ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Dün 14.günde boş durmadiydim ben sabah olsa geç kalmiş olurmuyum ki yoksa hem gece,hem yarin gündüz mü olsa.adamda evde yarin.köşeye sıkıstirsam mi ne
Zaten önemli olan silindiğinde canım zaten vücudunda sperm vardır smdi en koyu olduktan snra 24 saat içşnde çatlıcak demek yumurtan catladı demek değil hem bu aksam hem yarn sperm kalitesi için iyi olmaz bnce

Zaten önemli olan silindiğinde canım zaten vücudunda sperm vardır smdi en koyu olduktan snra 24 saat içşnde çatlıcak demek yumurtan catladı demek değil hem bu aksam hem yarn sperm kalitesi için iyi olmaz bnce
Haklisin.inşallah çatlama sorunu olmaz.pkoluyum ya ben malesef.sag kasigimda hafif sizi var.yarin testi tekrarlayayim ben.silinince çatlamiş oluyor sanirim degil mi? Sabah erken saatte çalişma yapayim en iyisi.testi de ögleden sonra tekrarliyorum.gerisini Allah bilir.hakkimizda hayirlisi olsun.

O hafif sızı catlıcağı anlamına geliyor canım yarn sabah calıs sen zaten aksam öğlen falan catlarsada vücudunda sperm olur zaten

Evettt de valla burası stressiz topic. İnsan öyle listedeyken bi gerilio acaba sıra bana ne zaman geleck ya da .mesela gelip talihsiz bi olay yaşayıp beni silin demeleri çok üzücü . Kalben bilioz birbirimizi. Bana doğrusu bu gibi gelio. rabbim sana da kolay dogun nasip etsin.. Şimdi peki belli mj ne gün geleceği bebişin. .senjn de kızdi dimi yavrucak

Sırayla patır patır geliyoruz tüm topik inşallah.canım benim topiğin uğurlu geldi:))
Ayy . ÖyleDir inşallah. .Ama sen ağzı dualı güZEL kalpli birisin . Rabbim gönlüne göre verdi. Burdaki her yazan. Gelene de vercek eminim.. yeter ki pes etmeden isteyelim
. masallahhhhh şimdiden . Rabbim kolay bi gebelik yaşatsin.insaAllah gepimize

Endişe etme berenayim. Ama sana da hak veriyorum. Çok evham li oluyor insan. Insallah SAĞLIKLÀ GELİCEK bebislerimz. Gönlünü ferah tut geçmiş olsun..

Canım o senin guzel kalbin.Allah yardımcımiz olsun tamamına erdirsin.arkadaşlarımıza da nasip etsin

Ay duygulandım. Ya . Ne güzel bi yer burası. .sevinçler paylaştıkça çoğalıyor dedikleri bu olsa gerek

Canım neler konuşmuşuz değil mi hepsi güzel hatıra şimdi senin hikayen başladı çok sevindim kuzum Rabbim mutluluğunu daim etsin

m.beauty canım hangisi daha köyü rica etsem bi bakar misin ilk resmi ayın 9 da yapt m 2. Yı biraz önce hangisi köyü yumurtam çatlamış mi sence

Eklentiler

• IMG_20151209_172312.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 38
  • IMG_20151212_231622.webp
    2,4 KB · Görüntüleme: 38
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…