Döngün kaç günde bir canim?koyulaşmaya başlamışMerhaba iyi pazarlar. Ya kızlar benim şu ovu testlere bi bakarmısınız? İlk defa deniyorum ama anlamadım ya gün aşırı çalışma yapıyoruz ama bilemedim
24 günde oluyorum. Ama bir koyulasiyo bi siliklesiyo bu anlamadim. Mesela 9. Gün sabah koyu akşamüstü daha silik olmuşDöngün kaç günde bir canim?koyulaşmaya başlamış
Aaaa döngün kısa,adetin bittiğinde hemen basla calismaya da teste de.9.gun yumurtlamis olabilirsin.degerlendirdin mi 8.9.gunleri?24 günde oluyorum. Ama bir koyulasiyo bi siliklesiyo bu anlamadim. Mesela 9. Gün sabah koyu akşamüstü daha silik olmuş
Evet ama yinede içim rahatladı hiç olmzda gebe kalaniliyorm dedim kendi kendmeÇoğu kadın bunu yaşıyormuş farkına bile varmıyormuş.döllenme oluyor fakat tutunamadan adetle gidiyormuş.bizler planlı yaptığımız için erken farkına varıyoruz.geçmiş olsun canım.
Evet canım aynen:))Evet ama yinede içim rahatladı hiç olmzda gebe kalaniliyorm dedim kendi kendme
8 ve 10 u değerlendirdim. Bugün yapmicaz yarın tekrar deneme. Zaten erken başladım testlere 5. gün adetimin son günüydü 6. gün başladım hemen. T çizgilerim koyu ama C kadar olmadı kafam karıştı valla. Ay ne zor işmiş bunlar yaAaaa döngün kısa,adetin bittiğinde hemen basla calismaya da teste de.9.gun yumurtlamis olabilirsin.degerlendirdin mi 8.9.gunleri?
Sorma tatlım ya ,ne bat, ne ovulasyon haydi rastgele yani oluyormuş:))8 ve 10 u değerlendirdim. Bugün yapmicaz yarın tekrar deneme. Zaten erken başladım testlere 5. gün adetimin son günüydü 6. gün başladım hemen. T çizgilerim koyu ama C kadar olmadı kafam karıştı valla. Ay ne zor işmiş bunlar yaEskiden ovu testmi varmış millet çatır çatır 7-8 tane doğurüyomuş nedir bizlerin çektiği
Aaaaa gecıkmış yapsana testınıBat dündü,sancılar azaldı,baş ağrısı başladı,kızlar söküleceğim gibi stresten gecikti galiba.yine de içimde acabalar var,engel olamıyorum kendime.test dahi yapmıyorum korkudan.şimdi de acaba birşey mi oldu stres, üzüntü kist mi yaptı korkusu sardı...Sabır Allah'ım...
Daha yumurtlama olmamış olabılırmı.bu ay herkeste bı ıkıncı yumurtlama oluyor ya hayırlısıAdetim 28-30 günde bir 17.gün takvimde de yumurtlama günümdü o günde koyu cktı c kadar koyu değildi ama 3 gün üst üste değerlendirdik şimdi böyle cıkıyo anlamadm ki galiba geç yumurtluyorm bu ay
Ne bileyim canım ya anlamadm vallaDaha yumurtlama olmamış olabılırmı.bu ay herkeste bı ıkıncı yumurtlama oluyor ya hayırlısı
3 gün geciksin diyom.negatifi kaldırır mı bu yorgun bünye.git geller yaşıyorum.bi ümitleniyorum bi yok yaa diyorum,stresten en sonunda düzenini de bozdun diyorum.ha geldi gelir diye bekliyom işte.Aaaaa gecıkmış yapsana testını
Aslında dogru sonucu akşam 5 gıbı yaptığın test sonucu verirKızçeler şimdş yaptığım test buda ne diyosunz dünde böyleydi koyudan snra böyle ckmıstı ama bu sabah kopkoyu cktı gene çalışayım mı bu gecede
Tum testlerını cekıp atsana bı ona göre yorumlayalımNe bileyim canım ya anlamadm valla
Ayyy merak ettım bak :)3 gün geciksin diyom.negatifi kaldırır mı bu yorgun bünye.git geller yaşıyorum.bi ümitleniyorum bi yok yaa diyorum,stresten en sonunda düzenini de bozdun diyorum.ha geldi gelir diye bekliyom işte.
Sbah 2. İdrarla yapmıstm ve damlatır damlatmaz kopkoyu cktı akşam 5 te bdaha yapim bakimAslında dogru sonucu akşam 5 gıbı yaptığın test sonucu verir
Cok testim var yumurtlamadn itibaren atayım durTum testlerını cekıp atsana bı ona göre yorumlayalım
Bi de beni düşün:))Ayyy merak ettım bak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?