- 15 Kasım 2014
- 890
- 1.126
- 113
Bu gece yarin gece ve pazari mutlaka degerlendirin.. daha da koyulasmasini beklemeyin cunku bazi kisilerde cok koyulasmayabiliyor.. yumurtlama donemine girmis gorunuyorsunuzKızlar bu da akşamki testim az önce yaptım
Sanırım giderek koyulaşıyor
15. Gün canım inşallah öyle olur haftasonu aşkla geçer aşk çocuğu olurKaçıncı gün bu,yarın kopkoyu olur zannımca:))
Haftasonu güzel geçecek o zamanBu gece yarin gece ve pazari mutlaka degerlendirin.. daha da koyulasmasini beklemeyin cunku bazi kisilerde cok koyulasmayabiliyor.. yumurtlama donemine girmis gorunuyorsunuz
Insallah guzel haberlerle donersin :)Haftasonu güzel geçecek o zaman
Ay sonu gelmez artık gerçi bat 20 aralikInsallah guzel haberlerle donersin :)
Cok zor geciyor iyi bilirim :)Ay sonu gelmez artık gerçi bat 20 aralik
Üstelik ilk ay denemede biraz hormon sorunum var lh yüksek biraz çatlama sorunu vardı bu ovulasyon testleri catladigini mi gosteriyoCok zor geciyor iyi bilirim :)
Lh yuksekligi bende de var.. ovulasyon testi yumurtlamanin 24-36 saat icinde gerceklesecegini gosteriyor..Üstelik ilk ay denemede biraz hormon sorunum var lh yüksek biraz çatlama sorunu vardı bu ovulasyon testleri catladigini mi gosteriyo
Amin canım.Ne güzelkalpli insansin. Amin amin Rabbim duysun sesini. İsteyen herkese iiçlerinden banada nasip etsin iinşaallahbu ay.m.beauty
Senin nasıl canım değerin benim fsh 4.53 lh 9.03 çıktı iki katıLh yuksekligi bende de var.. ovulasyon testi yumurtlamanin 24-36 saat icinde gerceklesecegini gosteriyor..
Ayy dogru benim fsh yuksekti hep karistiriyorum ikisini.. ve fsh yuksekligi daha kotu maalesef.. ilk testte fsh 10.1 cikti uc ay sonra 9.7 ama dr yuksek goruyor maalesefSenin nasıl canım değerin benim fsh 4.53 lh 9.03 çıktı iki katı
Lh yumurtanın catlamasi sanırım ben de o olmuyo bu sonuçla klomen kullandım bu ay testlerde catladigini mi gosteriyo yoksa lh yüksek zaten yanıltıyor mu emin olamıyorum ki malesefAyy dogru benim fsh yuksekti hep karistiriyorum ikisini.. ve fsh yuksekligi daha kotu maalesef.. ilk testte fsh 10.1 cikti uc ay sonra 9.7 ama dr yuksek goruyor maalesef
Yumurta catlamasi ile yumurtlama ayni sey demekmis canim.. ikisi farkli degilmis.. ovulasyon testinde ayni koyulukta cift cizgiyi gormek yumurtladigini yani yumurtanin catladigini gosteriyor.. iyi degerlendirLh yumurtanın catlamasi sanırım ben de o olmuyo bu sonuçla klomen kullandım bu ay testlerde catladigini mi gosteriyo yoksa lh yüksek zaten yanıltıyor mu emin olamıyorum ki malesef
Yaa çok sevindim ben de tam bilmiyorum lh ölçüyor diye zaten yüksekti yaniliyo mu acaba diyorum herşeyi yapıyorum test sabah ısı ölçme falan iki gündür adet olucakmisim gibi ağrım var az biraz da akıntı var acaba diyorum okuduklarimdan psikolojik mi yapıyorum bunları bin türlü soru daha ilk ayda böyle oldum Allah yardım etsin uzun zaman deneyenlere sabır işi hakkatenYumurta catlamasi ile yumurtlama ayni sey demekmis canim.. ikisi farkli degilmis.. ovulasyon testinde ayni koyulukta cift cizgiyi gormek yumurtladigini yani yumurtanin catladigini gosteriyor.. iyi degerlendir
Yumurtlamada agri ve akinti oluyor zaten.. hatta bir kac gun gectikce o cizginin silindigini goreceksin o yuzden tam yumurtlama donemindesin hic olumsuz dusunme iyi degerlendir :)Yaa çok sevindim ben de tam bilmiyorum lh ölçüyor diye zaten yüksekti yaniliyo mu acaba diyorum herşeyi yapıyorum test sabah ısı ölçme falan iki gündür adet olucakmisim gibi ağrım var az biraz da akıntı var acaba diyorum okuduklarimdan psikolojik mi yapıyorum bunları bin türlü soru daha ilk ayda böyle oldum Allah yardım etsin uzun zaman deneyenlere sabır işi hakkaten
Ay hadi inşallah :) sen ne zamandir istiyorsun ne kadarlık evlisin ?Yumurtlamada agri ve akinti oluyor zaten.. hatta bir kac gun gectikce o cizginin silindigini goreceksin o yuzden tam yumurtlama donemindesin hic olumsuz dusunme iyi degerlendir :)
Ben 1 yil oldu evleneli.. 5 aydir istiyoruz.. gecen hafta gebeligimi ogrendim uc gun once de dustu maalesef..Ay hadi inşallah :) sen ne zamandir istiyorsun ne kadarlık evlisin ?
Çok geçmiş olsun canım ne kadarlikti ki yeniydi sanırım ama güzel olan hamile kalabiliyor olman bu çok iyi en azından ben de yedinci ayim evliligimde ışte bu ay için düşünmeye başladık önden tahlillerimi yaptirayim dedim daha önce kist tedavisi olmuştum degerlerim çok daha kötüydü şimdi sadece lh biraz yüksek çıktı klomen verdi doktor diğer ayda yumurta takibine başlarız dedi ben kendim takip ediyorum bu ay elimden geldiğinceBen 1 yil oldu evleneli.. 5 aydir istiyoruz.. gecen hafta gebeligimi ogrendim uc gun once de dustu maalesef..
Cok tesekkur ederim.. 5. Haftada dustu cok yeniydi.. hayirlisi diyorum.. kesinlikle stres yapma daha yolun cok basindasin o yuzden moral bozacak bir durumda degilsin. Stres cok etkiliyor.. soylemesi zor ama gebelik dusuncesine takilmamaya calis.. iyi haberlerle gel insallah :)Çok geçmiş olsun canım ne kadarlikti ki yeniydi sanırım ama güzel olan hamile kalabiliyor olman bu çok iyi en azından ben de yedinci ayim evliligimde ışte bu ay için düşünmeye başladık önden tahlillerimi yaptirayim dedim daha önce kist tedavisi olmuştum degerlerim çok daha kötüydü şimdi sadece lh biraz yüksek çıktı klomen verdi doktor diğer ayda yumurta takibine başlarız dedi ben kendim takip ediyorum bu ay elimden geldiğince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?