Sağol canım ,rabbim sana da tez vakitte hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin.Canım neler konuşmuşuz değil mi hepsi güzel hatıra şimdi senin hikayen başladı çok sevindim kuzum Rabbim mutluluğunu daim etsin
Adetin kaçıncı günüydü bunlar canım?c ile eşit koyulukta değil ikisi de.daha yumurtlamamış olabilirsin.yapmaya devam et.m.beauty canım hangisi daha köyü rica etsem bi bakar misin ilk resmi ayın 9 da yapt m 2. Yı biraz önce hangisi köyü yumurtam çatlamış mi sence
Canım ilk resim ayın 9 yanı 12 günüm sonraki de bugün yaptım 15 günüm oluo ama en koyusu ayın 9 da olan diğer Yaptıklarım hel silkk bugün ki dun ki filan silik ondan öncekilerden silik en köyü olan ayın 9 da yaptığım ilk resim canımAdetin kaçıncı günüydü bunlar canım?c ile eşit koyulukta değil ikisi de.daha yumurtlamamış olabilirsin.yapmaya devam et.
Bazı arkadaşlar lh çok yükselmeden de eşit koyuluğa ulaşmadan da yumurtladıklarını söylüyorlar.öyle bir durum da olabilir.
Özür dilerim canım aklımda tutamıyorum.sen 30 35 gunde bir regl oluyordun değil mi?Canım ilk resim ayın 9 yanı 12 günüm sonraki de bugün yaptım 15 günüm oluo ama en koyusu ayın 9 da olan diğer Yaptıklarım hel silkk bugün ki dun ki filan silik ondan öncekilerden silik en köyü olan ayın 9 da yaptığım ilk resim canım
Yok tatlım 28 bazen 30 ama bu ay 28 günde oldum :)Özür dilerim canım aklımda tutamıyorum.sen 30 35 gunde bir regl oluyordun değil mi?
Aslında tam zamanları...du bakalım yarın öbürgün ne olacak?23.gün bile yumurtlayan var.kufi var örneğin 23.ya da 24.gun yumurtlaması oldu ve o yumurtasıyla hamile şimdi:)Yok tatlım 28 bazen 30 ama bu ay 28 günde oldum :)
Ay inşallah canimm testlere devam ediyim o zaman ben olmazsa bu ay yumurtlamadim demektirAslında tam zamanları...du bakalım yarın öbürgün ne olacak?23.gün bile yumurtlayan var.kufi var örneğin 23.ya da 24.gun yumurtlaması oldu ve o yumurtasıyla hamile şimdi:)
Tebrikler canım gözün aydın sağlıkla hayırlısıyla kucağına almak nasip olur inşallahSırayla patır patır geliyoruz tüm topik inşallah.canım benim topiğin uğurlu geldi:))
Haklısın aslında neyse inşallah her doğum yapan unutmaz yazar burayada bu sefer bebeklere seviniriz. Canım benim şubatın 3'ü görünüyor normali beklersek şubat başı gibi ama sezeryan olursa o zaman 38 hafta civarı alıyor doktorlar o zaman ocak ortası gibi inşallah daha net bişey konuşmadık 37.haftada çatı muayenem var o zaman belli olacak doğum şekli. Evet kızım olacak inşallah hemen hemen tüm hazırlıklar tamam bekliyoruz prensesiEvettt de valla burası stressiz topic. İnsan öyle listedeyken bi gerilio acaba sıra bana ne zaman geleck ya da .mesela gelip talihsiz bi olay yaşayıp beni silin demeleri çok üzücü . Kalben bilioz birbirimizi. Bana doğrusu bu gibi gelio.rabbim sana da kolay dogun nasip etsin.. Şimdi peki belli mj ne gün geleceği bebişin. .senjn de kızdi dimi yavrucak
Çok teşekkür ederim canım.sen de sağlıkla,mutlulukla al kucağina inşallah.Tebrikler canım gözün aydın sağlıkla hayırlısıyla kucağına almak nasip olur inşallah
Belli bir düzende adet olan bir kadın yumurtluyor demektir canım.Ay inşallah canimm testlere devam ediyim o zaman ben olmazsa bu ay yumurtlamadim demektir
Canim yazarken yukarda gulucuk simgesi var ona tikla ordan istedigini secvorones şu ikonları,smileyleri nasıl koyuyosunuz canım? bayılıyorum onlara.
Iki tane mi yaptın?üstteki ne zamanın testi,alttaki ne zamanın testi canım?
Devam et teste canım.gün aşırı çalışma olsun derim benBu da benim 15. Gün testim en koyu olan bugünkü test. Ekimde doğum kontrol hapını bıraktım ve 2 kez adet oldum 31 ekim ve 29 kasımda sizce bu ay yumurtlamam olur mu hiç umudum yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?