ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Ya arkadaşlar lütfen banada bir el atin.bu ay ilk defa ovu.testi yapiyorum.iyi mi ettim kötümü bilmem.hiç t çizgisi koyu çikmiyor sanki.?bugün 14.gün.ne yapsam ya
Eli kulağında birkac gune daha da koyulasacak.ne olur ne olmaz bir gun dolu bir gun boş çalışıyorsundur umarım:)

Eli kulağında birkac gune daha da koyulasacak.ne olur ne olmaz bir gun dolu bir gun boş çalışıyorsundur umarım:)
Valla 10.gün start verdik :/ 10 ve 12 oldu.bugün 14 olcak,bi aksilik çikmazsa.çiftli rakamlardan gidiyoruz şimdilik ama nedense umudum yok.klomende kullanmama ragmen hiç akintim da yok.

Saat gibi 28 gunde bir duzenli adeti olan bir kadının 14.gundur yumurtlaması.istisnai durumlar tabiki vardır.o da oynasa oynasa birkac gun oynar.
Bugün ku testini beste yapican bakalım ararim testi yine silikse zaten attigim resimde yumurtladim demek ki

Yollarim yazicaktim ararim yazmisim kafa kalmadı bende artık
Seninde mi t daha koyu olmuyor? Testlerini benim yaptgm gibi alt alta koyup atsan?bir sorunun var mi pko gibi?bende pko da olunca lh zaten yüksek.acaba testler yaniltir mi beni diye şüpheliyim .of ne alengirli işler böyle ya

Seninde mi t daha koyu olmuyor? Testlerini benim yaptgm gibi alt alta koyup atsan?bir sorunun var mi pko gibi?bende pko da olunca lh zaten yüksek.acaba testler yaniltir mi beni diye şüpheliyim .of ne alengirli işler böyle ya
Benim 2. Çizgi daha silik oluo c olan dimi yumurtlamaya baktığımız

Eklentiler

• IMG_20151209_172312.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 34
  • IMG_20151210_233928.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 33
  • IMG_20151208_165532.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 30
  • IMG_20151207_193314.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG_20151206_154318.webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 62
Valla 10.gün start verdik :/ 10 ve 12 oldu.bugün 14 olcak,bi aksilik çikmazsa.çiftli rakamlardan gidiyoruz şimdilik ama nedense umudum yok.klomende kullanmama ragmen hiç akintim da yok.
Akıntı dışarıdan anlaşılacak kadar olamayabiliyor ona takılma benim de olmaz hiç o saydam uzayan akinti...

Srn yinede 1 dolu bir bos ysp canim

Lh yüksekse hep koyu çikar.demekki normal seyrinde iyi bu ay diye dusunuyorum

T çizgisi C den daha koyu olmalıymış.mesela bugün T en koyu çikti diyelim,yarın daha silik çikarsa yumurtan çatlamiş oluyor.
O zaman benim testler içinde en köyü bu sonrada siliklesti köyü bu demi kızlar bunu mu sayiyim

Eklentiler

• IMG_20151209_172312.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 43
  • IMG_20151210_233928.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 44
İşte testlerde sanki hep ayni koyulukta gibi olunca şüpheye düştüm.bilmiyorum yarin falan belki silikleşir.ben yine devam edeyim en iyisi
Canım benim test kullanımında ikinci ayım bu.ilk testimde 12.13.ve 14.gun koyu oldu esit oldu cizgiler.
Bu ay adetin 6.gunu kopkoyuydu?:)
14.gün damlatır damlatmaz t koyulaştı coştu coştu c yanında sönük kaldı düşün.
Diger gunler de ikinci cizgi hep var ama esit koyulukta degil.lh vucutta hep varolan bir hormon.ikinci cizgi hep cikiyor bu yuzden

Kızlar saat 5 de yazicaktim testi 4 de yapsam nolur bi bakalım birlikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…