ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Hayırlısı olsun canım sağ salim doğursun inşallah darısı sana bana bize inşallahhh
Sağol canım.akşam 9da yatış oldu hastaneye.ben sabah 5te vardım.o zaman başladı ıkınmalar.05.33te de geldi yeğenim.beni bekledi resmen.kardeşim mahvolmuş sancıdan çok bağırmış

Hayırlı olsun canım saglicakla gelsin inşaallah. İnşaallah seninde bezlerinde karni doludur :) belli mi olur hastanedeyken bir test yapayım dersin hem
Sağol canım.kardeşim benim kızım gibidir çok düşkünüm ona.içim yandı tutuştu hastanede ,kendimi unuttum.cok sancı çekmiş,cok bağırmış

5aralık battı halâ beklemedeyim cesaret edemiyorum test için.birkaç kişi de stresten geciktirdin adetini ,sökülemedin deyince iyice gitti cesaretim
Ayy ne güzekdir şimdi o sağlıkla büyüsün inşallah bnce sende yap bi test artık tatlım içşmde bi umut var sen hamilesin bnce:))

Ayy ne güzekdir şimdi o sağlıkla büyüsün inşallah bnce sende yap bi test artık tatlım içşmde bi umut var sen hamilesin bnce:))
Yalnız neyi farkettim biliyor musun?cok zormuş ya doğması,emzirmesi,kardesim halâ hic uyumadı.gunduz hemsireleri becerememis.aksam gelen hemsire bu gögüs taş gibi yumuşaması lazım deyip yumuşattı.yok uyudu yok ağladı aç kaldı heder oldu kız.
Bir hafta dolunca yapacağım testi:)

Sağol canım.kardeşim benim kızım gibidir çok düşkünüm ona.içim yandı tutuştu hastanede ,kendimi unuttum.cok sancı çekmiş,cok bağırmış
Çok geçmiş olsun canım. Normal mi doğum yapti? Olsun şimdi ikiside saglikli ve yanında sukur öyle düşün ve bugünde olmadiysan test yap hadi lütfennnn

m.beauty sen ne zaman istersen oyle yap testi
Batin gecmis, bebis varsa cikar testte
Kardedini de tebrik ederim
Allah anali babali buyutsun
Biz de bu gunlerimizin kiymetini bilelim
Bebisler ilduktan sonra hayat boyu buyuk sorumluluklar bizi bekliyor

arkadaslar lütfen yardım.ortalama 24 günde bir adet oluyorum normal de takvim yöntemine göre yumurtlamam adetin 10. Günü olması gerekiyor gecen ay takvime göre çalıştım hamile kalamadım.bu ay ovülasyon testi ile 17. Gün yumurtladıgımı öğrenmiş oldum yani beklenen adet tarihine 1 hafta kala.sizce bu normal mı hem kısa döngü hem gec yumurtlama?

selam kızlar sanırım hepiniz ovülasyon testi kullanıyorsunuz ben pkoluyum yumurtlama zamanımı bilmiyorum yumurtlama zamanı sarı akıntınız oluyormu acaba

selam kızlar sanırım hepiniz ovülasyon testi kullanıyorsunuz ben pkoluyum yumurtlama zamanımı bilmiyorum yumurtlama zamanı sarı akıntınız oluyormu acaba
Selam canım ben de yumurtlama takibimi ovulasyon testiyle yapıyorum evet şeffaf akıntı oluyor su an var mesela

Çok geçmiş olsun canım. Normal mi doğum yapti? Olsun şimdi ikiside saglikli ve yanında sukur öyle düşün ve bugünde olmadiysan test yap hadi lütfennnn
Canım evet normal yaptı.o da damat ta sezeryan istiyoz biizz diye bağirmislar dayanamayıp.artik geç demişler:)iyice açılma olmuş çünkü.epidural da vermemişler.açıklık 4cm iken veriliyormuş o da.
Canım tutuyorum kendimi,negatif görürsem yıkılırım ve acabalar da devam eder.
Bebek çok agladi sabaha kadar sefil olduk hastanede. ben de kaldim kardesim ve damatla.ememiyor süt te gelmiyor.göğüsler olmus taş,sicak su torbasi masaj derken,makine aldık bakalım.
Cok zormuş ya dışarıdan anlamıyormuşum.

Evet canim lavinyaya da yazdım.iki gundur uyku yok perisanız

Allah YARDIMCINIZ olsun canım. Bunlar tatlı yorgunluklar bir gulsun bir agu felen desin hepsi unutulur :) Sen kendini daha iyi tanıyorsun. Ne zaman hazır hissedersen o zaman yap. Ama inşaallah vardır seninde.

Olsun kuzum her zorluğa razıyız yeterki o cennet kokusunu duyalım Rabbim kolaylığını verir hangi çocuk doğmuşta büyümemiş:)) inşallah mutlu haberi sendn alırz önce uğur okursun bize totem yaptm sen hamşleysen bende hamileyim:))))

Kişiden kişiye degisebiliyomus ama genel olarak şeffaf koku falan varsa enfeksiyon büyük ihtimalle
mrb bayanlarrrrrr bızde sorun suan esımde ılerı hızımız sıfır.....bende ovulasyon testı kullansam olur mu benım gbı olup kullanan var mı basarı elde eden......tabıkı hersey rabbımden bu ısler ıse vesıle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…