Pkodan kist mi mevcut hormon durumun nedir bide adetlerin düzensiz mi ya da tam gününde mi olurSlm arkadaşlar benimde bir sorum var ilkndefa bu ay ovulasyon testi kullanıyorum adetin 7.günü yapmaya başladım ilk yaptığımda tek cizgi idi sonra ki günlerde silik 2 çizgi vatdi dün baya bir koyulması çizgi ama yinede diğer çizgi kadar net değildi kırmızısı ama bugün nerdeyse yok gibi aşırı silik bir çizgi daha adetin 12. Günü bende pko yum adetlerim baya düzensiz 4 aydır ama buradan çabuk yumurtlamaZaim şeffaf uzayan akintim da var çok uzattım ama dün akşam ilişki vardı bu akşamda olsun mu fikir verirmisiniz vede bu ay klomen kullandım ondan erken yumurtlama olabilir mi
ü@_meLinDa_ @afra tafra @m.beautysevdabuzer sevgi8788 kızlar bu ay en gec geleck ay rabbim bize sizden bebis haberi almak nasip etsin inşallah. Senlensin buralar. . Bat larıniz ı bilsek de ona göre mi beklesekk
Pkodan kist mi mevcut hormon durumun nedir bide adetlerin düzensiz mi ya da tam gününde mi olur
Benim de fsh 4.53 lh 9.03 testler yaniltiyo mudur diye tereddüt ediyorum diğer herşey normal takipteyim bakalım inşallah güzel sonuçlar alırızTam gününde oluyordum ama 3 aydır coknl degisti evlenmeden önce ilaçsız olamazdım ama 1 yıllık evliyim her ay olurum ama dediğim gibi 3 aydır düzensizlesti son tahlillerimde fsh lh oranı normale yakın çıktı Dr Şuan lik sorun yok akışına bırakın dedi ama nenkadar bırakabilirsin takıyorum bebek bebek bebek diye ☺☺☺
Yumurtlamadan 14 gun sonra adet olunuyor canım yanı sen bu ay 31.gun adet olacaksın.yanı ınşallah olmazsınarkadaslar lütfen yardım.ortalama 24 günde bir adet oluyorum normal de takvim yöntemine göre yumurtlamam adetin 10. Günü olması gerekiyor gecen ay takvime göre çalıştım hamile kalamadım.bu ay ovülasyon testi ile 17. Gün yumurtladıgımı öğrenmiş oldum yani beklenen adet tarihine 1 hafta kala.sizce bu normal mı hem kısa döngü hem gec yumurtlama?
Bende onu dusunuyordum aslında ben hep 15. Günden sonra yumurtalarım diye hesaplıyorum ondan 12 .günde olmasına şaşırdım inşallah hayırlı sonuçlar alirizBenim de fsh 4.53 lh 9.03 testler yaniltiyo mudur diye tereddüt ediyorum diğer herşey normal takipteyim bakalım inşallah güzel sonuçlar alırız
Benim 15 silik 16 koyu 17 silik 18 koyu bugün 19 silik çıktı acaba bu kadar uzun ovulasyon mümkün mü acaba lh yüksek diye mi böyle anlamadım diğer testlerle netlesir ne olduğu sen testte tam koyu mu yakalamistin ?Bende onu dusunuyordum aslında ben hep 15. Günden sonra yumurtalarım diye hesaplıyorum ondan 12 .günde olmasına şaşırdım inşallah hayırlı sonuçlar aliriz
Gec olursam dediğin gibi ilk defa adet düzenim değişmiş olacak.insallah olmam Canım ya kasıklarımda batma var ama muhtemelen psikolojik.tesekkür ederim cevabın içinYumurtlamadan 14 gun sonra adet olunuyor canım yanı sen bu ay 31.gun adet olacaksın.yanı ınşallah olmazsın
Anammm kız sen nerelerdesın allahım saglıcakla kucağına aldırsın canımKızlar mrb herkes nasıl..bugun 4 boyutlu ultrasna grdk ikizlerimin cinsiyeti kesinlesti ikiside erkek miş allah isteyen herkese nasip etsin.
Aslına bakarsan test çubuğunun kendi cizgisi kadar koyu değil ama diğer günlere göre çok koyu idi ve eşimde gördü dediki baya bir koyulmiş yrn kesin daha koyu olur dedı bigun boş bigun dolu yapıyorduk dün dolu gündü değerlendirdik bugün hoş gün aslında ama gene değerlendiririz yumurta catladiyasa hala vücutta tutar belkiBenim 15 silik 16 koyu 17 silik 18 koyu bugün 19 silik çıktı acaba bu kadar uzun ovulasyon mümkün mü acaba lh yüksek diye mi böyle anlamadım diğer testlerle netlesir ne olduğu sen testte tam koyu mu yakalamistin ?
Benim de aynı şekilde diğer günlere göre koyu çıktı iki gün bakalım yarın ne olacak ısı takibi de yapıyorum düşüş yaşadım ama henüz yukselmedi onun da yarın ne çıkacağına bakicam artış olması lazım artıkAslına bakarsan test çubuğunun kendi cizgisi kadar koyu değil ama diğer günlere göre çok koyu idi ve eşimde gördü dediki baya bir koyulmiş yrn kesin daha koyu olur dedı bigun boş bigun dolu yapıyorduk dün dolu gündü değerlendirdik bugün hoş gün aslında ama gene değerlendiririz yumurta catladiyasa hala vücutta tutar belki
Buralardym aslında sizleri okuyorum hergun.amin inş saglıkla alirm kucgma darisı sizlere cnimAnammm kız sen nerelerdesın allahım saglıcakla kucağına aldırsın canım
Kacinci gun bugun bat ne zmnBugün yine biraz koyulasti ben bunlardan sonuç alamicam galiba
benim adetim düzensiz ama genelde 30 gün arada 35 40 olabiliyor eğer 30 günse bat 20 aralıkKacinci gun bugun bat ne zmn
napalım stresli iş arasında birde griple mücadele ve bebek düşüncesi planlar araştırmalar tam gaz devam sen napıyosun ?Kızçelerrrr ben geldimm nabıyosunz bakalımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?