Ya da hepimiz haydaaaa deyip ikiser ikiser mi yumurtluyoruz yani ahahahaha28-30 nırmalde ovülasyon geçti ama bugün meden böyle cktı bşlmşyorm
11 gün var adete erken değil miBenim de reglin 5.gunu kopkoyu cikmisti:)
Lh sapıtıyo mu nedir anlamadım ben?
Adete yakin koyu cikarsa gebelikten diyor arkadaslar ama:))
Bugun yumurtlama olmuş görünüyorBuda bugün ki testlrr ben smdi ne zaman yumurtladm
İnşallah canim. Kist falan değildir umarim yumurtlama zamanin gectimiYa işin ilginç yanı benim iki gundur sağ kaşığın deli gibi agriyor batma var acaba kist felen mi oldu ya inşaallah olmamıştır. Buarada bende düşünmüyor değilim rahim filmini. Bence çekebilirsin şuanda nasıl olsa bir surece gireceksin. İnşaallah gerek kalmaz tabi
Buyuk ihtimalle 2. Kere yumurtlama oluyor bugunu es gecme.28-30 nırmalde ovülasyon geçti ama bugün meden böyle cktı bşlmşyorm
Ee öyle bişey mümkün mü yaBuyuk ihtimalle 2. Kere yumurtlama oluyor bugunu es gecme.
Bende burda ogrendim sonrada tecrube ettim :)) kadinlarda yilda 1_2 kez yasanan bir durumEe öyle bişey mümkün mü ya
4-5gun kaladan itibaren galiba canim,pozitif veriyormuş.11 gün var adete erken değil mi
Kafam karıstı ya 17. Gün üst üste 3 gün çalısmıstk smdi öyle yapamyz cnkü eşim haftasınu cok yoğun calısıyo bu gece bile yapabilirsem iyidir4-5gun kaladan itibaren galiba canim,pozitif veriyormuş.
C ve t eşit değil gözüküyor kuzum.bundan onceki testlerin nasildi tam koyulasma olmusmuy duKızlar akşam testimi de yaptım ama hep pozitif tam koyu olmucak mi acaba diyorum
Testi netten geç sipariş verdim sanırım öncesinde yapamadım ısı takibi yaptım hep adetim de düzensiz 30 35 40 değişiyorC ve t eşit değil gözüküyor kuzum.bundan onceki testlerin nasildi tam koyulasma olmusmuy du
Gerci sen günaşırı çalışıyordun dimi?:)hadi hayırlısıyla bu ay inşallah..Testi netten geç sipariş verdim sanırım öncesinde yapamadım ısı takibi yaptım hep adetim de düzensiz 30 35 40 değişiyor
Ya aslında cuma Dr gittim kist olsa söylerdi sanırım. Ben bu ay klomen ve çatlatma iğnesi oldum Dr cuma gününü değerlendirin dedi ama esim hastaydı ve olmadı c.tesi oldu. Geçen hafta olanlar bunlar. Bu cuma tekrar kontrole gittiğimde ilactan sanırım bir yumurta daha da oluşmuş 19 mm yanı şansım var gibi gözüküyor ama bilemiyorum ne zaman catlar. Dr iğne ve ilaca rağmen rahim yeterince kalinlasmamis dedi protestan verdi şimdilik onu kullanıyorum bakalım haftaya p.tesi ye kadar olmazsan gelirsin dedi inşaallah bu ay bu kadar igrasin sonucu alırız ama pek ümitli değilim nedense bu aydan.İnşallah canim. Kist falan değildir umarim yumurtlama zamanin gectimi
O zaman 15.ve 25.gunler arası yumurtlaman olabilir, değisiyordur yani.Testi netten geç sipariş verdim sanırım öncesinde yapamadım ısı takibi yaptım hep adetim de düzensiz 30 35 40 değişiyor
Inşallah canım bılmedığım bırseyı daha duydumYa aslında cuma Dr gittim kist olsa söylerdi sanırım. Ben bu ay klomen ve çatlatma iğnesi oldum Dr cuma gününü değerlendirin dedi ama esim hastaydı ve olmadı c.tesi oldu. Geçen hafta olanlar bunlar. Bu cuma tekrar kontrole gittiğimde ilactan sanırım bir yumurta daha da oluşmuş 19 mm yanı şansım var gibi gözüküyor ama bilemiyorum ne zaman catlar. Dr iğne ve ilaca rağmen rahim yeterince kalinlasmamis dedi protestan verdi şimdilik onu kullanıyorum bakalım haftaya p.tesi ye kadar olmazsan gelirsin dedi inşaallah bu ay bu kadar igrasin sonucu alırız ama pek ümitli değilim nedense bu aydan.
Yanı Dr un dediği su yumurta dollense bile rahim yeterince kalinlasmazsa bebek tutunamaz ve adet olursun dedi. Mantıklı geldi çünkü hamileyken düşük riskin olduğunda sağlıklı bir zemin oluşturulması ve bebeğin tutunmasını sağlaması için de bu ilacı veriyorlar. Araştır bakem başka ne duyacağız :)Inşallah canım bılmedığım bırseyı daha duydumrahım kalınlaşması neden olmaz bu ne demek ? Araştırıp oğrenırım
Kufi hamileeee:))Evet hic bu kadar koyu olmadi ve belirtiler artti kasik batmasi dun ve bugun var. Siskinlik vs. Adetin baslamasindan itibaren 21.gun bugun. Yalniz gecen ayki o akiskan yapiskan siviyi goremedim daha. Birde siliklesince iliskiye girin deniyor ama bilemedim. Koyu oldugu gun mu silige dondugu gun mu olacak iliski?
Ayy darısı başımıza inşallah yaa nasıl öğrenmişKufi hamileeee:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?