- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
- 373
Hemen hemen hepsi bendede vardi kayboldular artik.iki aydir en belirgin ozelligim göğüslerim şişer agrirdi duş almak işkence gibi olurdu oda yok 2 aydir sadece gerginlik var sinirli asab i oluyorumCanım olsa mucize olur benim için.o kadar şahsıma münhasır adet belirtilerim vardır ki benim.ayın onbeş günü adet öncesi sendromu yaşarım ben.
Yumurtlamadan sonra ufak ufak kasık batmaları,
Hemen akabinde dolan acıyan göğüsler,
Baş dönmeleri,
Adete bir hafta kala:
Baş ağrıları,
Asabiyet ama oyle böyle degil,
Sol göğsümün derinlerinden sanki kalbimden gelen ince bir sızı,
Koltukaltı ter kokusu,
Ödem,
Şiş karın,
Iştah artması,
Na kocaman iltihaplı sivilce.
Okurken sıkılmadın umarım:)
Gerçi iştah artması ve sivilce yok bu ay..
Hormonlarımız oynuyor bizimle.Hemen hemen hepsi bendede vardi kayboldular artik.iki aydir en belirgin ozelligim göğüslerim şişer agrirdi duş almak işkence gibi olurdu oda yok 2 aydir sadece gerginlik var sinirli asab i oluyorum
Varya o kadar benziyor ki belirtilerimiz aynen boyle yasıyorum bende ve kesin olmadı diyebiliyorum artık o kadar net ki cunku belirtilerCanım olsa mucize olur benim için.o kadar şahsıma münhasır adet belirtilerim vardır ki benim.ayın onbeş günü adet öncesi sendromu yaşarım ben.
Yumurtlamadan sonra ufak ufak kasık batmaları,
Hemen akabinde dolan acıyan göğüsler,
Baş dönmeleri,
Adete bir hafta kala:
Baş ağrıları,
Asabiyet ama oyle böyle degil,
Sol göğsümün derinlerinden sanki kalbimden gelen ince bir sızı,
Koltukaltı ter kokusu,
Ödem,
Şiş karın,
Iştah artması,
Na kocaman iltihaplı sivilce.
Okurken sıkılmadın umarım:)
Gerçi iştah artması ve sivilce yok bu ay..
Ne zmndir istiyorsun CNm daha erken ya bat gununde bile negatif çıkan oluyr dur bakalımBenim de adet gunum ctesi ama bu aksam test yaptim negatif tabi
Zatem hiç belirti yasamiyorum gebelige dair
Olmadiysa bu ay erteliyorum ben bebegi malesef cunku is sıkıntılarım var malesef
Hayırlı zamanda gelsin ins
He bir de öğürüyorum ben.etraf ta ihtimal vermiyor artık:) alıştı öğürmelerime baş dönmelerime herkesVarya o kadar benziyor ki belirtilerimiz aynen boyle yasıyorum bende ve kesin olmadı diyebiliyorum artık o kadar net ki cunku belirtiler( birgun bu belirtilere rağmen hamile oldugumu öğrenirse düşüp bayılırım heralde
Canom belirtiler 5.6.haftalarda başlar genelde.boşa belirti aramayalım.testler de adet oncesi gostermeyebiliyor.hcgnin belli bir oranda artmasi idrara gecmesi zaman alir.bu da adetten 10 gun sonrayi bile bulabiliyor.Benim de adet gunum ctesi ama bu aksam test yaptim negatif tabi
Olmadiysa bu ay erteliyorum ben bebegi malesef cunku is sıkıntılarım var malesef
Batımız aynı,ben de dün yaptım,"tüm adet belirtilerini yaşayıp ta hamile olduğunu öğrenenler" topiğinin gazıyla:)kocaman bir tırtttBenim de adet gunum ctesi ama bu aksam test yaptim negatif tabi
Daha çok yeni canim henuz 2 aydir korunmuyoz bu ay ovulasyom yaptim isteNe zmndir istiyorsun CNm daha erken ya bat gununde bile negatif çıkan oluyr dur bakalım
Ben de negatifi göreceğimi bile bile yaptim nasilsa test var evde bikac tane diye :)Batımız aynı,ben de dün yaptım,"tüm adet belirtilerini yaşayıp ta hamile olduğunu öğrenenler" topiğinin gazıyla:)kocaman bir tırttt
Uzulme canım sonucta adetle o bozuk yumurtayi atarsin bir sonraki aya daha umutla bakarsinselam arkadaşlar
daha önce yazmıştım, normalde 25-27 günde bir adet oluyorum
12.13.günlerde yumurtlarım diye
ovulasyon testini takip ettim hala yumurtlama olmadı diye size yazmıştım
bugün adetimin 16.günü ve ben bu sabah adet oldum
hemen dr. umu aradım, yumurtlama bozukluğu olmuş olabilir
bugün saat 2de dr. gidicem, ama ben çok üzüldüm
bugüne kadar böyle bi sıkıntı yaşamamıştım
Sorun olmaz canım telaşlanma bana da oldu 1 kere yumurtam büyümüş sıkışmış ve patlayamamış o nedenle kan sızdırmış ilaç kullandım iki güne düzeldiselam arkadaşlar
daha önce yazmıştım, normalde 25-27 günde bir adet oluyorum
12.13.günlerde yumurtlarım diye
ovulasyon testini takip ettim hala yumurtlama olmadı diye size yazmıştım
bugün adetimin 16.günü ve ben bu sabah adet oldum
hemen dr. umu aradım, yumurtlama bozukluğu olmuş olabilir
bugün saat 2de dr. gidicem, ama ben çok üzüldüm
bugüne kadar böyle bi sıkıntı yaşamamıştım
canım bence bugünü de değerlendirArkadaşlar ovülasyon testlerim üstteki iki adet dün yapıldı en alttaki yani üçüncüsü bugün.dün geceyi ve iki gün öncesini değerlendirdik bugün de çalışmamız gerekir mi
Amin canım.ortada bir günah bir suç yok ki.ne zaman isteyeceginizi siz bilirsiniz.uzulme canim.cevaplar için çok sağolun arkadaşlar
zaman geçtikçe panik yapıyorum kendime
bir de çok bilmiş insanlar önce siz bebek istemediniz, şimdi de Allah vermezse deyip sinirimi ve moralimi bozuyor
Allah'ım nolursun sen kimsenin kollarını boş koyma
Bugun siliklesmis yumurta çatlamış bence bugunude degerlendirinArkadaşlar ovülasyon testlerim üstteki iki adet dün yapıldı en alttaki yani üçüncüsü bugün.dün geceyi ve iki gün öncesini değerlendirdik bugün de çalışmamız gerekir mi
Ayyyy bu insanlar sizene ya.sanki herkes evlenir evlenmez çocuk telaşına düşmelicevaplar için çok sağolun arkadaşlar
zaman geçtikçe panik yapıyorum kendime
bir de çok bilmiş insanlar önce siz bebek istemediniz, şimdi de Allah vermezse deyip sinirimi ve moralimi bozuyor
Allah'ım nolursun sen kimsenin kollarını boş koyma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?