ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Canim icini rahat tut,Allah korusun minigimizi de seni de.

Şükürler olsun rabbime,dualarimi kabul etti.senin icin de dua edeceğim ebru degil mi adın canım?
Evet canım ebru nolur banada dua et bilmiyorum belki inanmiosun ama şuan o kadar duygulandim ki ağlıyorum Allah banada nasip etsin hayirlisiyla nolur dua et bana da Rabbim sanada bebeğine de sağlık huzur mutluluk versin

Evet canım ebru nolur banada dua et bilmiyorum belki inanmiosun ama şuan o kadar duygulandim ki ağlıyorum Allah banada nasip etsin hayirlisiyla nolur dua et bana da Rabbim sanada bebeğine de sağlık huzur mutluluk versin
Canim ben de sayfalarca takip ettim voronesin gebe kalma hikayesini mesela ve baska topiklerde de gebelik haberlerinde duygu selleri yaşadım.hıçkırarak ağladığımı bilirim.
Ebrucuğum özel olarak edeceğim senin icin de persembe geceleri,cuma günleri dua.burdan da diyorum ki canım rabbime tevekkül et,en kisa vakitte sağlıklı, hayırlı bir evlat yerleşsin rahmine inşallah.Allah'im Ebru kulunu da sevindir rabbim,sen rahmansın,rahimsin,ya mucib,ya mucib,ya mucib,ya varis,ya varis ,ya varis..

Hayırlı olsun. 2. Çizgi çok koyu kesin 7-8 haftalık hamilesin sen
SAT 8 Kasımdı canım.
Adetin 6.gunu pozitif vermisti ovu.testi.
14.gün de damlatir damlatmaz coşmuştu test cizgisi cyi gecmisti.sen gebe olabilirsin demistin.bhcg negatifti.ama yine de bi hoş olmuştum icin icin, o testin o hızla o kadar koyu cıkmasından biseyler olacagini hissetmistim:)

Kızlaaarrrrrrrr......
Yaaa şuan nasıl mutluyum nasilll. Çok sukur ne güzel haber buuu. Ben senin hamile olduğunu hissetmiştim. Sağlıklı kolay hamilelik geçirip bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşaallah. Benimde bugün regl gunum şuan gelen birşey yok ama sürekli WC deyim birşey geldi diye. Dua et bizlere de darısı başımıza

Canım benim inşallah ne güzel dua ediosun kalbin gibi temiz bir ömrün olsun bebisinle inşallah Allahım bu ay banada nasip edocek inşallah içime öyle gelio hayırlısı tabi :)

Hatirliyor musun bu kadar adet belirtisine mucize olur gebelik olsa diyorduk:)))cmt.battı benim.pazar gecesi eskisehire kardesimin dogumuna geldim.o hengabede test bile yapamadım.bebegimizin ilk yegenimin derdine duştuk.onun yanindayim su an:)
Adın neydi canım yaz bana

Canım benim isimlerin başına @ işareti köy bitişik isimleri yaz öyle etiketlersin

Aynen bak demekki yigenini bekliyormuş senin minnak :) çifte mutluluk oldu sizin için ne güzel mucize herşey Allah tan işte o isterse herşey olur. Bende ebru tatlim. Hayırlı olsun tekrar canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…