Canim icini rahat tut,Allah korusun minigimizi de seni de.Kızlar nasılsiniz nezamandir giremiyorum mide bulantisindan hastanede yattım tedavi icin hic birsey yiyemiyordum cok sukur kalp atisini duyduk.simdi cok sukur iyiyim bu seferde korku saldi 2 gundur mide bulantim yok denecek kadar az ayın 21 de randevun ozamana kadar nasıl geçecek bilmiyorum
Canımmmmm harika haber bu işte.gözün aydın darısı bize dua et lütfen bize deKızlaaarrrrrrrr......
Ayyyy canım Allah kucağına sağlıklı almayı nasip etsin çok mutlu oldum Allahım bizede yaşar bu mutluluguKızlaaarrrrrrrr......
Sağol canım.özelden yaz adını bana.Canımmmmm harika haber bu işte.gözün aydın darısı bize dua et lütfen bize de
Şükürler olsun rabbime,dualarimi kabul etti.senin icin de dua edeceğim ebru degil mi adın canım?Ayyyy canım Allah kucağına sağlıklı almayı nasip etsin çok mutlu oldum Allahım bizede yaşar bu mutlulugu
Evet canım ebru nolur banada dua et bilmiyorum belki inanmiosun ama şuan o kadar duygulandim ki ağlıyorum Allah banada nasip etsin hayirlisiyla nolur dua et bana da Rabbim sanada bebeğine de sağlık huzur mutluluk versinŞükürler olsun rabbime,dualarimi kabul etti.senin icin de dua edeceğim ebru degil mi adın canım?
Kızlaaarrrrrrrr......
Canim ben de sayfalarca takip ettim voronesin gebe kalma hikayesini mesela ve baska topiklerde de gebelik haberlerinde duygu selleri yaşadım.hıçkırarak ağladığımı bilirim.Evet canım ebru nolur banada dua et bilmiyorum belki inanmiosun ama şuan o kadar duygulandim ki ağlıyorum Allah banada nasip etsin hayirlisiyla nolur dua et bana da Rabbim sanada bebeğine de sağlık huzur mutluluk versin
SAT 8 Kasımdı canım.Hayırlı olsun. 2. Çizgi çok koyu kesin 7-8 haftalık hamilesin sen
Yaaa şuan nasıl mutluyum nasilll. Çok sukur ne güzel haber buuu. Ben senin hamile olduğunu hissetmiştim. Sağlıklı kolay hamilelik geçirip bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşaallah. Benimde bugün regl gunum şuan gelen birşey yok ama sürekli WC deyim birşey geldi diye. Dua et bizlere de darısı başımızaKızlaaarrrrrrrr......
Canım benim inşallah ne güzel dua ediosun kalbin gibi temiz bir ömrün olsun bebisinle inşallah Allahım bu ay banada nasip edocek inşallah içime öyle gelio hayırlısı tabi :)Canim ben de sayfalarca takip ettim voronesin gebe kalma hikayesini mesela ve baska topiklerde de gebelik haberlerinde duygu selleri yaşadım.hıçkırarak ağladığımı bilirim.
Ebrucuğum özel olarak edeceğim senin icin de persembe geceleri,cuma günleri dua.burdan da diyorum ki canım rabbime tevekkül et,en kisa vakitte sağlıklı, hayırlı bir evlat yerleşsin rahmine inşallah.Allah'im Ebru kulunu da sevindir rabbim,sen rahmansın,rahimsin,ya mucib,ya mucib,ya mucib,ya varis,ya varis ,ya varis..
Hatirliyor musun bu kadar adet belirtisine mucize olur gebelik olsa diyorduk:)))cmt.battı benim.pazar gecesi eskisehire kardesimin dogumuna geldim.o hengabede test bile yapamadım.bebegimizin ilk yegenimin derdine duştuk.onun yanindayim su an:)Yaaa şuan nasıl mutluyum nasilll. Çok sukur ne güzel haber buuu. Ben senin hamile olduğunu hissetmiştim. Sağlıklı kolay hamilelik geçirip bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşaallah. Benimde bugün regl gunum şuan gelen birşey yok ama sürekli WC deyim birşey geldi diye. Dua et bizlere de darısı başımıza
Ay ne güzel hayirli olsun kan ver hemen :) banada dua et nolur,hamilelerin duasi kabul olurmuş.ogluma bir kardeş versin rabbimKızlaaarrrrrrrr......
Amin canım hep dualarıma katacağım sizleri,adını yaz canim banaAy ne güzel hayirli olsun kan ver hemen :) banada dua et nolur,hamilelerin duasi kabul olurmuş.ogluma bir kardeş versin rabbim
Aynen bak demekki yigenini bekliyormuş senin minnak :) çifte mutluluk oldu sizin için ne güzel mucize herşey Allah tan işte o isterse herşey olur. Bende ebru tatlim. Hayırlı olsun tekrar canimHatirliyor musun bu kadar adet belirtisine mucize olur gebelik olsa diyorduk:)))cmt.battı benim.pazar gecesi eskisehire kardesimin dogumuna geldim.o hengabede test bile yapamadım.bebegimizin ilk yegenimin derdine duştuk.onun yanindayim su an:)
Adın neydi canım yaz bana
Cok sağol ebrucuğum darısı tez vakitte başına inşallah,dualarımdasın..Aynen bak demekki yigenini bekliyormuş senin minnak :) çifte mutluluk oldu sizin için ne güzel mucize herşey Allah tan işte o isterse herşey olur. Bende ebru tatlim. Hayırlı olsun tekrar canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?