ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Sanki beni özetlemişssin :) aynı ben dedim okurken. Ben bu ay birde çatlatma iğnesi oldum. Bat 10 aralık ama bel ağrım sivilcelerim ve acayip asabiliğim bu ayında olmadığını gösteriyor malasef. Birde çatladıpı gun ilişki olmadı eşim hastaydı. Ondan bu ay hamile olursa mucize olacak gerçekten :)

Meşhur karın ağrısıyla tuvalete koşma belirtisi de tamam bugün.sivilcem utandırdı bu ay bi tek.o da yarın patlar herhalde

Kızlar ya şimdi dr geldim. İğnenin 10.günü bugün. Söylediği günde olmamaıştı zaten. DR iğne ve klomene göre rahim yeterince kalınlaşmamış dedi. Progestan verdi rahim kalınlaşması için ayrıca bir yumurta daha büyümüş dedi. Ne yapıcam bilmiyorum kafam karıştı

Canim karismasin kafan.gebelik icin rahmin elverisli olmasi lazim kalinlasmasi lazim tabi ki.oh ne guzel bir yumurta daha varmis iste:)hadi insallah o catlar ve dollenir:)

Canim karismasin kafan.gebelik icin rahmin elverisli olmasi lazim kalinlasmasi lazim tabi ki.oh ne guzel bir yumurta daha varmis iste:)hadi insallah o catlar ve dollenir:)
ay ağzın bal yesin inşaallah. 19 mm miş oda. Sağ yumurtalığım çalışmıyor sanırım soldan yumurtluyorum hep

Merhaba kızlar ben de ilk defa teste başladım 15. Gün bu şekilde akşam tekrarlicam bunu deneme amaçlı yaptım biraz da vakitsiz oldu öğlen birde

Eklentiler

• IMAG0234.webp
    44,6 KB · Görüntüleme: 45
Merhaba kızlar ben de ilk defa teste başladım 15. Gün bu şekilde akşam tekrarlicam bunu deneme amaçlı yaptım biraz da vakitsiz oldu öğlen birde
Kac gunde bir adet periyodun?ilk bugun mu yaptin?28 gunde bir duzenliyse ornegin 14.gun yumurtlama olur ortalama.onceki gunleri bos gecmrdin insallah.çalışma anlamında yani:))
Ya koyulasmaya baslamis ya da koyuydu scilmaya baslamis.oncesini bilsem 11,12,13 ve 14.gunleri iyi olurdu

Canım ısı takibi yapiyodum 13. Gün 36.7 14. Gün 36.0 bugün 15. Gün 36.3 çıktı testleri yeni sipariş verdim yeni başladım malesef akşam ve yarın netlesir ne oldugu sanırım gün aşırı çalışma devam grip de olsam

15. Gun test için geç kalmış olmayasin. Önceki günleri değerlendirdiniz mi. Adet döngün 31 32 ise sonradan koyulasır gibi. Hayırlsı olsun

15. Gun test için geç kalmış olmayasin. Önceki günleri değerlendirdiniz mi. Adet döngün 31 32 ise sonradan koyulasır gibi. Hayırlsı olsun
Canım adetim düzenli değil malesef ortalama 35 40 günü buluyor ısı takibi yaptım son günleri yazayım 13. Gün 36.7 14. Gün 36.0 15. Gün 36.3

Canım adetim düzenli değil malesef ortalama 35 40 günü buluyor ısı takibi yaptım son günleri yazayım 13. Gün 36.7 14. Gün 36.0 15. Gün 36.3
Hımm ben pek anlamıyorm.isi takibini de...düzensiz se tam.senlik ovu testi. . Haydi inşallah bu ay gelir bebisin

Hımm ben pek anlamıyorm.isi takibini de...düzensiz se tam.senlik ovu testi. . Haydi inşallah bu ay gelir bebisin
İnşallah canım senin de hayırlı evlat olsun inşallah ne güzel 14 haftalık bile olmuş sen nasıl hamile kaldın bi tedavi takip falan kullandin mi ?

Merhaba Can'ım , konun çok güzel , sen ovulasyon testi ile mi hamile kaldın ? Sayfaları okuyamadım , muhakkak anlatmışsındır , bir de benim için anlatabilir misin ?

İyi akşamlar kızlar bu ay ilk kez ovulasyon testi kullanıyorum. 12. Gün koyuydu 13. Gün orta pembelik vardı 14. Gün yani bugün tamamen silik 12 ve 13. Günleri değerlendirdik bu geceyi değerlendirsek mi kafam karıştı da

Kızlar bu da akşamki testim az önce yaptım
Sanırım giderek koyulaşıyor

Eklentiler

• IMAG0235.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 94
13.gün catlamis gozukuyor ama bugunu de degerlendir ne olur ne olmaz:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…