Yani ben bugünü de yarini da degerlendireyim. devam edeyim testleri yapmaya çok teşekkür ederimHemen hemen yumurtlama zamanina yaklasmissin bence bugunu degerlendir yarin testtekoyu olursa calisma yarin siliklesirse tekrar calisma olsun
Eli kulağında birkac gune daha da koyulasacak.ne olur ne olmaz bir gun dolu bir gun boş çalışıyorsundur umarım:)Ya arkadaşlar lütfen banada bir el atin.bu ay ilk defa ovu.testi yapiyorum.iyi mi ettim kötümü bilmem.hiç t çizgisi koyu çikmiyor sanki.?bugün 14.gün.ne yapsam ya
Tmm canım inşallah olur bu ay hayırlısı ileTmm akinti yumurtlama akintisidir bugun çalış bence
Valla 10.gün start verdik :/ 10 ve 12 oldu.bugün 14 olcak,bi aksilik çikmazsa.çiftli rakamlardan gidiyoruz şimdilikEli kulağında birkac gune daha da koyulasacak.ne olur ne olmaz bir gun dolu bir gun boş çalışıyorsundur umarım:)
Bugün ku testini beste yapican bakalım ararim testi yine silikse zaten attigim resimde yumurtladim demek kiSaat gibi 28 gunde bir duzenli adeti olan bir kadının 14.gundur yumurtlaması.istisnai durumlar tabiki vardır.o da oynasa oynasa birkac gun oynar.
Seninde mi t daha koyu olmuyor? Testlerini benim yaptgm gibi alt alta koyup atsan?bir sorunun var mi pko gibi?bende pko da olunca lh zaten yüksek.acaba testler yaniltir mi beni diye şüpheliyim .of ne alengirli işler böyle yaYollarim yazicaktim ararim yazmisim kafa kalmadı bende artık
Benim 2. Çizgi daha silik oluo c olan dimi yumurtlamaya baktığımızSeninde mi t daha koyu olmuyor? Testlerini benim yaptgm gibi alt alta koyup atsan?bir sorunun var mi pko gibi?bende pko da olunca lh zaten yüksek.acaba testler yaniltir mi beni diye şüpheliyim .of ne alengirli işler böyle ya
Akıntı dışarıdan anlaşılacak kadar olamayabiliyor ona takılma benim de olmaz hiç o saydam uzayan akinti...Valla 10.gün start verdik :/ 10 ve 12 oldu.bugün 14 olcak,bi aksilik çikmazsa.çiftli rakamlardan gidiyoruz şimdilikama nedense umudum yok.klomende kullanmama ragmen hiç akintim da yok.
Srn yinede 1 dolu bir bos ysp canimSeninde mi t daha koyu olmuyor? Testlerini benim yaptgm gibi alt alta koyup atsan?bir sorunun var mi pko gibi?bende pko da olunca lh zaten yüksek.acaba testler yaniltir mi beni diye şüpheliyim .of ne alengirli işler böyle ya
Lh yüksekse hep koyu çikar.demekki normal seyrinde iyi bu ay diye dusunuyorumSeninde mi t daha koyu olmuyor? Testlerini benim yaptgm gibi alt alta koyup atsan?bir sorunun var mi pko gibi?bende pko da olunca lh zaten yüksek.acaba testler yaniltir mi beni diye şüpheliyim .of ne alengirli işler böyle ya
T çizgisi C den daha koyu olmalıymış.mesela bugün T en koyu çikti diyelim,yarın daha silik çikarsa yumurtan çatlamiş oluyor.Benim 2. Çizgi daha silik oluo c olan dimi yumurtlamaya baktığımız
O zaman benim testler içinde en köyü bu sonrada siliklesti köyü bu demi kızlar bunu mu sayiyimT çizgisi C den daha koyu olmalıymış.mesela bugün T en koyu çikti diyelim,yarın daha silik çikarsa yumurtan çatlamiş oluyor.
İşte testlerde sanki hep ayni koyulukta gibi olunca şüpheye düştüm.bilmiyorum yarin falan belki silikleşir.ben yine devam edeyim en iyisiLh yüksekse hep koyu çikar.demekki normal seyrinde iyi bu ay diye dusunuyorum
Control çizgisidir c...testin çalıştığını gösterir.lh miktarına göre t cizgisi koyulaşır canımBenim 2. Çizgi daha silik oluo c olan dimi yumurtlamaya baktığımız
yarınkı testın bundan açıksa en koyu olarak bu gunun kabul etO zaman benim testler içinde en köyü bu sonrada siliklesti köyü bu demi kızlar bunu mu sayiyim
İşte böyle olmamaliymış,T çizgisi daha koyu olmaliymiş.yumurtan çatlamadan önce tam koyu bordo olup,ertesi gün böyle silikleşmeli diyorlarO zaman benim testler içinde en köyü bu sonrada siliklesti köyü bu demi kızlar bunu mu sayiyim
Canım benim test kullanımında ikinci ayım bu.ilk testimde 12.13.ve 14.gun koyu oldu esit oldu cizgiler.İşte testlerde sanki hep ayni koyulukta gibi olunca şüpheye düştüm.bilmiyorum yarin falan belki silikleşir.ben yine devam edeyim en iyisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?