ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Sağol kuzum eee hamilelik nasil gidiyor bulantin yok demi amanda olmasin
Yok canım çok şükür bulantı olmadı.. aşırı yorgunlukvar işte. Ama şükür tabi her halimize. Bugün eşimin anne ve babası gelecek haftalar sonra evi temizledım öyle geldim okula belim agrimis yahu. Geçer inşallah. Bu arada 3 senedir ilk defa gelecekler . 1. Yıl gelmislerdi de ankaradaki eve. İnşallah iyi anlasabilirim bir ay

Aman yorma kendini :) torun geliyorya artık daha kiymetli olursun 1 aymi kalacaklar anlasirsin kız zaten cogu zamanın okulda gececek aksamlarida sohbet edersiniz kazak örnekleri çıkartin

Bayanlar merhaba... Sizce kac gun daha vardir yumurtlamama? Glukofen kullaniyorum.. Ins ise yarar.. Regl siklusum 35 gun normalde ama bu ay erken yumurtlayacagim gibi geliyor erken basladim test yapmaya...

m.beauty bat arkadaşım naptın
ben adet oluyorum ve bebeği erteleme kararı aldım
doktora gittim bugün hormonlarıma baktırmak için
merak ettim seni

Haftanın günlerinde et,balık,sebze yemekleri,hergün muz,badem,fındık muhakkak yesin eşin canım.salatalara bol havuç rendele.fındık yağıyla yap yemeklerini salatalarını.iliskiden once kahve icir.
Zamanını bekliyor yaramaz :))

m.beauty bat arkadaşım naptın
ben adet oluyorum ve bebeği erteleme kararı aldım
doktora gittim bugün hormonlarıma baktırmak için
merak ettim seni
Canım pzt kardesim dogum yapti cok zor oldu dogum.süt gelmiyor emmiyor bebek kardesim hungur hungur agliyor.onun derdine dustuk.kardesim elimde dogdu benim cok duskunum ona.
Adet madet yok belirtileri de yok artık.şaşkınım,ilk defa gecikiyorum bu kadar.kız melinda var mı acaba bebek?
Cmt.yapacağim testi.negatif cikarsa buralarda yikilirim bir hastalik mi var diye korkarim moral verenken kardesime kotu durumlara duserim.

Eki Görüntüle 1713580 Bayanlar merhaba... Sizce kac gun daha vardir yumurtlamama? Glukofen kullaniyorum.. Ins ise yarar.. Regl siklusum 35 gun normalde ama bu ay erken yumurtlayacagim gibi geliyor erken basladim test yapmaya...
15,16.17.günlerde koyulaşır büyük ihtimalle...15.ve 20.gunler arası çatlar gibi canım döngüne göre..

benim 2 gün gecikmişti canım ptesinden beri koyu akıntı geliyo dün de tamamen söküldüm işte
inşallah vardır senin bebiş hep aklımdaydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…