ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

İste bende sağda gram agri olmazdı yazin doktorDa demisti tam yumurtlama gunune denk gelmisti muayene solldaki catlamak uzere sagdaki olusmamış buyuk ihtimalle sag yyumurtaligin tikali birkaçay sonra rahim filmi cekelim demisti.cocuk Olayına tam anlamıyla karar verdiğimizde cekilecemde acaba diyom cekilsemmi

lh testınde koyu gormek yumurtanın 12-36 saatlerı arasında çatlayacagını gosterır ılk sılık cızgıde çatladığını gosterır
Evet anlatirken yanlis cumleler kullanmisim simdi farkettim.. ayni koyulukta cift cizgi gordukten sonra 36 saat icinde yumurtlama olacak demektir.. ovulasyon testlerinde uzman oldum artik

Ben de negatifi göreceğimi bile bile yaptim nasilsa test var evde bikac tane diye :)
Ctesine ne kaldi zaten
Bat arkadaşım yoksun ortalarda
Ben olmadım halâ ,bi diyorum akşama gelir tüm belirtiler var.bi diyorum acaba?ne zor yarabbim yaa.aklımdan bat günü gitse ben de unutsam. nerdeeee otomatik kazınmış beynime..

Bat arkadaşım yoksun ortalarda
Ben olmadım halâ ,bi diyorum akşama gelir tüm belirtiler var.bi diyorum acaba?ne zor yarabbim yaa.aklımdan bat günü gitse ben de unutsam. nerdeeee otomatik kazınmış beynime..
Benim de henüz gelen giden yok arkadasim ama olucam yani hissediyom sancim var hafiften

Kızlar ya benim 17. Günde sabah ve aksam 5 te böyle cıkmıstı ogünde normalde yumurtlama günümdü

Buda bugün ki testlrr ben smdi ne zaman yumurtladm

Eklentiler

• image.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 54
Ya işin ilginç yanı benim iki gundur sağ kaşığın deli gibi agriyor batma var acaba kist felen mi oldu ya inşaallah olmamıştır. Buarada bende düşünmüyor değilim rahim filmini. Bence çekebilirsin şuanda nasıl olsa bir surece gireceksin. İnşaallah gerek kalmaz tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…