- 1 Mayıs 2009
- 6.532
- 2.537
- 248
Arkadaşlarblueflower bugün ya da yarin galiba doğum yapacak . İlk bebis gelio topicin.. İnşallah rabbim yardımcısı olur ve bebişi sağlıkla kucağında olur.
Tmm canım sağolasınEvet canim yumurtlamaya gore hesaplicksin :)
Seninde mi sezeryan canim :) 38 haftalk erken degil mi gerci vardir bi sebebi :)Yarın inşallah canım. Allah dileyen herkese nasip etsin
Canımmm gözün aydın,şükür sağlıkla kavuşmuşsun kuzuna darısı başıma inşallahKuzum Sycorox dogum yapti. Benimde bir hafta oldu yapali :)
Nasıl heyecan vardır şimdi canım sağlıkla kavuş yarın kızına inşallahhYarın inşallah canım. Allah dileyen herkese nasip etsin
Sagol canimmm :) darısı herkese inşallah :))Canımmm gözün aydın,şükür sağlıkla kavuşmuşsun kuzuna darısı başıma inşallah
Sagol canimmm :) darısı herkese inşallah
Mutlu mutlu büyür inşallah,amin darısı başımıza
Sagol balim darisi senin basinaCok tesekkür ederim canım Allah ım kucagına almayı nasib etsin inşallah sağlıkla doğsun mşniğin
Yumurtlama tarihinin uzerine 14 gun ekle o zaman adet gunun. Bazen yumurtlama gec oluyor. 14 gun ekle o tarihi bekle.Kızlar ya biley sorcam benim adet tarihim 16 aralık ama 17. Gün yumurtlamadm gec yumurtladm yani 21. Gün simdi benim adet tarihim 20 aralık olmalı dimi yani gec yumurtlama olduğuna göre beklenen adet tarihide değişir dimi ben smdi 16 sında da değilde 20 sindn snr adrtim geçerse dikkate almalıyım dimi kafam karıstı affedin ya
Canimm dualarımız seninleYarın inşallah canım. Allah dileyen herkese nasip etsin
Ay masallahhhhh. .idolum sun insallahSagol balim darisi senin basinaBu arada benim bu 3.
Canimmm sıra sen de sanırım arada kimse kalmadı yanlış hatırlamiosam. Yoldas lar bi bir alıo bebelerı kollarına. Sıra sen de . Darısı basimizaNasıl heyecan vardır şimdi canım sağlıkla kavuş yarın kızına inşallahh
Var var eminiz artik bizCanım pzt kardesim dogum yapti cok zor oldu dogum.süt gelmiyor emmiyor bebek kardesim hungur hungur agliyor.onun derdine dustuk.kardesim elimde dogdu benim cok duskunum ona.
Adet madet yok belirtileri de yok artık.şaşkınım,ilk defa gecikiyorum bu kadar.kız melinda var mı acaba bebek?
Cmt.yapacağim testi.negatif cikarsa buralarda yikilirim bir hastalik mi var diye korkarim moral verenken kardesime kotu durumlara duserim.
Hay maşallah saglicakla büyüsünBebisimi kucagima alali 1 ay oldu
Darisi basiniza kizlar
Zaman ne cabuk geçmiş ya allahım cennet kokulunu size bagislasinSagol canim darisi size insallah Iyiyiz kuzum ikimizde :) mecburi sezeryan oldu canm.
Canim eğer aynı saatte yaptiysan yumurtlama olmustur siliklestigine goreMerhaba kızlar 2 gün önce ovulasyon testi bu şekilde çıktı sonraki gün siliklesti aceba yumurtladim mi benim testlerin tam köyü cikmio bigun silik bigun biraz belirgin cikio ben hiç bsy anlamadım yorumlarsaniz sevinirim
Canım döngün kaç günde bir?kac aydır kullanıyorsun testleri?iki çizgi aynı koyulukta olunca pozitiftir ve 24 36 saat sonra catlayacak yumurta demektir.hep mi böyle hiç tam koyu olmadı mı testlerin?Merhaba kızlar 2 gün önce ovulasyon testi bu şekilde çıktı sonraki gün siliklesti aceba yumurtladim mi benim testlerin tam köyü cikmio bigun silik bigun biraz belirgin cikio ben hiç bsy anlamadım yorumlarsaniz sevinirim
Allah razı olsun canım ya bitek sen taktin beni sagolasin :) ama hiç tam köyü cikmio tam köyü olmayınca yumurtlamayi mi oluyorumCanim eğer aynı saatte yaptiysan yumurtlama olmustur siliklestigine gore
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?