Aman boş geçme kuzum bugünü:))Testlerim kızlar herhalde yaklaştım o güne
İste bende sağda gram agri olmazdı yazin doktorDa demisti tam yumurtlama gunune denk gelmisti muayene solldaki catlamak uzere sagdaki olusmamış buyuk ihtimalle sag yyumurtaligin tikali birkaçay sonra rahim filmi cekelim demisti.cocuk Olayına tam anlamıyla karar verdiğimizde cekilecemde acaba diyom cekilsemmi2 aydır Dr gidiyorum canım. İki aydır sadece sol konuşuyor. Dün Dr sordum. Benim sağ yumurtlama da sorun mu var dedim o da normalde kadınlar her ay bir sağdan bir soldan yumurtlanir dedi. Senin sadece soldan yumurtlama oluyor ama bu hastalık değil her kadında olabiliyor dedi. Aynen benimde sağda ağrı olur ama sol daha fazla agriyor.
Canim genellikle kasiklarda agri akinti oldugu zsmsn catliyacak demektir bunlara dikkat et benceYa ama benim hormon testinde lh sınıra yakın çıkmıştı bu testlerde yaniltabilir mi ki beni
Anam MaşallahCanım ben de gebelikten önce sağda 16 mm solda 20 vardı. Gebeligin olacağı ay sadece solda vardı. Olabilir yani. Tek
Akintim suan çok az var kasık agrisini üç dört gün önce yaşadım adet olucakmis gibiydi su an ağrı yokCanim genellikle kasiklarda agri akinti oldugu zsmsn catliyacak demektir bunlara dikkat et bence
Sen mutlaka degerlendir bu gunleri canimAkintim suan çok az var kasık agrisini üç dört gün önce yaşadım adet olucakmis gibiydi su an ağrı yok
Evet anlatirken yanlis cumleler kullanmisim simdi farkettim.. ayni koyulukta cift cizgi gordukten sonra 36 saat icinde yumurtlama olacak demektir.. ovulasyon testlerinde uzman oldum artiklh testınde koyu gormek yumurtanın 12-36 saatlerı arasında çatlayacagını gosterır ılk sılık cızgıde çatladığını gosterır
Bat arkadaşım yoksun ortalardaBen de negatifi göreceğimi bile bile yaptim nasilsa test var evde bikac tane diye :)
Ctesine ne kaldi zaten
Benim de henüz gelen giden yok arkadasim ama olucam yani hissediyom sancim var hafiftenBat arkadaşım yoksun ortalarda
Ben olmadım halâ ,bi diyorum akşama gelir tüm belirtiler var.bi diyorum acaba?ne zor yarabbim yaa.aklımdan bat günü gitse ben de unutsam. nerdeeee otomatik kazınmış beynime..
Benim de geliyo sancılar ara araBenim de henüz gelen giden yok arkadasim ama olucam yani hissediyom sancim var hafiften
Aynen canım demekki benim sağda hareket yok aslında rahim filmi çektirebilirmisim bilmiyorum inşaallah gerek kalmazCanım ben de gebelikten önce sağda 16 mm solda 20 vardı. Gebeligin olacağı ay sadece solda vardı. Olabilir yani. Tek
20.gün en koyuyu yakalamışsın akşamına da silinmiş çatlamış yumurta.20.gun bugün mü yoksa:)Buda bugün ki testlrr ben smdi ne zaman yumurtladm
Ya işin ilginç yanı benim iki gundur sağ kaşığın deli gibi agriyor batma var acaba kist felen mi oldu ya inşaallah olmamıştır. Buarada bende düşünmüyor değilim rahim filmini. Bence çekebilirsin şuanda nasıl olsa bir surece gireceksin. İnşaallah gerek kalmaz tabiİste bende sağda gram agri olmazdı yazin doktorDa demisti tam yumurtlama gunune denk gelmisti muayene solldaki catlamak uzere sagdaki olusmamış buyuk ihtimalle sag yyumurtaligin tikali birkaçay sonra rahim filmi cekelim demisti.cocuk Olayına tam anlamıyla karar verdiğimizde cekilecemde acaba diyom cekilsemmi
Valla anlamadm ki yumurtlamam gecti die dün çalışmadm ama ondan önceki gün oldu bu gece calıscam insallah20.gün en koyuyu yakalamışsın akşamına da silinmiş çatlamış yumurta.20.gun bugün mü yoksa:)
Dün ve bugün ilişki güzel olurdu.:)
Kac gunde bir reglin?Valla anlamadm ki yumurtlamam gecti die dün çalışmadm ama ondan önceki gün oldu bu gece calıscam insallah
28-30 nırmalde ovülasyon geçti ama bugün meden böyle cktı bşlmşyormKac gunde bir reglin?
Benim de reglin 5.gunu kopkoyu cikmisti:)28-30 nırmalde ovülasyon geçti ama bugün meden böyle cktı bşlmşyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?