundada gelip arabama vurdular biraz ona canim sikildi..aman canimiz sagolsun.hayatim dikkat et kendine faranjit falan yok demi sende

Merhaba arkadaşlar.. kasım ayının başında regl olmam gerekirken olmadım. Şuan aralık ve hala regl olmam gerekirken olmadım. Erkek arkadaşımla hiçbir vajinal temas olmadı. Gelen zevk suyuyla hamilelik riski var mı? İçim rahat etmediği için bugün test yaptırdım ve sonuçları sizlerle paylaşıyorum yorum yapabilirseniz sevinirim.

Olduğum test, certain adındaydı.

Resmi ekledim.

Olduğum test güvenilir midir? C harfi altında çizgi olması haricinde diğer kısımlara pembe renktemi numune hafiften göründüğü için panikledim. Değerli yorumlarınızı bekliyorum.

Durum nedir, tekrarlamam gereken bir durum, şüphelenmem gereken bir durum veya yaptırmamı tavsiye ettiğiniz ek bir test var mı?

İlgili ilgisiz herkese şimdiden teşekkür ederim. Sağlıklı günler dilerim.

Hamile kalmak o kadar kolay degil, keske olsa bizler icin :)
Hamile degilsin ama adetin cok gecikmiş kist olusmus olabilir bence ihmal etme doktora git
Teste gore de hamile değilsin ama normalde c daha koyu olmali senin test biraz sorunlu olabilir yada test yaptigin saat yahut sivi alimiyla da alakali olabilir
Bence hamile degilsin ama gecikmenin baska sebebi olabilir doktora git

Bu arada testi yapar yapmaz cekmissin sanirim cunku idrar kurumamis
5 dk bekleyince o c daha koyu olmali
Ama dedigim gibi gebelik görünmüyor

Testi tekrarlamanı öneririm.benim bir akraba kızı 17 yasindayken bu yolla hamile kaldi.sadece surtunmeyle yani.lutfen dikkat..gonul isterki bu hatalari hic yapma demek ama karisamam tabi

Gebelik var ise 8 haftaya tekabül ediyor.mide bulantısı,kasık batmaları,göğüslerde dolgunluk ve sızı ,alt karın şişkinliği hiçbiri olmadı tek şüphen adet gecikmesi sanırım.içini daha da rahatlatmak istersen kan testi yaptır.
En güzeli bir kadın doğumcuya gitmen aslında.güzel bir muayene ol adet gecikmesinin sebebini varsa bir sorun tedavisini öğrenir ve yaptırırsın.

Dur hele daha 3 gun var adetine hemen umidimizi kesmeyelim
Canım olsa mucize olur benim için.o kadar şahsıma münhasır adet belirtilerim vardır ki benim.ayın onbeş günü adet öncesi sendromu yaşarım ben.
Yumurtlamadan sonra ufak ufak kasık batmaları,
Hemen akabinde dolan acıyan göğüsler,
Baş dönmeleri,
Adete bir hafta kala:
Baş ağrıları,
Asabiyet ama oyle böyle degil,
Sol göğsümün derinlerinden sanki kalbimden gelen ince bir sızı,
Koltukaltı ter kokusu,
Ödem,
Şiş karın,
Iştah artması,
Na kocaman iltihaplı sivilce.
Okurken sıkılmadın umarım:)
Gerçi iştah artması ve sivilce yok bu ay..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…