Ben de ya iki ya beşte yapıyordum testleri.yap bakalımKızlar saat 5 de yazicaktim testi 4 de yapsam nolur bi bakalım birlikte
Evet işte burda aynen senin tarifin gibi olmasi önemli olan degil mi?T bariz bi şekilde direk koyulaşip,daha sonraki testte silikleşmeli.ne güzel sen yakalamissin darisi başimiza.benimkilere bakarsak bu ay pek umut yok gibiCanım benim test kullanımında ikinci ayım bu.ilk testimde 12.13.ve 14.gun koyu oldu esit oldu cizgiler.
Bu ay adetin 6.gunu kopkoyuydu?:)
14.gün damlatır damlatmaz t koyulaştı coştu coştu c yanında sönük kaldı düşün.
Diger gunler de ikinci cizgi hep var ama esit koyulukta degil.lh vucutta hep varolan bir hormon.ikinci cizgi hep cikiyor bu yuzden
Evet kızım oldu :)Amin inşallah canim kizin oldu demi ay yerim ya ne tatlidir
Ne kadardir deniyorsunuz canım siz?Evet işte burda aynen senin tarifin gibi olmasi önemli olan degil mi?T bariz bi şekilde direk koyulaşip,daha sonraki testte silikleşmeli.ne güzel sen yakalamissin darisi başimiza.benimkilere bakarsak bu ay pek umut yok gibi
Adetin kaçıncı günü ki tatlım . Bence henüz yumurtlama zamanı gelmemsMerhaba kızlar 2 gün önce ovulasyon testi bu şekilde çıktı sonraki gün siliklesti aceba yumurtladim mi benim testlerin tam köyü cikmio bigun silik bigun biraz belirgin cikio ben hiç bsy anlamadım yorumlarsaniz sevinirim
Bugun çalışma zamaniiiiYa arkadaşlar lütfen banada bir el atin.bu ay ilk defa ovu.testi yapiyorum.iyi mi ettim kötümü bilmem.hiç t çizgisi koyu çikmiyor sanki.?bugün 14.gün.ne yapsam ya
Canım lütfen ama lütfen acele etme böyle,regl gecikmeden birşey yapma.yıkım oluyor sonra.4ay onceydi.reglim ilk kez iki gun gecikmisti hayatimda.hamile olduguma cok inanmistim.aksamina kahverengi gelmeye basladi yavas yavas kirmiziya dondu.hala kabul etmiyordum edemiyordum psikolojiye bakar misin?acile gittik düşüyor diye.dr.tamam iste dedi adet oluyorsun bir haftaya kadar gecikmeyi normal kabul ediyoruz dedi.ben yine de kan testi istedim.14 cıktı.2gun sonra yineleyelim dedi.o iki gun mal gibi yattim.2 ped zor doldu.ve deger 0 a indi iki gun sonra.Arkadaşlar bu ay gec yumurtladım ovülasyon günüm üzerinden 8 gün geçti.bugün adet günüm normalde ama daha gelmedi bende bugün kan testi verdim 1.20 çıktı hcg.gecen Ay 0.10 çıkmıştı.yumurtlamamın üzerinden 7-8gün geçti acaba yükselir mi
Benim adet gunu 43 çıktı ama yum. Üzerinde n 14 gun geçmişti. Senin bu 6 gün içinde yani yumdan 14 sayınca 8+6 da 5 ı geçer hadi inşallah gelsinnnn bebisArkadaşlar bu ay gec yumurtladım ovülasyon günüm üzerinden 8 gün geçti.bugün adet günüm normalde ama daha gelmedi bende bugün kan testi verdim 1.20 çıktı hcg.gecen Ay 0.10 çıkmıştı.yumurtlamamın üzerinden 7-8gün geçti acaba yükselir mi
Çok haklısın canım ya . Katiliyorm sanà. .Ben de testte çizgi görmesem gitmem diodum kan testiné. Yoksa büyük yıkım olabilirCanım lütfen ama lütfen acele etme böyle,regl gecikmeden birşey yapma.yıkım oluyor sonra.4ay onceydi.reglim ilk kez iki gun gecikmisti hayatimda.hamile olduguma cok inanmistim.aksamina kahverengi gelmeye basladi yavas yavas kirmiziya dondu.hala kabul etmiyordum edemiyordum psikolojiye bakar misin?acile gittik düşüyor diye.dr.tamam iste dedi adet oluyorsun bir haftaya kadar gecikmeyi normal kabul ediyoruz dedi.ben yine de kan testi istedim.14 cıktı.2gun sonra yineleyelim dedi.o iki gun mal gibi yattim.2 ped zor doldu.ve deger 0 a indi iki gun sonra.
Belki de döllenme oldu tutunamadan adetle gitti.normalde bu kadar kaptırmasaydim farkinda bile olmayacaktim bu kadar stres yasamayacaktim.
Sakin ve sabırla bekle canim.lutfen stres yapmamaya calıs.benim yarin bir haftam doluyor reglimin.o kadar yıkım yaşadım ki yapmıyorum test.yok deger cikti indi yok kese gozukmedi hicbiriyle ugrasmayacagim kararliyim cok yoruldum cunku.
Canım sen bence gün aşırı çalış. . Bi gün bos bi dolu. Belli ki ya çatlamis yum. Ya da catlayacakVe yine silik bsy anladiydam arap oluyum
Canım 14 günüm bugün bi kere sadece hepsinden biraz daha köyü olanı gordum sonra yine siliklestiAdetin kaçıncı günü ki tatlım . Bence henüz yumurtlama zamanı gelmems
Gun aşırı devam ediom canım inşallah catladiysada tutmuştur hagirlisiylaCanım sen bence gün aşırı çalış. . Bi gün bos bi dolu. Belli ki ya çatlamis yum. Ya da catlayacak
Tamam canım bu ay inşallah tutar ve topic ı senlendirir sin . Bebis haberi gelsinnnnnnGun aşırı devam ediom canım inşallah catladiysada tutmuştur hagirlisiyla
Erke yaptırmışşın ınşallah yukselırArkadaşlar bu ay gec yumurtladım ovülasyon günüm üzerinden 8 gün geçti.bugün adet günüm normalde ama daha gelmedi bende bugün kan testi verdim 1.20 çıktı hcg.gecen Ay 0.10 çıkmıştı.yumurtlamamın üzerinden 7-8gün geçti acaba yükselir mi
Ayyy inş canım ya dua et banaTamam canım bu ay inşallah tutar ve topic ı senlendirir sin . Bebis haberi gelsinnnnnn
Senin hayalet cizgiden kat kat ta koyuydu adete uç gun kala yaptigim test biliyor musun?Çok haklısın canım ya . Katiliyorm sanà. .Ben de testte çizgi görmesem gitmem diodum kan testiné. Yoksa büyük yıkım olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?