- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
- 373
Sağol kuzum eee hamilelik nasil gidiyor bulantin yok demi amanda olmasinHerhangi bi gün değil canım 9 ile 11 arası die biliyorum. Benim aşılama tutmayınca doktor değiştirdim o yapalım dedi.
Yok canım çok şükür bulantı olmadı.. aşırı yorgunlukvar işte. Ama şükür tabi her halimize.Sağol kuzum eee hamilelik nasil gidiyor bulantin yok demi amanda olmasin
Aman yorma kendini :) torun geliyorya artık daha kiymetli olursun 1 aymi kalacaklar anlasirsin kız zaten cogu zamanın okulda gececek aksamlarida sohbet edersiniz kazak örnekleri çıkartinYok canım çok şükür bulantı olmadı.. aşırı yorgunlukvar işte. Ama şükür tabi her halimize.Bugün eşimin anne ve babası gelecek haftalar sonra evi temizledım öyle geldim okula belim agrimis yahu. Geçer inşallah. Bu arada 3 senedir ilk defa gelecekler . 1. Yıl gelmislerdi de ankaradaki eve. İnşallah iyi anlasabilirim bir ay
Ewet cnim az daha sabır az kaldı simdi gtsn emin dglm diyecektrOy Oy sevsinler minis leri.Kesin demek ha. Ne güzel inşallah ben de öğrenebilirm. De benin henüz erken sanırım. .
Tesekkur edrm cnım allah herkese nasip etsinAllah sağ salim kucağına almayı nasip etsin.amin canım
Haftanın günlerinde et,balık,sebze yemekleri,hergün muz,badem,fındık muhakkak yesin eşin canım.salatalara bol havuç rendele.fındık yağıyla yap yemeklerini salatalarını.iliskiden once kahve icir.sızede hemm gecmıs olsun hemde bebıs hayırlı ugurlu olsun varıkosel derecemız dıe bısey demedı dr sadece sol tek taraflı dedı....suan ıcın bu engel gorunuyor dedı...amelıyattan snra testte morfolojı 4 vs oldu sayıda yıne arttı ama ılerı hız hep sıfırda kaldık...evet dogal gebelıgım oldu...bızede 6 ay bır sene dedıler...zaten tam 1.yılında hamıle kaldım dusutu...bakalım beklıyoruz 4 yıllık evlıyız canım
Canım pzt kardesim dogum yapti cok zor oldu dogum.süt gelmiyor emmiyor bebek kardesim hungur hungur agliyor.onun derdine dustuk.kardesim elimde dogdu benim cok duskunum ona.m.beauty bat arkadaşım naptın
ben adet oluyorum ve bebeği erteleme kararı aldım
doktora gittim bugün hormonlarıma baktırmak için
merak ettim seni
Amin.. Ayşeciğim sen bilmezsin ben butun sayfalari okudum nerdeyse,öykünü takip ettim:)heyecanla ogrendim ikizleri:)Tesekkur edrm cnım allah herkese nasip etsin
Seninde mi gecikti ?oluyorum demissin oldum dememissin,merak ettim gecikirmiydi hep?m.beauty bat arkadaşım naptın
ben adet oluyorum ve bebeği erteleme kararı aldım
doktora gittim bugün hormonlarıma baktırmak için
merak ettim seni
15,16.17.günlerde koyulaşır büyük ihtimalle...15.ve 20.gunler arası çatlar gibi canım döngüne göre..Eki Görüntüle 1713580 Bayanlar merhaba... Sizce kac gun daha vardir yumurtlamama? Glukofen kullaniyorum.. Ins ise yarar.. Regl siklusum 35 gun normalde ama bu ay erken yumurtlayacagim gibi geliyor erken basladim test yapmaya...
benim 2 gün gecikmişti canım ptesinden beri koyu akıntı geliyo dün de tamamen söküldüm işteCanım pzt kardesim dogum yapti cok zor oldu dogum.süt gelmiyor emmiyor bebek kardesim hungur hungur agliyor.onun derdine dustuk.kardesim elimde dogdu benim cok duskunum ona.
Adet madet yok belirtileri de yok artık.şaşkınım,ilk defa gecikiyorum bu kadar.kız melinda var mı acaba bebek?
Cmt.yapacağim testi.negatif cikarsa buralarda yikilirim bir hastalik mi var diye korkarim moral verenken kardesime kotu durumlara duserim.
aynen canım ya zamanı var demekHaftanın günlerinde et,balık,sebze yemekleri,hergün muz,badem,fındık muhakkak yesin eşin canım.salatalara bol havuç rendele.fındık yağıyla yap yemeklerini salatalarını.iliskiden once kahve icir.
Zamanını bekliyor yaramaz :))
Topicin ücüncü bebegi olacak canim :) ilk bebekArkadaşlar @blueflower bugün ya da yarin galiba doğum yapacak . İlk bebis gelio topicin.. İnşallah rabbim yardımcısı olur ve bebişi sağlıkla kucağında olur.
Sukur aynen cnm ya. 24.gun koyulasti benim ovulasyon gec oldu biraz ama tuttuKufi hamileeee:))
Valla haftaya gideşim gelio ama tutayim kendimi kesin desin.Ewet cnim az daha sabır az kaldı simdi gtsn emin dglm diyecektr
Maşallah canim. Tebrikler. Sağlıkla kucağına al İnşalllaaahhhSukur aynen cnm ya. 24.gun koyulasti benim ovulasyon gec oldu biraz ama tuttu
Kuzum Sycorox dogum yapti. Benimde bir hafta oldu yapali :)Ay öyle dimi doğru .Sycorox doğum yaptı mı acep. Senın bebis sonra gelecek ama dimi blueflower dan ..Ay yerimmm sizi ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?