ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

m.beauty ayy bebeğimmm inanamıyorummmm cok sevindim inan gözlerim doldu Rabbim sağlıkla dopurmayı nasib etsin canım benşm benim totem tuttu mu inşallah darıdı başımaa ya totem yaptm sen hamileysen bnde hamileyim demiştim hatta yazmıstm buraya gördün mü bilmiyorum

Kizlar bugünki testimin fotosunu aticam.bir bakip yorum yaparmisiniz lütfen? Buna göre ben bugünü degerlendireyim mi.10-12 gün sabah ve dün (14.gün) degerlendirdik.yoksa yarin sabahi mi degerlendireyim.koyuluk nasil sizce? aksam tekrarliyimi testi?bir yol gösterin bana

Eklentiler

• 20151212_151928.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 45
  • 20151212_151839.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 50
Kızçeler benimde yumurtlamaya göre adete 9 gün var ama göğüslerim cok sisti ya belimde agrıyı adet olcam gibi normalde ayın 16 si adet tarihi ama gec yumurtladm 20 aralık olması kazm smdi ama benim göğüslerim sisti smdiden ya morelim bozuldu

Adet belirtileriyle hamilelik belirtileri benzeyebiliyo.adetine birkac gün kala test yaparsin yada gecince.moral bozmak için erken daha

Canim bugun 15.gün .en sondaki test üstünde 15 yazan varya en koyu o.silinmedi yani bugun öyle çikti.bu ne anlama geliyo ki
Canım aksam zaten calısmıssn bugünde koyu ckması catlamadığı anlamına gelir bnce yarn sabah girsen daha iyi olur dinlenmiş olur spermlerde

Evet unutur muyum hiç,hadi hayırlısıyla inşallah:))

Amanın 15.gün pik yapmis coşmuş ben degerlendirmistim coşuk günü

Canım hayırlı olsun cik sevindim saglikla al kucağına ins

Yarina catlar canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…