ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Slm arkadaşlar benimde bir sorum var ilkndefa bu ay ovulasyon testi kullanıyorum adetin 7.günü yapmaya başladım ilk yaptığımda tek cizgi idi sonra ki günlerde silik 2 çizgi vatdi dün baya bir koyulması çizgi ama yinede diğer çizgi kadar net değildi kırmızısı ama bugün nerdeyse yok gibi aşırı silik bir çizgi daha adetin 12. Günü bende pko yum adetlerim baya düzensiz 4 aydır ama buradan çabuk yumurtlamaZaim şeffaf uzayan akintim da var çok uzattım ama dün akşam ilişki vardı bu akşamda olsun mu fikir verirmisiniz vede bu ay klomen kullandım ondan erken yumurtlama olabilir mi

Pkodan kist mi mevcut hormon durumun nedir bide adetlerin düzensiz mi ya da tam gününde mi olur

@_meLinDa_ @afra tafra @m.beauty sevdabuzer sevgi8788 kızlar bu ay en gec geleck ay rabbim bize sizden bebis haberi almak nasip etsin inşallah. Senlensin buralar. . Bat larıniz ı bilsek de ona göre mi beklesekk
ü

Canım nasılsın bebiş nasıl çok yoğun geçiyor günler spora başladım zayıflama olayını kafama taktım. Bu arada neler yaşadım serephone diye bi hap ve çatlama iğnesi ve sonuç yine kist 3. Hap 3. Kez kist ve artık doktorum rahim filmi dedi bugün onuda çektirdim adetimin 11. Günü çekildim yumurtlamayı da kaçırdım. vorones cim yaa doktor 1 hafta olmasın ilişki dedi antibiyotik verdi bi hafta kullan dedi sen ne yaptın doktorun ne demişti kafam karıştı yahuu birde doktorum dedi ki 3 adet geçsin ara verdi mantıklı mı yaa kafamda deli sorular sonuç açık tüpler onu dememişm şimdi ne yapmalıyım canımcım

Pkodan kist mi mevcut hormon durumun nedir bide adetlerin düzensiz mi ya da tam gününde mi olur

Tam gününde oluyordum ama 3 aydır coknl degisti evlenmeden önce ilaçsız olamazdım ama 1 yıllık evliyim her ay olurum ama dediğim gibi 3 aydır düzensizlesti son tahlillerimde fsh lh oranı normale yakın çıktı Dr Şuan lik sorun yok akışına bırakın dedi ama nenkadar bırakabilirsin takıyorum bebek bebek bebek diye ☺☺☺

Benim de fsh 4.53 lh 9.03 testler yaniltiyo mudur diye tereddüt ediyorum diğer herşey normal takipteyim bakalım inşallah güzel sonuçlar alırız

Yumurtlamadan 14 gun sonra adet olunuyor canım yanı sen bu ay 31.gun adet olacaksın.yanı ınşallah olmazsın

Benim de fsh 4.53 lh 9.03 testler yaniltiyo mudur diye tereddüt ediyorum diğer herşey normal takipteyim bakalım inşallah güzel sonuçlar alırız
Bende onu dusunuyordum aslında ben hep 15. Günden sonra yumurtalarım diye hesaplıyorum ondan 12 .günde olmasına şaşırdım inşallah hayırlı sonuçlar aliriz

Bende onu dusunuyordum aslında ben hep 15. Günden sonra yumurtalarım diye hesaplıyorum ondan 12 .günde olmasına şaşırdım inşallah hayırlı sonuçlar aliriz
Benim 15 silik 16 koyu 17 silik 18 koyu bugün 19 silik çıktı acaba bu kadar uzun ovulasyon mümkün mü acaba lh yüksek diye mi böyle anlamadım diğer testlerle netlesir ne olduğu sen testte tam koyu mu yakalamistin ?

Benim 15 silik 16 koyu 17 silik 18 koyu bugün 19 silik çıktı acaba bu kadar uzun ovulasyon mümkün mü acaba lh yüksek diye mi böyle anlamadım diğer testlerle netlesir ne olduğu sen testte tam koyu mu yakalamistin ?
Aslına bakarsan test çubuğunun kendi cizgisi kadar koyu değil ama diğer günlere göre çok koyu idi ve eşimde gördü dediki baya bir koyulmiş yrn kesin daha koyu olur dedı bigun boş bigun dolu yapıyorduk dün dolu gündü değerlendirdik bugün hoş gün aslında ama gene değerlendiririz yumurta catladiyasa hala vücutta tutar belki

Benim de aynı şekilde diğer günlere göre koyu çıktı iki gün bakalım yarın ne olacak ısı takibi de yapıyorum düşüş yaşadım ama henüz yukselmedi onun da yarın ne çıkacağına bakicam artış olması lazım artık

Bugün yine biraz koyulasti ben bunlardan sonuç alamicam galiba

Eklentiler

• IMAG0258.webp
    9 KB · Görüntüleme: 56
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…