ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Tabiki olur sonucta sperm 72 saat yaşıyor yumurtlamadan bir gun öncesi ve bir gun sonrasi en dogru çalışma diyorlar

Merhaba canlar.umarim herkes iyidir.testimi yaptim bugünde.10-12-14-16 da çalişma oldu.işaretli olanlar.bugun 16.gün ama sizce silinmis mi cizgi biraz?ben daha silik bekliyordum ama?
Siliklesmis canim gitgide dahada siliklesir artik tabiki hamişsen adete yakin koyulasma olur inşallah hamis haberini duyarız bu ay

Siliklesmis canim gitgide dahada siliklesir artik tabiki hamişsen adete yakin koyulasma olur inşallah hamis haberini duyarız bu ay
İnşallah bu topik ugurlu gelir.Rabbim isteyen herkese versin.Bunlar bahane o 'ol' derse olur. Biz elimizden geleni yapiyoruz gerisi Allaha kalmiş canim.cok istiyorum ogluma bir kardeş hayirlisi

Tabiki olur sonucta sperm 72 saat yaşıyor yumurtlamadan bir gun öncesi ve bir gun sonrasi en dogru çalışma diyorlar
İnşallah öyledir ya. Şöyle birşey buldum. Çok umutlanmak istemiyorum ama yumurtlamadan önceki ihtimal yumurtlama gününden fazla diyor.

Eklentiler

• Screenshot_2015-12-13-15-20-56.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 43
Bat 28 araliksa 14 aralik yumurtlama gunu olur hic canini sıkma hapi bıraktıktan sonra duzende sapmalar oluyormus ama adet oluyorsan yumurtlamada oluyordur
Hapı 26 ekimde bitirdim 31 ekimde adet oldum ve daha hap kullanmadım. Sonraki adetim de 29 kasımda oldu.15 kasımda lekelendim.16 kasımda dr a gittim dün lekelenmem oldu dedim yumurtlamışsındır dedi. Yani adetten tam 14 gün önceye denk geliyor. Bu ay ise 9 unda yani çarşamba günü lekelendim ve 5 gündür kasıklarım belim acayip ağrıyor yumurtlama testleri ise o günlerde hayalet gibiydi bugün ışıkta belli belirsiz görünüyor...

İnşallah öyledir ya. Şöyle birşey buldum. Çok umutlanmak istemiyorum ama yumurtlamadan önceki ihtimal yumurtlama gününden fazla diyor.
Bunu ilk defa görüyorum.ilgincmiş :) ama yüzdeler az göründü gözüme.şöyle yüzde 70 yüzde 80 olsa ne guzel olurdu

Bunu ilk defa görüyorum.ilgincmiş :) ama yüzdeler az göründü gözüme.şöyle yüzde 70 yüzde 80 olsa ne guzel olurdu
Hani spermler 3 gün yaşıyo diyorlar ya önceden yola çıkmaları daha iyi sonucunu çıkardım ben. Ee Ne de olsa erken kalkan yol alır o yüzdeleri birleştirip 3-4 ayda yüzde 100 e ulaştırırız evelallah

Hani spermler 3 gün yaşıyo diyorlar ya önceden yola çıkmaları daha iyi sonucunu çıkardım ben. Ee Ne de olsa erken kalkan yol alır o yüzdeleri birleştirip 3-4 ayda yüzde 100 e ulaştırırız evelallah
Evet mantıklı pko yada baska bir sorunun yoksa her ay şansin artiyo zaten canim.bende pko var.2 kere gebe kaldim.ilk bebegimi dogumdan sonra kaybettim.bir cocugum var 7 yasinda.1 yildir da korunmuyorum.kader kismet bu işler

m.beauty canım birşey merak ettim.sen koyu çizgiyi yakaladiktan sonra hemen ertesi gün silinmemis sanirim.kaç gün koyu kaldi ve ne zaman silikleşti? Koyuyu bulduktan sonrami 5 gün degerlendirdin ?öncesinde mi?

Ay kız canım ne bilim teste gore yumurtlamadim ya telaşa dustum

Evet mantıklı pko yada baska bir sorunun yoksa her ay şansin artiyo zaten canim.bende pko var.2 kere gebe kaldim.ilk bebegimi dogumdan sonra kaybettim.bir cocugum var 7 yasinda.1 yildir da korunmuyorum.kader kismet bu işler
Allah bağışlasın yavrunu. Benim de bir çocuğum var.
Olur inşallah. Biraz zaman tanımak lazım. Ne de olsa iki kez hamilelik yaşamışsın. 3. De gelmek üzeredir inşallah

Acaba 9undami yumurtladin

O xmn yumurtlamadan bir gun oncesi ve yumurtlama gunu ihtimal olarak yuksek gunler bu gunlere denk getirmek gerekiyor çalışmaları

Kızlar bakar mısınız çok şaşkınım. Üç gün önceki iki koyu ve daha sonraki çok açık çizgiden yumurtladığımı düşünüp bir daha test yapmadım. Şimdi bir bakayım dedim. Gayet koyu bir çizgi var. Ne demek bu bilen var mı?

Eklentiler

• IMG_20151213_172154.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 52
Kiz daha ne stresi besbelli hamissin yinede sen bilirsin tabiki :) kardesine dedinmi peki anlatsana
Istanbulda işte canım direkt ultrasona bakar dr.
Test yap deyip duruyordu onun kayınvalidesi,cmt.bat tam bir haftaydı işte.cesaretimi topladım yaptım haberleri yoktu.damlatır damlatmaz koyulaştı çizgi.çıktım elimde test kardesime dogru aglayarak gosterdim.o da çığlık çığlığa sarıldık.herkes koştu çığlığa korkarak.sonrası malum kutlamalar ,tebrikler, biz sana demiştikler.Annem ağlar ben ağlarım.

Kacinci gunlerinde koyuydu.bugun kacinci gunun?benim de adetin 5.gunu kopkoyuydu.12,13,14.hatta 15.gun bile koyuydu.hamileyim simdi Allahımın izniyle.bol koyular iyidir:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…