ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

24 günde oluyorum. Ama bir koyulasiyo bi siliklesiyo bu anlamadim. Mesela 9. Gün sabah koyu akşamüstü daha silik olmuş
Aaaa döngün kısa,adetin bittiğinde hemen basla calismaya da teste de.9.gun yumurtlamis olabilirsin.degerlendirdin mi 8.9.gunleri?

Aaaa döngün kısa,adetin bittiğinde hemen basla calismaya da teste de.9.gun yumurtlamis olabilirsin.degerlendirdin mi 8.9.gunleri?
8 ve 10 u değerlendirdim. Bugün yapmicaz yarın tekrar deneme. Zaten erken başladım testlere 5. gün adetimin son günüydü 6. gün başladım hemen. T çizgilerim koyu ama C kadar olmadı kafam karıştı valla. Ay ne zor işmiş bunlar ya Eskiden ovu testmi varmış millet çatır çatır 7-8 tane doğurüyomuş nedir bizlerin çektiği

Sorma tatlım ya ,ne bat, ne ovulasyon haydi rastgele yani oluyormuş:))

Aaaaa gecıkmış yapsana testını

Kızçeler şimdş yaptığım test buda ne diyosunz dünde böyleydi koyudan snra böyle ckmıstı ama bu sabah kopkoyu cktı gene çalışayım mı bu gecede

Eklentiler

• image.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 42
Adetim 28-30 günde bir 17.gün takvimde de yumurtlama günümdü o günde koyu cktı c kadar koyu değildi ama 3 gün üst üste değerlendirdik şimdi böyle cıkıyo anlamadm ki galiba geç yumurtluyorm bu ay
Daha yumurtlama olmamış olabılırmı.bu ay herkeste bı ıkıncı yumurtlama oluyor ya hayırlısı

3 gün geciksin diyom.negatifi kaldırır mı bu yorgun bünye.git geller yaşıyorum.bi ümitleniyorum bi yok yaa diyorum,stresten en sonunda düzenini de bozdun diyorum.ha geldi gelir diye bekliyom işte.
Ayyy merak ettım bak :)

Böyle kızlar 17. Gün normaldede yumurtlama günümde ozamanda daha öncekilere göre şlk defa koyu ckmstı testim

Eklentiler

• image.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 45
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…