Oğluşuna hayırlı,sağlıklı bir kardeş versin rabbim tez vakitteAy ne güzel hayirli olsun kan ver hemen :) banada dua et nolur,hamilelerin duasi kabul olurmuş.ogluma bir kardeş versin rabbim
Canim bugun 15.gün .en sondaki test üstünde 15 yazan varya en koyu o.silinmedi yani bugun öyle çikti.bu ne anlama geliyo kiBnce yarın sabahı değerlendir sabah yap çizgi silindiyse kaçırma
Adet belirtileriyle hamilelik belirtileri benzeyebiliyo.adetine birkac gün kala test yaparsin yada gecince.moral bozmak için erken dahaKızçeler benimde yumurtlamaya göre adete 9 gün var ama göğüslerim cok sisti ya belimde agrıyı adet olcam gibi normalde ayın 16 si adet tarihi ama gec yumurtladm 20 aralık olması kazm smdi ama benim göğüslerim sisti smdiden ya morelim bozuldu
aman Allahımmmm harika bi şey buKızlaaarrrrrrrr......
Canım aksam zaten calısmıssn bugünde koyu ckması catlamadığı anlamına gelir bnce yarn sabah girsen daha iyi olur dinlenmiş olur spermlerdeCanim bugun 15.gün .en sondaki test üstünde 15 yazan varya en koyu o.silinmedi yani bugun öyle çikti.bu ne anlama geliyo ki
Ya ne bileyim işte göğüslerim cok sisti neden oldu ki böyle anlmadmAdet belirtileriyle hamilelik belirtileri benzeyebiliyo.adetine birkac gün kala test yaparsin yada gecince.moral bozmak için erken daha
Evet unutur muyum hiç,hadi hayırlısıyla inşallah:))m.beauty ayy bebeğimmm inanamıyorummmm cok sevindim inan gözlerim doldu Rabbim sağlıkla dopurmayı nasib etsin canım benşm benim totem tuttu mu inşallah darıdı başımaa ya totem yaptm sen hamileysen bnde hamileyim demiştim hatta yazmıstm buraya gördün mü bilmiyorum
Amanın 15.gün pik yapmis coşmuş ben degerlendirmistim coşuk günüKizlar bugünki testimin fotosunu aticam.bir bakip yorum yaparmisiniz lütfen? Buna göre ben bugünü degerlendireyim mi.10-12 gün sabah ve dün (14.gün) degerlendirdik.yoksa yarin sabahi mi degerlendireyim.koyuluk nasil sizce? aksam tekrarliyimi testi?bir yol gösterin bana
Sağol canım bat arkadaşım darısı başına inşallahaman Allahımmmm harika bi şey bu
çok sevindim canım benim çok tebrik ederim
Canım hayırlı olsun cik sevindim saglikla al kucağına insSAT 8 Kasımdı canım.
Adetin 6.gunu pozitif vermisti ovu.testi.
14.gün de damlatir damlatmaz coşmuştu test cizgisi cyi gecmisti.sen gebe olabilirsin demistin.bhcg negatifti.ama yine de bi hoş olmuştum icin icin, o testin o hızla o kadar koyu cıkmasından biseyler olacagini hissetmistim:)
Geldim kuzum emindim ama görmek daha iyi hayırlı ugurlu olsun rabbim kucaginada sağlıcakla almani nasip etsinEtiketleme yapamıyorum voronessss sevdabuzerrrrrrr nerdesiniizzzz?
Yarina catlar canimKizlar bugünki testimin fotosunu aticam.bir bakip yorum yaparmisiniz lütfen? Buna göre ben bugünü degerlendireyim mi.10-12 gün sabah ve dün (14.gün) degerlendirdik.yoksa yarin sabahi mi degerlendireyim.koyuluk nasil sizce? aksam tekrarliyimi testi?bir yol gösterin bana
O zaman ben sabah mı çalışma yapsam,yoksa bu gece mi.ama dün oldu.ay panik yaptımYarina catlar canim
Dün 14.günde boş durmadiydim benAmanın 15.gün pik yapmis coşmuş ben degerlendirmistim coşuk günü
İnşallah canım benimmm banada dua et bol bol adım çağla belirtilerin falan varmıydı anlat kız catlıcam meraktanEvet unutur muyum hiç,hadi hayırlısıyla inşallah:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?