ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

İnşallah canim. Kist falan değildir umarim yumurtlama zamanin gectimi

Kızlar akşam testimi de yaptım ama hep pozitif tam koyu olmucak mi acaba diyorum

Eklentiler

• IMAG0241.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 46
C ve t eşit değil gözüküyor kuzum.bundan onceki testlerin nasildi tam koyulasma olmusmuy du
Testi netten geç sipariş verdim sanırım öncesinde yapamadım ısı takibi yaptım hep adetim de düzensiz 30 35 40 değişiyor

İnşallah canim. Kist falan değildir umarim yumurtlama zamanin gectimi
Ya aslında cuma Dr gittim kist olsa söylerdi sanırım. Ben bu ay klomen ve çatlatma iğnesi oldum Dr cuma gününü değerlendirin dedi ama esim hastaydı ve olmadı c.tesi oldu. Geçen hafta olanlar bunlar. Bu cuma tekrar kontrole gittiğimde ilactan sanırım bir yumurta daha da oluşmuş 19 mm yanı şansım var gibi gözüküyor ama bilemiyorum ne zaman catlar. Dr iğne ve ilaca rağmen rahim yeterince kalinlasmamis dedi protestan verdi şimdilik onu kullanıyorum bakalım haftaya p.tesi ye kadar olmazsan gelirsin dedi inşaallah bu ay bu kadar igrasin sonucu alırız ama pek ümitli değilim nedense bu aydan.

Inşallah canım bılmedığım bırseyı daha duydum rahım kalınlaşması neden olmaz bu ne demek ? Araştırıp oğrenırım

Inşallah canım bılmedığım bırseyı daha duydum rahım kalınlaşması neden olmaz bu ne demek ? Araştırıp oğrenırım
Yanı Dr un dediği su yumurta dollense bile rahim yeterince kalinlasmazsa bebek tutunamaz ve adet olursun dedi. Mantıklı geldi çünkü hamileyken düşük riskin olduğunda sağlıklı bir zemin oluşturulması ve bebeğin tutunmasını sağlaması için de bu ilacı veriyorlar. Araştır bakem başka ne duyacağız :)

Kufi hamileeee:))

Ay ben deli olcm kızlar ya şimdş yaptığım teste bakın damlatır damlatmaz cıktı aksam ilişkş oldu yine mi olmalı ay bugün 21. Gün kafayı sıyırcam

Eklentiler

• image.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 39
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…