ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

m.beauty canım hangisi daha köyü rica etsem bi bakar misin ilk resmi ayın 9 da yapt m 2. Yı biraz önce hangisi köyü yumurtam çatlamış mi sence
Adetin kaçıncı günüydü bunlar canım?c ile eşit koyulukta değil ikisi de.daha yumurtlamamış olabilirsin.yapmaya devam et.
Bazı arkadaşlar lh çok yükselmeden de eşit koyuluğa ulaşmadan da yumurtladıklarını söylüyorlar.öyle bir durum da olabilir.

Canım ilk resim ayın 9 yanı 12 günüm sonraki de bugün yaptım 15 günüm oluo ama en koyusu ayın 9 da olan diğer Yaptıklarım hel silkk bugün ki dun ki filan silik ondan öncekilerden silik en köyü olan ayın 9 da yaptığım ilk resim canım

İlk resim 8 aralık canım 7 aralıkta ikinci resim bana sanki 9 aralıkta yaptığım hepsinden köyü geldi

Eklentiler

• IMG_20151208_165532.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG_20151207_193314.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 23
Özür dilerim canım aklımda tutamıyorum.sen 30 35 gunde bir regl oluyordun değil mi?

Aslında tam zamanları...du bakalım yarın öbürgün ne olacak?23.gün bile yumurtlayan var.kufi var örneğin 23.ya da 24.gun yumurtlaması oldu ve o yumurtasıyla hamile şimdi:)
Ay inşallah canimm testlere devam ediyim o zaman ben olmazsa bu ay yumurtlamadim demektir

Haklısın aslında neyse inşallah her doğum yapan unutmaz yazar burayada bu sefer bebeklere seviniriz. Canım benim şubatın 3'ü görünüyor normali beklersek şubat başı gibi ama sezeryan olursa o zaman 38 hafta civarı alıyor doktorlar o zaman ocak ortası gibi inşallah daha net bişey konuşmadık 37.haftada çatı muayenem var o zaman belli olacak doğum şekli. Evet kızım olacak inşallah hemen hemen tüm hazırlıklar tamam bekliyoruz prensesi

Son düzenleme:
selam kızlar bendede var ovulasyon 2 cızgı tam koyu olması gerek ama o bazen yakalanmıyor ben 2 cızgıyı gordum gördukten 24 saat sonra ılıskıye gırmek gerekıyo ve hergun degıl sperm kalıtesı düşebilir 1 gün arayla yada 2 günde bir daha mantıklı ama Rabbim ıns bızı hamılelıkle müjdelesin

m.beauty tatlimm yine ben köy ulaşmış mi bugün ki testim kafayı yiycem

Eklentiler

• IMG_20151213_3.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 52
Yanlız canım teste hemen bakmayı unutmusum bi 45 dk sonra aklıma gelip baktım sonradan koyulasma olur mu testlerde

Bu da benim 15. Gün testim en koyu olan bugünkü test. Ekimde doğum kontrol hapını bıraktım ve 2 kez adet oldum 31 ekim ve 29 kasımda sizce bu ay yumurtlamam olur mu hiç umudum yok...

Eklentiler

• 20151213_120509.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 52
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…