ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Evet işte burda aynen senin tarifin gibi olmasi önemli olan degil mi?T bariz bi şekilde direk koyulaşip,daha sonraki testte silikleşmeli.ne güzel sen yakalamissin darisi başimiza.benimkilere bakarsak bu ay pek umut yok gibi

Kızlar silik çizgi belirdi 10 dk dursun bakalım koyulasacak mi ama köy ulaşmaya niyeti yok gibi durup sınır oldum galiba yumurtlamiyorum ben

Ve yine silik bsy anladiydam arap oluyum

Eklentiler

• IMG_20151211_155605.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 33
Arkadaşlar bu ay gec yumurtladım ovülasyon günüm üzerinden 8 gün geçti.bugün adet günüm normalde ama daha gelmedi bende bugün kan testi verdim 1.20 çıktı hcg.gecen Ay 0.10 çıkmıştı.yumurtlamamın üzerinden 7-8gün geçti acaba yükselir mi

Evet işte burda aynen senin tarifin gibi olmasi önemli olan degil mi?T bariz bi şekilde direk koyulaşip,daha sonraki testte silikleşmeli.ne güzel sen yakalamissin darisi başimiza.benimkilere bakarsak bu ay pek umut yok gibi
Ne kadardir deniyorsunuz canım siz?

Adetin kaçıncı günü ki tatlım . Bence henüz yumurtlama zamanı gelmems

Canım lütfen ama lütfen acele etme böyle,regl gecikmeden birşey yapma.yıkım oluyor sonra.4ay onceydi.reglim ilk kez iki gun gecikmisti hayatimda.hamile olduguma cok inanmistim.aksamina kahverengi gelmeye basladi yavas yavas kirmiziya dondu.hala kabul etmiyordum edemiyordum psikolojiye bakar misin?acile gittik düşüyor diye.dr.tamam iste dedi adet oluyorsun bir haftaya kadar gecikmeyi normal kabul ediyoruz dedi.ben yine de kan testi istedim.14 cıktı.2gun sonra yineleyelim dedi.o iki gun mal gibi yattim.2 ped zor doldu.ve deger 0 a indi iki gun sonra.
Belki de döllenme oldu tutunamadan adetle gitti.normalde bu kadar kaptırmasaydim farkinda bile olmayacaktim bu kadar stres yasamayacaktim.
Sakin ve sabırla bekle canim.lutfen stres yapmamaya calıs.benim yarin bir haftam doluyor reglimin.o kadar yıkım yaşadım ki yapmıyorum test.yok deger cikti indi yok kese gozukmedi hicbiriyle ugrasmayacagim kararliyim cok yoruldum cunku.

Benim adet gunu 43 çıktı ama yum. Üzerinde n 14 gun geçmişti. Senin bu 6 gün içinde yani yumdan 14 sayınca 8+6 da 5 ı geçer hadi inşallah gelsinnnn bebis

Çok haklısın canım ya . Katiliyorm sanà. .Ben de testte çizgi görmesem gitmem diodum kan testiné. Yoksa büyük yıkım olabilir

Adetin kaçıncı günü ki tatlım . Bence henüz yumurtlama zamanı gelmems
Canım 14 günüm bugün bi kere sadece hepsinden biraz daha köyü olanı gordum sonra yine siliklesti

Eklentiler

• IMG_20151209_172312.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 50
Erke yaptırmışşın ınşallah yukselır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…