ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Ay ben deli olcm kızlar ya şimdş yaptığım teste bakın damlatır damlatmaz cıktı aksam ilişkş oldu yine mi olmalı ay bugün 21. Gün kafayı sıyırcam
Döngün kaç günde birdi?
Daha önceki günler de pozitifi gördün mü böyle?
Nerdeyse adet olacaksın yani geç mi yumurtluyon,ikinci kez mi yumurtluyon,hamile misin yohsam?:)))

Benim de geliyo sancılar ara ara
Hayırlısı..
Bat dündü,sancılar azaldı,baş ağrısı başladı,kızlar söküleceğim gibi stresten gecikti galiba.yine de içimde acabalar var,engel olamıyorum kendime.test dahi yapmıyorum korkudan.şimdi de acaba birşey mi oldu stres, üzüntü kist mi yaptı korkusu sardı...Sabır Allah'ım...

Adetim 28-30 günde bir 17.gün takvimde de yumurtlama günümdü o günde koyu cktı c kadar koyu değildi ama 3 gün üst üste değerlendirdik şimdi böyle cıkıyo anlamadm ki galiba geç yumurtluyorm bu ay

Yok canım kötü düşünme olumlu ol dua et inşallah hamişsindir ondan gecikmiştir bi kaç gün daha bekle snra test yap

Adetim 28-30 günde bir 17.gün takvimde de yumurtlama günümdü o günde koyu cktı c kadar koyu değildi ama 3 gün üst üste değerlendirdik şimdi böyle cıkıyo anlamadm ki galiba geç yumurtluyorm bu ay
Ay hadi hayırlısı bi umit geldi içime birden,pozitifler ovulasyon testiyle de olsa heyecanlandırıyor beni.lh pik yapıyor coşuyor sonuçta buna da şükür yakindır kuzum yakın.

Ay hadi hayırlısı bi umit geldi içime birden,pozitifler ovulasyon testiyle de olsa heyecanlandırıyor beni.lh pik yapıyor coşuyor sonuçta buna da şükür yakindır kuzum yakın.
Afedersin idrarı damlatır damlatmaz cıktı tatlım ya ben şimdi bu gece calısayım mı yine akşam çalısmıstm adam kaçıyo bnden artık 17. Snde pozitifi görünce 3 gün sıkıştırdım şimdi söylemeye korkuom valla hani ayda 1 kere koyu cıkıyodu dicek

Yok canım kötü düşünme olumlu ol dua et inşallah hamişsindir ondan gecikmiştir bi kaç gün daha bekle snra test yap
3 ya da 4 ay önce hayatimda ilk kez gecikti iki gun.hamileyim havasina girdim.iki gun sonra kanamaya basladim az az da olsa.dogru acile gittik.kan testi 14 cikti.bir iki pet anca zor doldu.iki gun sonra kan degeri 0'a düştü.düşük yok dedi dr.lar ama saniyorum kimyasal oldu o ay.ya da tamamen psikolojimden dolayı beynim oyun oynadı o ay.
Aynı şey olur diye temkinliyim o yüzden.aman hastalik cıkmasın da razıyim Allah ım.
Sağol canim Allah güldürsün yüzümüzü

Normalde koyu cikar ertesi gun siliklesir.o gun ve siliklestiginde olsun diycem ama.senin kac gundur boyle koyu?catlayamadi bir turlu.kiz gebe olmayasin

Benimde 5 ay önce kimyasal oldu 530 cktı benim snra kanamam oldu hün gün düştü değerim ama cok üzülmüştm inşallah bu sefer sağlıklı gebeliklermz olur

Normalde koyu cikar ertesi gun siliklesir.o gun ve siliklestiginde olsun diycem ama.senin kac gundur boyle koyu?catlayamadi bir turlu.kiz gebe olmayasin
Tatlım dünde 15:00 de yaptm bundn az daha silikti snra 5 te bide 8 de tekrar yaptm cok silik ckmadı ama koyu ckmadı baknca belli oluyodu yine biraz silindi die akşam çalıştm bnde sabah yaptm yine böyle kopkoyu içim kıpır kıpır oldu valla

Bir sorununuz yok değil mi tatlım?esinin sperm sayisi falan iyiyse 3 gunde sperm dolmustur icerisi.yarin mi yapsaniz ki bilemedim valla

530 muuuuu!!!adetin kac gun gecikti anlatir misin sureci ?
Adetime 6 gün vardı canım ben öğrendiğimde haziran ayıydı o ay iyice bebek istemeye basladk ve gün asırı ilişki oldu snra ramazana 1 gün vardı eşimin arkadaşlaryla pikniğe gittik yollar berbattı cok hırpaladı pikniktn 3 gün snra bnden pembe pembe lekeler gelmeye basladı adetime 15 gün vardı leke geldiğinde yani normade yumurtlama dönemim die bildiğim zaman dr aradm hemen gel dedi ama ben 1 hafta bekledm kesilir die ara ara kesildi ara ara daha koyu gldi snra adetime 6 gün varken gttm dr a alttn bktı biraz enfeksşyon var onun dışında temiz dedi ilaç vermedn hcg yapıcz dedi yaptı ve sonuc 530 ben soka girdm 2 gün snra kanamam basladı 135 ve snrada 50 ye düştü ve en son adet oldm yani bnim yam kimyasalda değil tutunurken hırpalanmış ama kese olusmadn düştüğü için kimyasal die geçiyo

Merhaba iyi pazarlar. Ya kızlar benim şu ovu testlere bi bakarmısınız? İlk defa deniyorum ama anlamadım ya gün aşırı çalışma yapıyoruz ama bilemedim

Eklentiler

• IMG_20151206_144632.webp
    30,7 KB · Görüntüleme: 47
Çoğu kadın bunu yaşıyormuş farkına bile varmıyormuş.döllenme oluyor fakat tutunamadan adetle gidiyormuş.bizler planlı yaptığımız için erken farkına varıyoruz.geçmiş olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…