- 26 Haziran 2014
- 1.077
- 1.361
- 128
8, 9 aralık akşamı ve 10 aralık sabahı yaptığım testler koyuydu. Aynı günün öğleden sonra çok silik bir çizgi çıktı. 4 gün geçmiş. Ya umutlanmak istemiyorum. Geçen ay çok büyük hayal kırıklığı yaşadım.Kacinci gunlerinde koyuydu.bugun kacinci gunun?benim de adetin 5.gunu kopkoyuydu.12,13,14.hatta 15.gun bile koyuydu.hamileyim simdi Allahımın izniyle.bol koyular iyidir:))
Canım tekrar sorayım.adetinin kacinci gunleri gormustun cift koyu cizgiyi?bugun adetinin kacinci gunu ve kac gunde bir adet oluyorsun?8, 9 aralık akşamı ve 10 aralık sabahı yaptığım testler koyuydu. Aynı günün öğleden sonra çok silik bir çizgi çıktı. 4 gün geçmiş. Ya umutlanmak istemiyorum. Geçen ay çok büyük hayal kırıklığı yaşadım.Sen yumurtlamadan kaç gün sonra gördün çift çizgiyi?
Bilmiyorum canım bu ay ı gözden çıkardım artık zaten hiç umudum kalmadı çünküAcaba 9undami yumurtladin
Canım ben ovulasyon testinden bahsediyorum. Acaba sen hamilelik testi mi sandın?Canım tekrar sorayım.adetinin kacinci gunleri gormustun cift koyu cizgiyi?bugun adetinin kacinci gunu ve kac gunde bir adet oluyorsun?
Ben yazdim canim gunlerimi
Biraz karıştık tatlım.ovulasyon testlerin pozitif vermisti ya adetinin kacinci gunuydu ?soyle ornekleyeyim canim.8 aralık son adet tarihimdi.bunu ilk gun sayiyoruz ya yani birinci gün.benim 6.gün testim kopkoyuydu.şaşırdık adetin 6.gunu ne alaka diye.Canım ben ovulasyon testinden bahsediyorum. Acaba sen hamilelik testi mi sandın?
Ha tamam adet döngüsünün diyosunBiraz karıştık tatlım.ovulasyon testlerin pozitif vermisti ya adetinin kacinci gunuydu ?soyle ornekleyeyim canim.8 aralık son adet tarihimdi.bunu ilk gun sayiyoruz ya yani birinci gün.benim 6.gün testim kopkoyuydu.şaşırdık adetin 6.gunu ne alaka diye.
Sonra 12.13.14.15.gun koyuydu yine.hepsini degerlendirdim boş gecmedim.
ayyyy ne mutlu sanaIstanbulda işte canım direkt ultrasona bakar dr.
Test yap deyip duruyordu onun kayınvalidesi,cmt.bat tam bir haftaydı işte.cesaretimi topladım yaptım haberleri yoktu.damlatır damlatmaz koyulaştı çizgi.çıktım elimde test kardesime dogru aglayarak gosterdim.o da çığlık çığlığa sarıldık.herkes koştu çığlığa korkarak.sonrası malum kutlamalar ,tebrikler, biz sana demiştikler.Annem ağlar ben ağlarım.
Amin kuzum .Allahım en hayırlı zamanda sana da nasip etsin.ayyyy ne mutlu sanatakvımınde çok çok yakışmıs rabbım mınnoşunuzu sıze bağışlasın canım
dediğin gunlerde yumurtlama ıcın tam uygun zamanlar acaba hamiş kaldında ondanmı koyulaştı dicemde daha çok erken yahuHa tamam adet döngüsünün diyosunben adet diyince geciken adet günü diye anladım. Benim döngün 30 günde bir 16-17. Günler koyu gördüm. 17. Günün öğleden sonra silikleşti. Bugün 20. Gün
amın canımAmin kuzum .Allahım en hayırlı zamanda sana da nasip etsin.
Dimi yadediğin gunlerde yumurtlama ıcın tam uygun zamanlar acaba hamiş kaldında ondanmı koyulaştı dicemde daha çok erken yahu
Döngün otuz günse yumurtladın 17.gun canım bence.hadi bakalım cok koyular gördüm ben de lh coşuktu bu ay bende de, sonuç bebek.hadi inşallah,hiç karışmasın kafanHa tamam adet döngüsünün diyosunben adet diyince geciken adet günü diye anladım. Benim döngün 30 günde bir 16-17. Günler koyu gördüm. 17. Günün öğleden sonra silikleşti. Bugün 20. Gün
Yaa off umut etmekten korkar mı insan. Bal gibi Korkar işteDöngün otuz günse yumurtladın 17.gun canım bence.hadi bakalım cok koyular gördüm ben de lh coşuktu bu ay bende de, sonuç bebek.hadi inşallah,hiç karışmasın kafan
Canim 5gun neredeyse hep koyuydu benim.çalış çalış öldükYaa off umut etmekten korkar mı insan. Bal gibi Korkar iştepeki sen yumurtlamadan hemen sonra silik çizgiyi gördün mü?
valla bılemedımkı deneyımlıler cevap lutfenDimi yaacaba bu yolla öğrenen hamileler kaçıncı gününde görüyolar çizgiyi
fenamı kız bebiş geldıCanim 5gun neredeyse hep koyuydu benim.çalış çalış öldük
Ne güzel işte çalışmalarınızın karşılığını almışsınızCanim 5gun neredeyse hep koyuydu benim.çalış çalış öldük
Çok oldum ama birsoru daha. Yumurtlamadan sonra hiç silik görmedin mi yoksa belli birsüre sonra mı tekrar koyulaştı? Eğer öyleyse demek ki hamilelikle beraber hep yükselişte kalıyor.Canim 5gun neredeyse hep koyuydu benim.çalış çalış öldük
Ay ben yerim senin takvimini.vorones şu ikonları,smileyleri nasıl koyuyosunuz canım? bayılıyorum onlara.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?