ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Canım ya cok haklısın sonrası yıkım oluyor bugün olmayınca gittim yaptırdım gec döllenme yaşadım bu ay ama yapı olarak cok panik sabırsız biriyim bu ay olmazsa öbür ay oluruna bırakacağım.insallah bebişin seninledir

Amin canım,hayırla sağlıkla kavuşalım inşallah.

Arkadaşlar hayırlı akşamlar doğru yere mı yazıyorum bılmıyorum ama siz tecrubeli arkadaşlara danısmak istedim.. Reglım geceli 9 gun oldu. 5. gununde kan tahlılı verdiğimde HCG 0.100 cıktı Dr. negatif 1 haftaya kadar olmazsa tekrar test yaparız dedi lakin ben dayanamayacagım sanırım Birde ilk defa bu kadar cok geçti günüm o yuzden ınsan ıster ıstemez umutlanıyor sanırım :/ sizce gebe kalmıs olma ihtimalim varmıdır ?

Benim adet gunu 43 çıktı ama yum. Üzerinde n 14 gun geçmişti. Senin bu 6 gün içinde yani yumdan 14 sayınca 8+6 da 5 ı geçer hadi inşallah gelsinnnn bebis
Canım bu ayın 3 ünde ovülasyon testi çift çizgiydi aynı gece silikleşti 4 ünde döllenme gerçekleşmiş olsa 7 gün sonra yaptırmış oldum kan testini.belki de yoktur muamma.sen de cok sık tuvalete çıkıyor musun bi de akıntım cok var

Daha önce bu kadar gecikmiş miydin tatlım?adet döngün uzun mu?geç döllenme mi oldu acaba?9gün çok uzun bir süre.

Daha önce bu kadar gecikmiş miydin tatlım?adet döngün uzun mu?geç döllenme mi oldu acaba?9gün çok uzun bir süre.

Hayır ılk defa bu kadar gecıktı normalde 3-5 gun gecıkme olıyordu en fazla.. Gecen ay yumurtlama tarıhım 18 di..Regl donemım de 8-10 gun arasında sürer. bende gec döllenme mı acaba dıye umut edıyorum ama bakalım

Evet canim cok sık gidiom dà . Hamislik belli olduktan sonra belirti çıktı ben de
. En az 11 gün lazım henüz erken gebelik yok demek icin

Kızlar bisi sorucam biraz önce akintim kontrol ettim beyaz yoğun kıvamlı yapışkan akintim var bu yumurtlama gününe yakın mi demek yumurtlamayi gecmismiyim

Kızlar bisi sorucam biraz önce akintim kontrol ettim beyaz yoğun kıvamlı yapışkan akintim var bu yumurtlama gününe yakın mi demek yumurtlamayi gecmismiyim
Yumurtluyorsun canım bence yarın test sılık olursa yumurtlama akıntısıdır o

İki parmak arasında uzamio ama canım yoğun kıvamlı beyaz renk

Ne kadardir deniyorsunuz canım siz?
Benim hikayem biraz karisik aslinda canim.ben ilk bebegimi 30 haftalikken erken dogumdan sonra kaybettim.2 yıl sonra bir bebegim oldu.şimdi 7 yaşinda.ona kardeş istiyorum.yani olursa 3.gebeligim hayattaki 2. Çocugum olacak.PKO luyum.2. Dogumdan sonra 6 yil dogum kontrol hapi kullandim 1 yildir korunmuyorum bu ayda klomen kullandim.daha önceki gebeligmde onunla olmuştu zaten.bu ay ilk kez de ovu.testi kullandim

Kızlar gündüz testlerimin fotolarini atmiştim.akşam tekrarladim testi silinmiş gibi ne dersiniz? Bir de ben testi 2 - 2 buçuk saat kadar sivi almadan ve o kadar süre kadar idrarimi tuttuktan sonra yapiyorum yeterlimi ki? Of ne karişik ya

Eklentiler

• 20151211_165647.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 43
Evet sanırım bende sıra kuzum önce hamilelik müjdeleriyle sevindik şimdide doğum haberleriyle,bekleyen herkes tez zamanda kavuşur inşallah mucizesine aslında zamanında bir liste yapmak gelmedi aklımıza bir sürü gebelik müjdesi aldı bu topic doğumları da oradan takip ederdik. Bende çok üzüldüm canım dolunaya inşallah tez zamanda hayırlı sağlıklı bir bebeğin müjdesini alır o da

Başin sağolsun meleğin için canım.diğer meleğine de uzun ömürler dilerim Allah'tan.Birkaç aya olur canim Allah'ın izniyle inşallah.kuru incir ye bol bol:))

13.gun bayaği koyu ama c ile esit koyulukta degil canım.lh pik yapıyor yumurtlama öncesi cok yukseliyor normalde ama bazi arkadaslarin cok koyu olmadan da yumurtlaması oluyormuş ya oyle oldu ya da daha gec yumurtlayacaksın.devam et testlere 17,18 hatta 21.23.gun yumurtlayanlar oldu.

İki parmak arasında uzamio ama canım yoğun kıvamlı beyaz renk
Yumurtlama dönemi akıntısı şeffaf,iki parmak arasında uzayan bir akıntı.bu spermlerin daha kolay ilerlemesini,ulaşmasını da sağlayan bir işleve sahip olmasını saglıyor.yumurtlama gerceklestikten sonra beyazlaşıyor ve daha katı bir hal alıyor.
Beni sorarsan şeffaf uzayan bir akıntım olmaz benim hiç mesela.

Amaaaa tatlım o zaman ben yumurtlamisim bende de şeffaf olmaz hic denk gelmedim ama akintim şuan beya z krem gibi yumurtlamisim o zaman ben

Kızlar nasılsiniz nezamandir giremiyorum mide bulantisindan hastanede yattım tedavi icin hic birsey yiyemiyordum cok sukur kalp atisini duyduk.simdi cok sukur iyiyim bu seferde korku saldi 2 gundur mide bulantim yok denecek kadar az ayın 21 de randevun ozamana kadar nasıl geçecek bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…