ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Lh yüksekse test hep pozitif verir canım.hep pozitif mi testlerin?

Doktorun düşük sonrası korun ya da korunma dedi mi canım sana?

Ay ben de şimdi merak ettim sabah ne olacak bide nette okudum bi sürü şey lh yüksekse yani pco oluyo hastalık onlar da böyle yumurtlama takibi yapmış düzensiz adet olduğu için yumurtlama günü yakalamak istemişler ay kafam çok karıştı şimdi

Sen dr.a gidiyorsun zaten değil mi?pco olsan söylerdi sana.aylarca adet olanayan ilaçlarla adet olabilen pkolu arkadaşlarımız var.adetlerin duzenli mi ?

Sen dr.a gidiyorsun zaten değil mi?pco olsan söylerdi sana.aylarca adet olanayan ilaçlarla adet olabilen pkolu arkadaşlarımız var.adetlerin duzenli mi ?
Daha önce pco tedavisi oldum canım lh çok çok yüksekti kistler vardı iki yumrtalikta da tedavi gördüm beş sene önce tabi sonra hiç gitmedim doktora adetlerim düzenli olmaya başladı evlendikten sonra bikac ay düzeni bozuldu zaten her zaman 30 35 gün ü bulur ışte ilk ay 44 gün oldu sonra geçen ay iki ay olmayınca doktora gittim tarlusalla oldum üçüncü gün testlerine gittim herşey düzelmiş ama sadece lh biraz yüksek çıktı ışte o da öncesine göre çok çok iyi yani düzelmiş tüm değerler ben de şaşırdım daha kötü bekliyodum

Kızlar bugun esim sperm testi sonucunu almis bazı degerler kotu gibi ileri hızlı hareket filan vorones sen bitkisel bir ilaçtan bahsediyordun adı neydi ?

ay ağzın bal yesin inşaallah. 19 mm miş oda. Sağ yumurtalığım çalışmıyor sanırım soldan yumurtluyorum hep
Canım sanırım benımde oyleydı 8-9 aydır hep sol kasığım ağrırdı yumurtlama zamanında sağın ağrıdığını hıç görmedim daha gecen ay adetım 16 gün sürdü bu ayda yumurtlamada her ıkı kasığım ağrıdı acaba diyorum tıkalıydıda açıldımı aklıma başka bırsey gelmıyor

Yumurta catlamasi ile yumurtlama ayni sey demekmis canim.. ikisi farkli degilmis.. ovulasyon testinde ayni koyulukta cift cizgiyi gormek yumurtladigini yani yumurtanin catladigini gosteriyor.. iyi degerlendir
lh testınde koyu gormek yumurtanın 12-36 saatlerı arasında çatlayacagını gosterır ılk sılık cızgıde çatladığını gosterır

Maşallah canım.

2 aydır Dr gidiyorum canım. İki aydır sadece sol konuşuyor. Dün Dr sordum. Benim sağ yumurtlama da sorun mu var dedim o da normalde kadınlar her ay bir sağdan bir soldan yumurtlanir dedi. Senin sadece soldan yumurtlama oluyor ama bu hastalık değil her kadında olabiliyor dedi. Aynen benimde sağda ağrı olur ama sol daha fazla agriyor.

Testlerim kızlar herhalde yaklaştım o güne

Eklentiler

• IMAG0237.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 53
Canım ben de gebelikten önce sağda 16 mm solda 20 vardı. Gebeligin olacağı ay sadece solda vardı. Olabilir yani. Tek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…