- 27 Mart 2015
- 652
- 517
- 103
- 35
Zaten önemli olan silindiğinde canım zaten vücudunda sperm vardır smdi en koyu olduktan snra 24 saat içşnde çatlıcak demek yumurtan catladı demek değil hem bu aksam hem yarn sperm kalitesi için iyi olmaz bnceDün 14.günde boş durmadiydim bensabah olsa geç kalmiş olurmuyum ki yoksa hem gece,hem yarin gündüz mü olsa.adamda evde yarin.köşeye sıkıstirsam mi ne
Haklisin.inşallah çatlama sorunu olmaz.pkoluyum ya ben malesef.sag kasigimda hafif sizi var.yarin testi tekrarlayayim ben.silinince çatlamiş oluyor sanirim degil mi? Sabah erken saatte çalişma yapayim en iyisi.testi de ögleden sonra tekrarliyorum.gerisini Allah bilir.hakkimizda hayirlisi olsun.Zaten önemli olan silindiğinde canım zaten vücudunda sperm vardır smdi en koyu olduktan snra 24 saat içşnde çatlıcak demek yumurtan catladı demek değil hem bu aksam hem yarn sperm kalitesi için iyi olmaz bnce
Amin canım.sen de sağlikla al bebeğini kucağına inşallahCanım hayırlı olsun cik sevindim saglikla al kucağına ins
Amin canım Allah sana da nasip etsin en hayırlı zamanda.Geldim kuzum emindim ama görmek daha iyi hayırlı ugurlu olsun rabbim kucaginada sağlıcakla almani nasip etsin
Kız ne kadar adet belirtisi varsa aynen oldu.kızlara da yazdım burada hep, birazdan dönüp bakacağım o sayfalara.İnşallah canım benimmm banada dua et bol bol adım çağla belirtilerin falan varmıydı anlat kız catlıcam meraktan
Anammmmm bu da nesi. Yihaaa işte bu kizzz. Şimdi gordummmmm. TebriklerKızlaaarrrrrrrr......
Sırayla patır patır geliyoruz tüm topik inşallah.canım benim topiğin uğurlu geldi:))Anammmmm bu da nesi. Yihaaa işte bu kizzz. Şimdi gordummmmm. Tebrikler
Evettt de valla burası stressiz topic. İnsan öyle listedeyken bi gerilio acaba sıra bana ne zaman geleck ya da .mesela gelip talihsiz bi olay yaşayıp beni silin demeleri çok üzücü . Kalben bilioz birbirimizi. Bana doğrusu bu gibi gelio.Evet sanırım bende sıra kuzum önce hamilelik müjdeleriyle sevindik şimdide doğum haberleriyle,bekleyen herkes tez zamanda kavuşur inşallah mucizesineaslında zamanında bir liste yapmak gelmedi aklımıza bir sürü gebelik müjdesi aldı bu topic doğumları da oradan takip ederdik. Bende çok üzüldüm canım dolunaya inşallah tez zamanda hayırlı sağlıklı bir bebeğin müjdesini alır o da
Ayy . ÖyleDir inşallah. .Ama sen ağzı dualı güZEL kalpli birisin . Rabbim gönlüne göre verdi. Burdaki her yazan. Gelene de vercek eminim.. yeter ki pes etmeden isteyelimSırayla patır patır geliyoruz tüm topik inşallah.canım benim topiğin uğurlu geldi:))
Endişe etme berenayim. Ama sana da hak veriyorum. Çok evham li oluyor insan. Insallah SAĞLIKLÀ GELİCEK bebislerimz. Gönlünü ferah tut geçmiş olsun..Kızlar nasılsiniz nezamandir giremiyorum mide bulantisindan hastanede yattım tedavi icin hic birsey yiyemiyordum cok sukur kalp atisini duyduk.simdi cok sukur iyiyim bu seferde korku saldi 2 gundur mide bulantim yok denecek kadar az ayın 21 de randevun ozamana kadar nasıl geçecek bilmiyorum
Duamiz Kabul olmuş . 2 rekat şükür namazı kıl tatlım. Ben öğrenince yapmstm,İnsallah canim inşallah. Rabbim sizin gibi güzel kalpli insanların kalbine göre verdin duanızi kabul etsin
Kendime yazmış gibi oldu etiketli yim de anlamlı olsun.Duamiz Kabul olmuş . 2 rekat şükür namazı kıl tatlım. Ben öğrenince yapmstm,
Canım o senin guzel kalbin.Allah yardımcımiz olsun tamamına erdirsin.arkadaşlarımıza da nasip etsinAyy . ÖyleDir inşallah. .Ama sen ağzı dualı güZEL kalpli birisin . Rabbim gönlüne göre verdi. Burdaki her yazan. Gelene de vercek eminim.. yeter ki pes etmeden isteyelim
.masallahhhhh şimdiden . Rabbim kolay bi gebelik yaşatsin.insaAllah gepimize
Voronesciğim sonuç elinde,bayrak gibi salladığını,eniştenin A101de çektiği halayları da biliyorum:))kıldım canım kıldım,gözyaşlarıyla kalakaldım secdede.Allahım butun isteyen kardeslerime versin.Duamiz Kabul olmuş . 2 rekat şükür namazı kıl tatlım. Ben öğrenince yapmstm,
Ay duygulandım. Ya . Ne güzel bi yer burası. .sevinçler paylaştıkça çoğalıyor dedikleri bu olsa gerekVoronesciğim sonuç elinde,bayrak gibi salladığını,eniştenin A101de çektiği halayları da biliyorum:))kıldım canım kıldım,gözyaşlarıyla kalakaldım secdede.Allahım butun isteyen kardeslerime versin.
Canım neler konuşmuşuz değil mi hepsi güzel hatıra şimdi senin hikayen başladı çok sevindim kuzum Rabbim mutluluğunu daim etsinVorones,casun,sevdabuzer,dolunay :)))sizleri topiği hep okudum haftalardır.dolunayın cennette ikiz annesi yazısını görmemiştim.heyecanla sayfa sayfa hamilelik macerasını okumuş ve ağlamıştım hamile kaldığında.hamilelik takvimi vardı ona dikkat ederek heyecanla takip etmiştim süreci.kaybetmiş ikizlerini çok ağladım.voronesi de okudum hep.en başından hem de.casun da hamile.sevdabuzerle ben kaldık.inşallah Allah evlat kokusu duymadan almaz bizi öbür tarafa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?