ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

napalım stresli iş arasında birde griple mücadele ve bebek düşüncesi planlar araştırmalar tam gaz devam sen napıyosun ?
Aynen tatlım bndee öyle grip oldm bnde 2 gmdür fenaydm ama iyiym smdi sükür bizde dün dısarı cktk esimle sinemaya falan gittik kafa dağıttm biraz

Aynen tatlım bndee öyle grip oldm bnde 2 gmdür fenaydm ama iyiym smdi sükür bizde dün dısarı cktk esimle sinemaya falan gittik kafa dağıttm biraz
ben bir haftayı geçti gribim bayağı ağır atlattım hala atlattım sayılmaz şimdi testler de böyle olunca eşim bana gülüyo ne haldesin düşündüğüne bak diye

ben bir haftayı geçti gribim bayağı ağır atlattım hala atlattım sayılmaz şimdi testler de böyle olunca eşim bana gülüyo ne haldesin düşündüğüne bak diye
Su grip belası bendé de var . geçmedi henüz. . Geçmiş olsun canım

Canım geçmiş olsun. . Filmden sonra kanama geçince ilişki olabilir bence. Ben yaptım oldu ama tabi doktorun yönlendirmesi en dogrusu . Ben dinlemedm yum.gunu kaçmasın die de. Ben adetin 9. Günü cekinmistim üstünden zaman geçmişti

Canım bi de senin ihtiyaç görmüş ki antibiyotik kullan demiş . Bana öyle bişi demedi . Ben 12 13 15 . Günleri değerlendirmiştm. .Sen yapma istersen . Gelecek ay . Çalışırsn

Canım bi de senin ihtiyaç görmüş ki antibiyotik kullan demiş . Bana öyle bişi demedi . Ben 12 13 15 . Günleri değerlendirmiştm. .Sen yapma istersen . Gelecek ay . Çalışırsn

Canım bu filmi hep aynı çekmiyorlar mı ki? Antibiyotik içtim dün gece mide bulantısından uyuyamadım. Benim doktor 11. Günü çekti yani ben yumurtlamayı kaçırdım zaten kanamam dün yoğundu bugün bitti akıntı gibi bugün çalışsam bile işe yaramaz olmazsa yarına erteleyim adetin 13. Günü olcak benimki 10 ve 11. Gün çatlar. Hayırlısı doktor 3 adet geçsin öyle gel dedi problem görünmüyor dedi sadece yumurtan geç olgunlaşıyor dedi saçma geldi son iki adetim 27 günde bir oluyor neyse bu iki ay bekleyeyim hayırlısı dua et bana olur mu? Senin duan kabul olur. Bebişe söyle o da dua etsin :))

Canım ovu. Testiyle takip et bence . Döngün bana göre uzun benim 24 25 ken 13. Gün du yum günü. Bence senin henüz kacmamistir. Takip et derim.
Film aynı oluyor valla bilemedim sana neden antibiyotik yazmiş . Enfeksiyon ya da iltihap falan mı var dicem o da doktor söylerdi. . Yavrummm hep aklimdasin inanki . Biz minisimle hissediyoruz ki az bi zaman kaldı ona arkadaş gelecek

Oy Oy sevsinler minis leri. Kesin demek ha. Ne güzel inşallah ben de öğrenebilirm. De benin henüz erken sanırım. .
Canim birsey sorcam rahim filminde senmi istedin yoksa doktormu istedi adetten sonra herhangi birgun cekilebiliyor degilmi

Yazin doktor 5_6 ay olmazsa rahim filmi cekeriz dedi.eşime 15 tatilde cektirelim dedim yaza kalsin dedi cocuk daha erken diyor benim derdimde bir sorun sikintimin olup olmadigini ogrenmek

Toplamda ve ml.de sperm sayısı kaç canım?ileri hız mı düşük sadece,diğer yavaş hızlı kaç?sebebi ve tedavisi icin önerilerde bulundu mu dr.unuz?

Toplamda ve ml.de sperm sayısı kaç canım?ileri hız mı düşük sadece,diğer yavaş hızlı kaç?sebebi ve tedavisi icin önerilerde bulundu mu dr.unuz?
canım sayımız 100 mılyon bısey...ılerı hız 15 morfolojı 2 ıdı...2 once esım varıkoselden amelıyat oldu 2 yılıdr amelıyattan buyana ılerı hızımız sıfır morfolojı gecen sene 4 ıken 1 e dusmus...bu ıkı yıl ıcınde amelıyat sonrası negatıf bı asılama sonra dogal gebelık olustu kurtaj oldum ekımde de tup bebek denedık kımyasal oldu dusuk yaptım...dr esıme evıcap ve neofortıl vs verdı banada evıcap zınco folık asıt verdı...dr bu degerlerle olur vs dıyo...suan genetık testımız var subatta bakalım akısına bırakcaz testın sonucu 4 ayda cıkıyormus...beklemeyı dusunuyorum ınsallah genetıkte sorun yoksa sonrasına bakarım gerek olursa tup denerız yıne...varsa eger genetıkte sorun onu halledrız...bu sure zarfında ovulasyon testı bızım gbı olanlara fayda etmısmı bılmıyorum

varikoselin dereceleri kaçtı?kadeşim pzt.doğum yaptı teyzesi.onlar da çok çabaladılar.4 ayrı hastaneye gitti damat.sende bişey yok diyen de oldu ...ameliyat diyen de oldu.2014 aralıkta ameliyat oldu damat.değerlerin düzelmesi 6 ay hatta bir seneyi bulabilir der dr.lar genelde.ama kardeşim mart ayında yani ameliyattan 3 ay sonra gebe kaldı.
ovulasyon testleriyle yumurtlamanın olduğu hamile kalma olasılığımızın olduğu günlerde doğru günlerde ilişkiye girilmesini sağlıyor.
Ama eşinin hız değerinin yükselmesi lazım canım öncelikle.stresli midir,beslenmesi nasıl,ameliyat başarılı mı,iki sene uzun zaman canım .ama kafamı karıştıran doğal gebelik oluşuyor ?

sızede hemm gecmıs olsun hemde bebıs hayırlı ugurlu olsun varıkosel derecemız dıe bısey demedı dr sadece sol tek taraflı dedı....suan ıcın bu engel gorunuyor dedı...amelıyattan snra testte morfolojı 4 vs oldu sayıda yıne arttı ama ılerı hız hep sıfırda kaldık...evet dogal gebelıgım oldu...bızede 6 ay bır sene dedıler...zaten tam 1.yılında hamıle kaldım dusutu...bakalım beklıyoruz 4 yıllık evlıyız canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…