ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Canım döngün kaç günde bir?kac aydır kullanıyorsun testleri?iki çizgi aynı koyulukta olunca pozitiftir ve 24 36 saat sonra catlayacak yumurta demektir.hep mi böyle hiç tam koyu olmadı mı testlerin?
Yok canım en köyü olduğu gün bu oldu sonra yine silik bazen silik oluo bazen biraz daha köyü ama en koyusu bu oldu ilk defa kullanıyorum 28 günde bir oluyorum

Allah razı olsun canım ya bitek sen taktin beni sagolasin :) ama hiç tam köyü cikmio tam köyü olmayınca yumurtlamayi mi oluyorum
Rica ederim Canim benimde öyle oluyor rsm ikiside eşit koyulukta olmuyor koyuluktan sonraki ilk siliktede çatlamış oluyor

Ya arkadaşlar lütfen banada bir el atin.bu ay ilk defa ovu.testi yapiyorum.iyi mi ettim kötümü bilmem.hiç t çizgisi koyu çikmiyor sanki.?bugün 14.gün.ne yapsam ya

Eklentiler

• 20151211_144249.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 47
Ya arkadaşlar lütfen banada bir el atin.bu ay ilk defa ovu.testi yapiyorum.iyi mi ettim kötümü bilmem.hiç t çizgisi koyu çikmiyor sanki.?bugün 14.gün.ne yapsam ya
Valla bende aynı dertten muzdaripim benimde 14.günüm ve sjrekli silik cikio bi kere köyü oldu oda silik köyü çıktı tam köyü değil nette burda sevdabuzer arkadaş yardımcı oldu sağolsun bende baktım nete herkesin tam köyü cikmiomus

Bugün az daha koyu mu?yarin 15. Gün.takvime göre yumurtlama günü yarin? Pko luyum.1 cocugum var.bu ay klomende kullandim

Eklentiler

• 20151211_144319.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 46
Ne bilim ya hep t daha koyu çikmali diye okuyunca?benim testler de yukardaki gibi.aklim karişti

Canim Akintim oluo ama iki parmak arasında akintimi hiç yakalayamadı 4 aylık evliyim bekarkende bilmiodum bu tur şeyleri hiç kontrol etmedim benim daha çok yapışkan beyaz gibi akintim oluo
Tmm akinti yumurtlama akintisidir bugun çalış bence

Bu vucudundaki lh oranina bağlı 14.günün koyu buyuk ihtimalle yarin siliklesir dongun kac gün
Benim lh yüksek,pko olunca. 16 civariydi en son.döngümde normalde duzensizdi ilaclarla 30 gün civari oluyordum.ama en son 3 ay olmadim söktürücü ve klomen kullandirdi dr bu ay.ben bu durumda şu testlere göre bugünleri degerlendirsem mi ne yapsam

Hemen hemen yumurtlama zamanina yaklasmissin bence bugunu degerlendir yarin testtekoyu olursa calisma yarin siliklesirse tekrar calisma olsun

Canim Akintim oluo ama iki parmak arasında akintimi hiç yakalayamadı 4 aylık evliyim bekarkende bilmiodum bu tur şeyleri hiç kontrol etmedim benim daha çok yapışkan beyaz gibi akintim oluo
Saat gibi 28 gunde bir duzenli adeti olan bir kadının 14.gundur yumurtlaması.istisnai durumlar tabiki vardır.o da oynasa oynasa birkac gun oynar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…