Canım ya cok haklısın sonrası yıkım oluyor bugün olmayınca gittim yaptırdım gec döllenme yaşadım bu ay ama yapı olarak cok panik sabırsız biriyim bu ay olmazsa öbür ay oluruna bırakacağım.insallah bebişin seninledirCanım lütfen ama lütfen acele etme böyle,regl gecikmeden birşey yapma.yıkım oluyor sonra.4ay onceydi.reglim ilk kez iki gun gecikmisti hayatimda.hamile olduguma cok inanmistim.aksamina kahverengi gelmeye basladi yavas yavas kirmiziya dondu.hala kabul etmiyordum edemiyordum psikolojiye bakar misin?acile gittik düşüyor diye.dr.tamam iste dedi adet oluyorsun bir haftaya kadar gecikmeyi normal kabul ediyoruz dedi.ben yine de kan testi istedim.14 cıktı.2gun sonra yineleyelim dedi.o iki gun mal gibi yattim.2 ped zor doldu.ve deger 0 a indi iki gun sonra.
Belki de döllenme oldu tutunamadan adetle gitti.normalde bu kadar kaptırmasaydim farkinda bile olmayacaktim bu kadar stres yasamayacaktim.
Sakin ve sabırla bekle canim.lutfen stres yapmamaya calıs.benim yarin bir haftam doluyor reglimin.o kadar yıkım yaşadım ki yapmıyorum test.yok deger cikti indi yok kese gozukmedi hicbiriyle ugrasmayacagim kararliyim cok yoruldum cunku.
Ay inşallah yükselir umudum var birazErke yaptırmışşın ınşallah yukselır
Amin canım,hayırla sağlıkla kavuşalım inşallah.Canım ya cok haklısın sonrası yıkım oluyor bugün olmayınca gittim yaptırdım gec döllenme yaşadım bu ay ama yapı olarak cok panik sabırsız biriyim bu ay olmazsa öbür ay oluruna bırakacağım.insallah bebişin seninledir
Canım bu ayın 3 ünde ovülasyon testi çift çizgiydi aynı gece silikleşti 4 ünde döllenme gerçekleşmiş olsa 7 gün sonra yaptırmış oldum kan testini.belki de yoktur muamma.sen de cok sık tuvalete çıkıyor musun bi de akıntım cok varBenim adet gunu 43 çıktı ama yum. Üzerinde n 14 gun geçmişti. Senin bu 6 gün içinde yani yumdan 14 sayınca 8+6 da 5 ı geçer hadi inşallah gelsinnnn bebis
Daha önce bu kadar gecikmiş miydin tatlım?adet döngün uzun mu?geç döllenme mi oldu acaba?9gün çok uzun bir süre.Arkadaşlar hayırlı akşamlar doğru yere mı yazıyorum bılmıyorum ama siz tecrubeli arkadaşlara danısmak istedim.. Reglım geceli 9 gun oldu. 5. gununde kan tahlılı verdiğimde HCG 0.100 cıktı Dr. negatif 1 haftaya kadar olmazsa tekrar test yaparız dedi lakin ben dayanamayacagım sanırımBirde ilk defa bu kadar cok geçti günüm o yuzden ınsan ıster ıstemez umutlanıyor sanırım :/ sizce gebe kalmıs olma ihtimalim varmıdır ?
Daha önce bu kadar gecikmiş miydin tatlım?adet döngün uzun mu?geç döllenme mi oldu acaba?9gün çok uzun bir süre.
Evet canim cok sık gidiom dà . Hamislik belli olduktan sonra belirti çıktı ben deCanım bu ayın 3 ünde ovülasyon testi çift çizgiydi aynı gece silikleşti 4 ünde döllenme gerçekleşmiş olsa 7 gün sonra yaptırmış oldum kan testini.belki de yoktur muamma.sen de cok sık tuvalete çıkıyor musun bi de akıntım cok var
Bi hafta bekleyim adet olmazsam test yaptırırım artık inş olmamEvet canim cok sık gidiom dà . Hamislik belli olduktan sonra belirti çıktı ben de
. En az 11 gün lazım henüz erken gebelik yok demek icin
Yumurtluyorsun canım bence yarın test sılık olursa yumurtlama akıntısıdır oKızlar bisi sorucam biraz önce akintim kontrol ettim beyaz yoğun kıvamlı yapışkan akintim var bu yumurtlama gününe yakın mi demek yumurtlamayi gecmismiyim
Benim hikayem biraz karisik aslinda canim.ben ilk bebegimi 30 haftalikken erken dogumdan sonra kaybettim.2 yıl sonra bir bebegim oldu.şimdi 7 yaşinda.ona kardeş istiyorum.yani olursa 3.gebeligim hayattaki 2. Çocugum olacak.PKO luyum.2. Dogumdan sonra 6 yil dogum kontrol hapi kullandim 1 yildir korunmuyorum bu ayda klomen kullandim.daha önceki gebeligmde onunla olmuştu zaten.bu ay ilk kez de ovu.testi kullandimNe kadardir deniyorsunuz canım siz?
Evet sanırım bende sıra kuzum önce hamilelik müjdeleriyle sevindik şimdide doğum haberleriyle,bekleyen herkes tez zamanda kavuşur inşallah mucizesineCanimmm sıra sen de sanırım arada kimse kalmadı yanlış hatırlamiosam. Yoldas lar bi bir alıo bebelerı kollarına. Sıra sen de . Darısı basimizabi dolunay a üzülüyorum ama o da inşallah gene hamistirr
Başin sağolsun meleğin için canım.diğer meleğine de uzun ömürler dilerim Allah'tan.Birkaç aya olur canim Allah'ın izniyle inşallah.kuru incir ye bol bol:))Benim hikayem biraz karisik aslinda canim.ben ilk bebegimi 30 haftalikken erken dogumdan sonra kaybettim.2 yıl sonra bir bebegim oldu.şimdi 7 yaşinda.ona kardeş istiyorum.yani olursa 3.gebeligim hayattaki 2. Çocugum olacak.PKO luyum.2. Dogumdan sonra 6 yil dogum kontrol hapi kullandim 1 yildir korunmuyorum bu ayda klomen kullandim.daha önceki gebeligmde onunla olmuştu zaten.bu ay ilk kez de ovu.testi kullandim
13.gun bayaği koyu ama c ile esit koyulukta degil canım.lh pik yapıyor yumurtlama öncesi cok yukseliyor normalde ama bazi arkadaslarin cok koyu olmadan da yumurtlaması oluyormuş ya oyle oldu ya da daha gec yumurtlayacaksın.devam et testlere 17,18 hatta 21.23.gun yumurtlayanlar oldu.Kızlar gündüz testlerimin fotolarini atmiştim.akşam tekrarladim testi silinmiş gibi ne dersiniz? Bir de ben testi 2 - 2 buçuk saat kadar sivi almadan ve o kadar süre kadar idrarimi tuttuktan sonra yapiyorum yeterlimi ki? Of ne karişik ya
Yumurtlama dönemi akıntısı şeffaf,iki parmak arasında uzayan bir akıntı.bu spermlerin daha kolay ilerlemesini,ulaşmasını da sağlayan bir işleve sahip olmasını saglıyor.yumurtlama gerceklestikten sonra beyazlaşıyor ve daha katı bir hal alıyor.İki parmak arasında uzamio ama canım yoğun kıvamlı beyaz renk
Amaaaa tatlım o zaman ben yumurtlamisim bende de şeffaf olmaz hic denk gelmedim ama akintim şuan beya z krem gibi yumurtlamisim o zaman benYumurtlama dönemi akıntısı şeffaf,iki parmak arasında uzayan bir akıntı.bu spermlerin daha kolay ilerlemesini,ulaşmasını da sağlayan bir işleve sahip olmasını saglıyor.yumurtlama gerceklestikten sonra beyazlaşıyor ve daha katı bir hal alıyor.
Beni sorarsan şeffaf uzayan bir akıntım olmaz benim hiç mesela.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?