ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Allahım bır daha yaşatmasın canım.garıp olan yumurtlama zamanı hamıle olman

Böyle kızlar 17. Gün normaldede yumurtlama günümde ozamanda daha öncekilere göre şlk defa koyu ckmstı testim
19. Ve20. Gun koyu canım gunde r tane yapmak yerıne hergun aynı saatte sıvı alımına dıkkat ederek yapsan 3_ 5saatlerı arası en dogru sonucu verır agrın ce akıntın varmı

19. Ve20. Gun koyu canım gunde r tane yapmak yerıne hergun aynı saatte sıvı alımına dıkkat ederek yapsan 3_ 5saatlerı arası en dogru sonucu verır agrın ce akıntın varmı
21. Gün o kopkoyu cıkan canım onun üstndekide 20. Gün yani dün be bugün 19. Gün silikti ya ben koyuyu görünce 3 tane fslan yotm gnde normalde hergün 12 ve 17:00 de yapıyodm

21. Gün o kopkoyu cıkan canım onun üstndekide 20. Gün yani dün be bugün 19. Gün silikti ya ben koyuyu görünce 3 tane fslan yotm gnde normalde hergün 12 ve 17:00 de yapıyodm
O zmn bugunu es gec canım yarın akşam tekrar yap sılıklesmısse yarın degerlendir

Ben ılışkı olur olmaz hamıle kalınır sanıyordum :))

Kasıklarmda ara ara ağrı oluyo akıntımda var göğüslerim acımıyo cok ama arabara ağrıyo uçları falan dolgun gibi bide midem kötü şişkinlik var biri balık kızartmış şimdi balkona cktım afedersin öğüre öğüre girdm içeri zaten normaldede kokulara hassas biriyim ana bilemiyorm ümitlnmicem kesinlikle

Umıdımızı hıc kaybetmeyrlımde canım akşamkı yaptığın test tam kurumamıştı tekrar cekıp atarmısın bı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…