- 26 Ağustos 2008
- 1.742
- 1.576
- 333
İnşallah canım ben de öyle umut ediyorum 5 testim kaldı bakalım yakayabilecek miyim koyu çizgiyiCanım bende kullanmıştım kontrol habı birkaç aya vücut kendini topluyor sen günaşırı ilişkiye devam et buarada da testlere devam ben 18. Gün yumurtluyorum mesela belki sende de geçtin siklusumda 28
Canım ya birşey sorucam sana benimde dün regl gunumdu ve olmadım inşaallah olmam ve hamileyimdir. Sende sarı akıntı varmiydi sümüksü böyle :) ay iğrenç oldu ama idare et işte sen beni :) bende birkaç gundur var anlamadım ya Dr zaten p.tesi ye kadar olmazsan gel dedi yarin a kadar olmazsan Dr gidicem dua et banaaaKız ne kadar adet belirtisi varsa aynen oldu.kızlara da yazdım burada hep, birazdan dönüp bakacağım o sayfalara.
Canım kimden,nereden duyuyorsunuz bunu yahu?anovulatuar kanama yani yumurtlama olmadan kanama adetin görülmeye başlandığı ilk yıllarda,menapozun yaklaştığı zamanlarda ve pko hastalarında görülür.Bozma cnm morlini hp kullnmissin doğal hem kdinlr her ay yumurtlamaz mis ki bende yumurtlamiom kesin on altıncı günüm tik yok yni çizgi yni degil
Canım benimki beyaz, krem gibi ve az.ama gecen ay da vardı.sana bisey diyeyim mi.ben pek ihtimal vermiyordum ama benim adete yakin akintim olmazdi.son birkac aydir gebelige hazirlanma olayi dogru galiba.iki onceki adet te hayatimda ilk defa iki gun erken gelmisti.Canım ya birşey sorucam sana benimde dün regl gunumdu ve olmadım inşaallah olmam ve hamileyimdir. Sende sarı akıntı varmiydi sümüksü böyle :) ay iğrenç oldu ama idare et işte sen beni :) bende birkaç gundur var anlamadım ya Dr zaten p.tesi ye kadar olmazsan gel dedi yarin a kadar olmazsan Dr gidicem dua et banaaa
Valla benimkiler durdukça koyuluğunu kaybediyordu canım:)Canım ama o köyü testti yaptım unutmusum bakmayı 45 dk sonra hatırlayıp baktım kendiliğinden dura dura koyulaşır mi test o kafana takıldı
Aman kaçırma bugunu yarını:)Kızlar benim testimi yorumlarmışsınız. İlk defa ovu testi kullanıyorum. Ne yapmam gerekir. Ne önerirsiniz ? Koyu çifti yakaladım sanırım .
Yumurtladign günden önceki gün ve sonraki gün olabilir canim.spermler birkac gün kaliyor vücuta.inş.olmuştur hayirlisiylaMerhaba kızlar. Ben yumurtlama testinde akşam ve sabah olmak üzere koyu çizgiyi yakaladım. İlk koyu çizgili test sonrası çalışma oldu. Sonra gündüz yaptığım ilk testte koyu çizgi varken ikindide yaptığımda çizgi gitmişti. Muhtemelen yumurtlamam gerçekleşti o gün. Benim merak ettiğim yumurtlama günü çalışma olmasa da ihitimal var mı? İki ve bir gün önceki çalışmalarla hamilelik olur mu?
Sağol canm. Sonraki günleri değerlendiremediğim için biraz umutsuzum ama inşallah olmuştur.Yumurtladign günden önceki gün ve sonraki gün olabilir canim.spermler birkac gün kaliyor vücuta.inş.olmuştur hayirlisiyla
Canım 15i pik yapmış 16 sı silinmiş hadi hayırlısı çatlak yumurta büyük ihtimalle.calısın çalışmayana ekmek yokMerhaba canlar.umarim herkes iyidir.testimi yaptim bugünde.10-12-14-16 da çalişma oldu.işaretli olanlar.bugun 16.gün ama sizce silinmis mi cizgi biraz?ben daha silik bekliyordum ama?
Ama çatlama belirtisi çizginin iyice silikleşmesi değil mi?Canım 15i pik yapmış 16 sı silinmiş hadi hayırlısı çatlak yumurta büyük ihtimalle.calısın çalışmayana ekmek yok
Ha bugün ha yarın beş gün çalışmıştık canım bizYa test biraz durdu tekrar baktim da sanki hala ikiside koyu.çatlamayacak mi acaba?
Bat 28 araliksa 14 aralik yumurtlama gunu olur hic canini sıkma hapi bıraktıktan sonra duzende sapmalar oluyormus ama adet oluyorsan yumurtlamada oluyordurİnşallah canım ya...testler çok silik çıkıyor bir de hapı bıraktıktan 3 ay sonra yumurtlama başlar diye okudum birkaç sitede...o yüzden umutsuzdum bat 28 aralık günler geçmiyor gibi geliyor bu ay ya...
Yine de 2 güne 1 devam etsen iyi olur aslinda.bende en iyisi aksam 8 gibi bir tekrarlayayim testiSağol canm. Sonraki günleri değerlendiremediğim için biraz umutsuzum ama inşallah olmuştur.
Ben iki gün koyu çizgi gçrdüm daha sonrakinde çok açık bir çizgi vardı. Seninki bayağı koyu hala. Birkaç saate tekrarlarsan sonucu daha iyi yorumlarsın bence
Ay hadi inşallah sende hamilesindirCanım ya birşey sorucam sana benimde dün regl gunumdu ve olmadım inşaallah olmam ve hamileyimdir. Sende sarı akıntı varmiydi sümüksü böyle :) ay iğrenç oldu ama idare et işte sen beni :) bende birkaç gundur var anlamadım ya Dr zaten p.tesi ye kadar olmazsan gel dedi yarin a kadar olmazsan Dr gidicem dua et banaaa
bugün çaliştik.14 de de oldu. Aman ne biliym hala koyu gibi.bugun silik çikar demistim.hayirlisi bakalim.pko olunca catlamaz diye korkum.Canım 15i pik yapmış 16 sı silinmiş hadi hayırlısı çatlak yumurta büyük ihtimalle.calısın çalışmayana ekmek yok
Canim takvim yapsana kan testine daha gitmedin demiCanım benimki beyaz, krem gibi ve az.ama gecen ay da vardı.sana bisey diyeyim mi.ben pek ihtimal vermiyordum ama benim adete yakin akintim olmazdi.son birkac aydir gebelige hazirlanma olayi dogru galiba.iki onceki adet te hayatimda ilk defa iki gun erken gelmisti.
Canım inşallah gebesindir ,değilsen de yakın canım
Koyu cizgiden sonrami 5 gün? 15 koyu ya benim .14.gün ve 16.gün idman yaptikHa bugün ha yarın beş gün çalışmıştık canım bizbayağı köyü kalmıştı benimkisi de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?