- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
- 373
Bı ornek alamadık onlarıAnneannem, babaannem, annem,teyzelerim, halamlar çatur çutur valla hepsi...
Belirti bilemiyorum ki hep adet belirtilerim var.Inşallah ınşallah bu ay mutlu haberı senden alırız unarım belırtı varmı
Benim annem ilk gece kalmış düşünAnneannem, babaannem, annem,teyzelerim, halamlar çatur çutur valla hepsi...
Butur canikom 1 saat önceki testUmıdımızı hıc kaybetmeyrlımde canım akşamkı yaptığın test tam kurumamıştı tekrar cekıp atarmısın bı
Hayyyyy maşallahBenim annem ilk gece kalmış düşün
Canım sılkleşmısButur canikom 1 saat önceki test
Adetle hamılelık belırtılerı aynı dıyorlarya hadı hayırlısıBelirti bilemiyorum ki hep adet belirtilerim var.
Ama dünde böyle oldu sabah koyu cktı ama bu sabhki kadar değil snra aynı bu sekilde silikleşti bu sabah kopkoyu cktı ne zaman calıscamı sasırmıs durumdaymCanım sılkleşmıs
Kız bende şaşırdım ben benım aşağıya dengesız derdımdeAma dünde böyle oldu sabah koyu cktı ama bu sabhki kadar değil snra aynı bu sekilde silikleşti bu sabah kopkoyu cktı ne zaman calıscamı sasırmıs durumdaym
Aynen dengesiz bunlarKız bende şaşırdım ben benım aşağıya dengesız derdımdesenınkıdemı oyle acep
Bnde sıyırdm canımKızlar bu testlerle ben de kafayı siyirmis durumdayım hepsi aynı gelmeye başladı baktıkça
Isı takibi yaptım ondan da bişey anlamıyorum sağolsun sordukca yardımcı olan arkadaşlar var dışarıdan bi göz daha sağlıklı değerlendiriyorBnde sıyırdm canım
Hayırlısı olsun canım sağ salim doğursun inşallah darısı sana bana bize inşallahhhKızlar kardeşimin suyu gelmiş,yatış olmuş hastaneye.istikamet Eskişehir.test mest yok inşallah dolu gidiyorumdur oraya.:)
Gözünüz aydın canım sağlıkla gelsin darısı başına başımıza :)Kızlar kardeşimin suyu gelmiş,yatış olmuş hastaneye.istikamet Eskişehir.test mest yok inşallah dolu gidiyorumdur oraya.:)
Hayırlı olsun canım saglicakla gelsin inşaallah. İnşaallah seninde bezlerinde karni doludur :) belli mi olur hastanedeyken bir test yapayım dersin hemKızlar kardeşimin suyu gelmiş,yatış olmuş hastaneye.istikamet Eskişehir.test mest yok inşallah dolu gidiyorumdur oraya.:)
Hayırlı olsun canım darısı burdaki ısteyen herkese ınşallahKızlar kardeşimin suyu gelmiş,yatış olmuş hastaneye.istikamet Eskişehir.test mest yok inşallah dolu gidiyorumdur oraya.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?