ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Ayy dogru benim fsh yuksekti hep karistiriyorum ikisini.. ve fsh yuksekligi daha kotu maalesef.. ilk testte fsh 10.1 cikti uc ay sonra 9.7 ama dr yuksek goruyor maalesef
Lh yumurtanın catlamasi sanırım ben de o olmuyo bu sonuçla klomen kullandım bu ay testlerde catladigini mi gosteriyo yoksa lh yüksek zaten yanıltıyor mu emin olamıyorum ki malesef

Lh yumurtanın catlamasi sanırım ben de o olmuyo bu sonuçla klomen kullandım bu ay testlerde catladigini mi gosteriyo yoksa lh yüksek zaten yanıltıyor mu emin olamıyorum ki malesef
Yumurta catlamasi ile yumurtlama ayni sey demekmis canim.. ikisi farkli degilmis.. ovulasyon testinde ayni koyulukta cift cizgiyi gormek yumurtladigini yani yumurtanin catladigini gosteriyor.. iyi degerlendir

Yumurta catlamasi ile yumurtlama ayni sey demekmis canim.. ikisi farkli degilmis.. ovulasyon testinde ayni koyulukta cift cizgiyi gormek yumurtladigini yani yumurtanin catladigini gosteriyor.. iyi degerlendir
Yaa çok sevindim ben de tam bilmiyorum lh ölçüyor diye zaten yüksekti yaniliyo mu acaba diyorum herşeyi yapıyorum test sabah ısı ölçme falan iki gündür adet olucakmisim gibi ağrım var az biraz da akıntı var acaba diyorum okuduklarimdan psikolojik mi yapıyorum bunları bin türlü soru daha ilk ayda böyle oldum Allah yardım etsin uzun zaman deneyenlere sabır işi hakkaten

Yumurtlamada agri ve akinti oluyor zaten.. hatta bir kac gun gectikce o cizginin silindigini goreceksin o yuzden tam yumurtlama donemindesin hic olumsuz dusunme iyi degerlendir :)

Yumurtlamada agri ve akinti oluyor zaten.. hatta bir kac gun gectikce o cizginin silindigini goreceksin o yuzden tam yumurtlama donemindesin hic olumsuz dusunme iyi degerlendir :)
Ay hadi inşallah :) sen ne zamandir istiyorsun ne kadarlık evlisin ?

Ben 1 yil oldu evleneli.. 5 aydir istiyoruz.. gecen hafta gebeligimi ogrendim uc gun once de dustu maalesef..
Çok geçmiş olsun canım ne kadarlikti ki yeniydi sanırım ama güzel olan hamile kalabiliyor olman bu çok iyi en azından ben de yedinci ayim evliligimde ışte bu ay için düşünmeye başladık önden tahlillerimi yaptirayim dedim daha önce kist tedavisi olmuştum degerlerim çok daha kötüydü şimdi sadece lh biraz yüksek çıktı klomen verdi doktor diğer ayda yumurta takibine başlarız dedi ben kendim takip ediyorum bu ay elimden geldiğince

Cok tesekkur ederim.. 5. Haftada dustu cok yeniydi.. hayirlisi diyorum.. kesinlikle stres yapma daha yolun cok basindasin o yuzden moral bozacak bir durumda degilsin. Stres cok etkiliyor.. soylemesi zor ama gebelik dusuncesine takilmamaya calis.. iyi haberlerle gel insallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…