Hayirli olsun nasılsnz cnım bebek nasl dogum normalmi oldu.Kuzum Sycorox dogum yapti. Benimde bir hafta oldu yapali :)
Canım benimde 21.Gün kopkoyu oldu 20. Günün gecesi ve 22. Gün akşam çalıştm sen nasıl calıstn ve tuttu acaba canımSukur aynen cnm ya. 24.gun koyulasti benim ovulasyon gec oldu biraz ama tuttu
Ay canımmmmm ne güzelBebisimi kucagima alali 1 ay oldu
Darisi basiniza kizlar
Oyyy yerim kız ben sizi. Masallahhhhh kuzu lara bir haftalık demek . Ay imtisall im sanki hep hamis kalacakmışn gibi gelio duKuzum Sycorox dogum yapti. Benimde bir hafta oldu yapali :)
Sagol canim darisi size insallah Iyiyiz kuzum ikimizde :) mecburi sezeryan oldu canm.Hayirli olsun nasılsnz cnım bebek nasl dogum normalmi oldu.
Iyiyiz kuzucm cok şükür :) alismaya calisiyrm emmesi iyi şükür :) darısı topicteki herkesin basina inşallah :))Oyyy yerim kız ben sizi. Masallahhhhh kuzu lara bir haftalık demek . Ay imtisall im sanki hep hamis kalacakmışn gibi gelio dunasıl bebis iyi mi. Alıştın mı emmesi falan iyidir inşallah. . Ay heyecanlaniyirm boyle düşününce,
Aminn canım benim. İnşallah senin de dikişler in neyin iyileşir. Gelen giden çok mu eve .. annenler mj bakıo sanà. Kendine bebise dikkat et. Allaha emanet olunIyiyiz kuzucm cok şükür :) alismaya calisiyrm emmesi iyi şükür :) darısı topicteki herkesin basina inşallah :))
Sagol canım bi süre annemlerdeyim :)Aminn canım benim. İnşallah senin de dikişler in neyin iyileşir. Gelen giden çok mu eve .. annenler mj bakıo sanà. Kendine bebise dikkat et. Allaha emanet olun
Sagol canm darısı isteyen herkese :)Dogum yapan arkadaslar masallah yavrularına saglikla büyütun ins :) ne tatlilardir simdi yaa
Benim 24. Ve 25.gun koyuydu. 24.gun iliski oldu. 25.gundede koyuydu 26. ve 27.gunde ovulasyon yapmadim. 28 de yaptigimda silikti. Yani ya 25in aksami ya da 26.gun catlama oldu. Ben aslinda o 2 gun ovulasyon yapmadim ve koyu ciktigi gunun erteside koyu cikinca 1 kez iliski oldu diye tutmaz diyordum ama tutmusCanım benimde 21.Gün kopkoyu oldu 20. Günün gecesi ve 22. Gün akşam çalıştm sen nasıl calıstn ve tuttu acaba canım
Aynı benşmde öyleydi 20. Gün ve 21. Gün koyuydu 20. Gece oldu ve 22. Gün 18:00 de oldu snra bnde yapmdm bidaha test seninkine benzşyo yani inşallah benşmde tutmustr senin sadece 24. Gün mü ilişkin olduBenim 24. Ve 25.gun koyuydu. 24.gun iliski oldu. 25.gundede koyuydu 26. ve 27.gunde ovulasyon yapmadim. 28 de yaptigimda silikti. Yani ya 25in aksami ya da 26.gun catlama oldu. Ben aslinda o 2 gun ovulasyon yapmadim ve koyu ciktigi gunun erteside koyu cikinca 1 kez iliski oldu diye tutmaz diyordum ama tutmus
Evet koyu ciktigi ilk gun oldu sonrasinda olmadi. Kasik agrisi yumurtlamadan bu yana devam etti. Bide ates yuksekti. Bunlari takip etAynı benşmde öyleydi 20. Gün ve 21. Gün koyuydu 20. Gece oldu ve 22. Gün 18:00 de oldu snra bnde yapmdm bidaha test seninkine benzşyo yani inşallah benşmde tutmustr senin sadece 24. Gün mü ilişkin oldu
Cok tesekkür ederim canım Allah ım kucagına almayı nasib etsin inşallah sağlıkla doğsun mşniğinEvet koyu ciktigi ilk gun oldu sonrasinda olmadi. Kasik agrisi yumurtlamadan bu yana devam etti. Bide ates yuksekti. Bunlari takip et
Dimi darısı sizlere bana inşallahDogum yapan arkadaslar masallah yavrularına saglikla büyütun ins :) ne tatlilardir simdi yaa
Sagolasin CNm ins yaa gelsin artıkDimi darısı sizlere bana inşallah
Saglikla kucagimiza alalım. Seni de çok bekletmez inşallah gelir hemen
Evet canim yumurtlamaya gore hesaplicksin :)Kızlar ya biley sorcam benim adet tarihim 16 aralık ama 17. Gün yumurtlamadm gec yumurtladm yani 21. Gün simdi benim adet tarihim 20 aralık olmalı dimi yani gec yumurtlama olduğuna göre beklenen adet tarihide değişir dimi ben smdi 16 sında da değilde 20 sindn snr adrtim geçerse dikkate almalıyım dimi kafam karıstı affedin ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?