- 6 Kasım 2015
- 1.409
- 499
- 38
- 35
Canım haptan sonra yumurtlama düzeni birkaç ayı bulurmuş tam emin değilim ama belki geç yumurtlarsinBu da benim 15. Gün testim en koyu olan bugünkü test. Ekimde doğum kontrol hapını bıraktım ve 2 kez adet oldum 31 ekim ve 29 kasımda sizce bu ay yumurtlamam olur mu hiç umudum yok...
Uteki bugün alttaki dun tatlimIki tane mi yaptın?üstteki ne zamanın testi,alttaki ne zamanın testi canım?
Cevabın için teşekkürler canım Eşim de testler negatif kendini kandırıyorsun yumurtlamayacaksın diyor iyice moralim bozuluyor yaw...Canım haptan sonra yumurtlama düzeni birkaç ayı bulurmuş tam emin değilim ama belki geç yumurtlarsin
Bozma cnm morlini hp kullnmissin doğal hem kdinlr her ay yumurtlamaz mis ki bende yumurtlamiom kesin on altıncı günüm tik yok yni çizgi yni degilCevabın için teşekkürler canım Eşim de testler negatif kendini kandırıyorsun yumurtlamayacaksın diyor iyice moralim bozuluyor yaw...
HaKkımızda hayırlısı olsun o zaman ne diyeyim...Bozma cnm morlini hp kullnmissin doğal hem kdinlr her ay yumurtlamaz mis ki bende yumurtlamiom kesin on altıncı günüm tik yok yni çizgi yni degil
Amin rabbimm bekletmesinHaKkımızda hayırlısı olsun o zaman ne diyeyim...
Yarın koyulaşacak gibi görünüyor:)Uteki bugün alttaki dun tatlim
Canım senin koyulaşmış bugün 16.günüm yazmışsın ya sahada koyulaşır yada yarın çatlar ve silikleşir dün ilişki olduysa bugün es geç yarın yaparsın çalışma ama olmadıysa akşam bence dolu olsun ben çift gördüğüm ve ertesi silik günü değerlendiriyorum duruma göre mesela buay erken yumurtladım öncesinde ilişki olmamıştı die üstüste 2 gün değerlendirdimUteki bugün alttaki dun tatlim
Ay inşallah canimYarın koyulaşacak gibi görünüyor:)
Ay kız inşallah bugün yaptik dun değil ondan önceki günde yaptik yarını boş mu birqkiyim yapiyim mi ne diosunCanım senin koyulaşmış bugün 16.günüm yazmışsın ya sahada koyulaşır yada yarın çatlar ve silikleşir dün ilişki olduysa bugün es geç yarın yaparsın çalışma ama olmadıysa akşam bence dolu olsun ben çift gördüğüm ve ertesi silik günü değerlendiriyorum duruma göre mesela buay erken yumurtladım öncesinde ilişki olmamıştı die üstüste 2 gün değerlendirdim
Canım ama o köyü testti yaptım unutmusum bakmayı 45 dk sonra hatırlayıp baktım kendiliğinden dura dura koyulaşır mi test o kafana takıldıCanım senin koyulaşmış bugün 16.günüm yazmışsın ya sahada koyulaşır yada yarın çatlar ve silikleşir dün ilişki olduysa bugün es geç yarın yaparsın çalışma ama olmadıysa akşam bence dolu olsun ben çift gördüğüm ve ertesi silik günü değerlendiriyorum duruma göre mesela buay erken yumurtladım öncesinde ilişki olmamıştı die üstüste 2 gün değerlendirdim
Canım bende kullanmıştım kontrol habı birkaç aya vücut kendini topluyor sen günaşırı ilişkiye devam et buarada da testlere devam ben 18. Gün yumurtluyorum mesela belki sende de geçtin siklusumda 28Bu da benim 15. Gün testim en koyu olan bugünkü test. Ekimde doğum kontrol hapını bıraktım ve 2 kez adet oldum 31 ekim ve 29 kasımda sizce bu ay yumurtlamam olur mu hiç umudum yok...
Çok az bi koyulaşmış olur oda önemli değişiklik göstermez canım rahat ol dikkat ettiysen silik olanlar önceden yaptıkların yani aynı duruyor koyulaşmıyor gittikçeCanım ama o köyü testti yaptım unutmusum bakmayı 45 dk sonra hatırlayıp baktım kendiliğinden dura dura koyulaşır mi test o kafana takıldı
Canım yarın koyu olursa boş ertesi gün dolu ama yarın silikleşirse mutlaka ama mutlaka doluAy kız inşallah bugün yaptik dun değil ondan önceki günde yaptik yarını boş mu birqkiyim yapiyim mi ne diosun
Sağol canimm TSK ederim ılgın için :))Çok az bi koyulaşmış olur oda önemli değişiklik göstermez canım rahat ol dikkat ettiysen silik olanlar önceden yaptıkların yani aynı duruyor koyulaşmıyor gittikçe
Tabiki olur adet oluyorsan yumurtlamada olurBu da benim 15. Gün testim en koyu olan bugünkü test. Ekimde doğum kontrol hapını bıraktım ve 2 kez adet oldum 31 ekim ve 29 kasımda sizce bu ay yumurtlamam olur mu hiç umudum yok...
Koyu olan bugunse yumurtan catlayacaktir 12_36 saatleri arasindaKızlar benim testimi yorumlarmışsınız. İlk defa ovu testi kullanıyorum. Ne yapmam gerekir. Ne önerirsiniz ? Koyu çifti yakaladım sanırım .
İnşallah canım ya...testler çok silik çıkıyor bir de hapı bıraktıktan 3 ay sonra yumurtlama başlar diye okudum birkaç sitede...o yüzden umutsuzdum bat 28 aralık günler geçmiyor gibi geliyor bu ay ya...Tabiki olur adet oluyorsan yumurtlamada olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?